Home Марихуана Тестерите за трева на КАТ: Какво трябва да знаем за тях (Част 2)

Тестерите за трева на КАТ: Какво трябва да знаем за тях (Част 2)

by admin
Канабис марихуана лечение CBD THC

С набавените от fundraising кампанията ни през Liberty420  средства, успяхме да закупим количество тестери със същата сензитивност към канабис, каквато е на DrugCheck 3000 – най-разпространения полеви тестер на КАТ. Това, което ще прочетете по-долу е резултат от експерименти, проведени с тестери DrugWpie 1A Тук е важно да отбележим, че не даваме гаранция за методите, които ще опишем по-долу и всеки, изпълняващ ги, го прави изцяло на своя собствена отговорност (!!!) и без гаранция за успех. Не забравяйте, че преди всичко е ваша лична отговорност да опазите себе си и околните пътници живи и в безопасност.

Как да преминем слюнчест тест?

Два положителни теста след разреждане на Кислородна вода с обикновена

Естествено, най-сигурния начин е да изчакаме нужните часове (18-20 часа) и да сме напълно спокойни. Когато това не е опция, вече установихме поне един надежден начин да преминете през полевия тест, без да засече канабис в слюнката ви. Изпробвахме протокола в два пъти (за сега), в които даде негативен резултат на 30-ата минута след употреба, на първия, втория и петия час след употреба. Даде негативен, независимо дали тествания обект се е хранил преди, след пушене или след прилагане на метода. Предстои да изследваме метода повече и върху повече хора и в повече ситуации, но понеже е единственото нещо, което сработи за сега, сметнахме, че искате да знаете за него час по-скоро.

Решението се оказа изключително просто, достъпно и най-вече – евтино. Забавете за всичките широко рекламирани cleaner-и и щуротии за свят пари. Това, което ще ви спаси се казва…устна хигиена.

Както казахме по-горе, полевите тестове не търсят вторичния продукт в тялото ви THC-COOH, а първичния – ∆-9 THC…и то в слюнката. Оказва се, че въпросното ∆-9 THC единствено стои във вашата устна кухина, защото сте пушили и части от веществото са останали по венците, езика, устните ви. Просто преди да се качите в автомобила, трябва да:
1) Си измиете зъбите много добре с четка и паста. Наблегнете на вътрешната страна на устните ви, венците, езика, небцето…повърхностите, по които ще мине памучето на полицейския тестер.
2) Жабурете се Listerine много добре (не е сигурно, че  Listerin-a има отношение към случая, но така постигнахме резултатите и така споделяме)
3) Жабурете се с кислородна вода (3% водороден пероксид). Оказва се, че силно окислителната среда, каквато можем да постигнем с кислородната вода, заличава следите от ∆-9 THC. Ние постигнахме успех като след жабуренето потапяхме четката за зъби в кислородната вода и после четкахме венците, езика, вътрешността на устата, небцето и с нея.
4) Изплакнете кислородната вода с обикновена вода, защото иначе ще имате будеща подозрение бяла пяна в устата си
Почистването на устата ви с кислородна вода се оказва успешно и дългосрочно решение. Имаме потвърдени негативни резултати до 4 часа след употреба. Няма логика, щом на 4-я час давате негативен, после изведнъж да стане позитивен, което ни кара да вярваме,  че промивката в кислородна вода изчиства ∆-9 THC до следващото ви пушене (но не сме го проверили все още).

Какво още е важно за упражнението с кислородната вода:

  1. Не я поглъщайте! Тежките газове са най-малкото, което ще си причините. Възможно е да си отворите зверски язви.
  2. Не я поглъщайте! Сериозно. Дори не си го помисляйте.
  3. Внимавайте с концентрацията! Става дума за 3% водороден пероксид (кислородна вода), а не за 30% водороден пероксид (перхидрол). Перхидролът, меко казано, би ви направил сериозен damage.
    Ако разредите 3% Кислородна вода с допълнително нормална вода (H2O), няма да изчистите THC-то от устата си – пробвахме. Не работи
  4. От жабуренето с Кислородна вода устата ви ще се запени и побелее. Това е нормално
    Усещането не е комфортно и приятно, но със сигурност е по-малко неприятно от отнемане на книжката и глоба от 1500 лева ?
  5. Употребата на Listerine, може да предизвика положителен тест за алкохол (този, който изследва дъха, а не кръвния). Все още изследваме, дали изобщо имате нужда от жабурене с Listerine и ще споделим резултатите в част 3 на тази статия.
  6. Важно е много добре да си измиете и ръцете. Даже може и тях да третирате с кислородна вода. Имаме споделени истории от хора, на които са им взети и натривки от волана и ръцете, освен от венците и езика. Наличието на THC по ръцете ви е достатъчна причина да бъдете изпратен на кръвен тест.
  7. Това упражнение ви спасява само от слюнчестия тест, но не и от кръвен. Както казахме, кръвния търси съвсем друго нещо – THC-COOH и жабуренето на устата няма да ви избави от наличието на THC-COOH в кръвта.
  8. Не знаем дали това упражнение ви предпазва от DrugCheck 5000, но най-вероятно – да, ще ви предпази
  9. Не сме запознати със здравните рискове ако си жабуриш устата с Кислородна вода твърде често. Ако някой, който ни чете, знае…нека напише един ред в коментарите.
    Така изглежда шише Кислородна вода по българските аптеки

Как да преминем кръвен тест?

Уви, тук няма магическа формула за ефективно решаване на този тест. Най-добрия начин да го преминете е като направите така, че да не се стига до него. THC-COOH може да остане в кръвта ви от 7 часа до повече 2 седмици, в зависимост от количеството и честотата на прием, наред със страшно много други индивидуални характерности и фактори. Част от тези фактори са обективни и еднакви за всички здрави хора.

Факторите, които Ви помагат:
 Физическата активност 
– Пиенето на течности (вода)
– Потенето
– Приемането на мазни храни

Фактори, които ви пречат:
– Застоял начин на живот
– Високо количество на мастни тъкани
– Бавен метаболизъм
– Взаимодействие с други вещества, които сте приемали

Естествено, пазарът е пълен с всевъзможни течности, които обещават изчистване на кръв, урина и т.н. Всеки е свободен да опита с тях и да върне информация после. Ние не разполагаме с подробности за тях.

Популярни градски митове

Понеже нямаме достатъчен брой тестери, за да изпробваме всички предложени решения и градски легенди, решихме да се спрем на единствената, която има някаква научна логика – окислителната среда от кислородната вода. Чувстваме се длъжни  да отбележим някои от предложенията, които смятаме за откровено  неработещи:
– Лимонтузу – това е стар хероинаджийски трик за уринни тестове и няма нищо общо с канабиса, THC, слюнката и т.н.
– Да смучеш монета – не виждаме как ще промени нещо, освен да ви докара някой и друг Хепатит
– Да смучеш кубче лед – ледът е H2O, водата не ти решава проблемите. Не знаем за температурата да има отражение също
– Да си прехапеш езика точно преди теста – WTF?!
– Сода бикарбонат – това предложение реално има смисъл, защото водните разтвори на содата са алкални, току виж нещо направят.

КРЕДИТ: liberty420.org

You may also like