Home Условия за ползване

Условия за ползване

by admin

Моля, прегледайте внимателно Условията за ползване, които регулират използването на уебсайта на  Grysti.com.

Моля, имайте предвид, че използването на уебсайта на  на Grysti представлява вашето безусловно съгласие да следвате и да сте обвързани с настоящите Общи условия.

Ако вие („Потребителят“) не сте съгласни с тях, не използвайте уебсайта на  Grysti, предоставяйте материали на уебсайта на  Grysti или изтегляйте материали от тях.

Правни бележки

Ние, Grysti и операторите на този уебсайт, я предоставяме като обществена услуга на нашите потребители.

Моля, прегледайте внимателно следните основни правила, които регулират използването на уебсайта на  Grysti.

Моля, обърнете внимание, че използването на уебсайта на  Grysti  представлява вашето безусловно съгласие да следвате и да сте обвързани с настоящите Общи условия. Ако вие („Потребителят“) не сте съгласни с тях, не използвайте уебсайта на  Grysti , предоставяйте материали на уебсайта на  Grysti или изтегляйте материали от тях.

Grysti  си запазва правото да актуализира или променя настоящите Общи условия по всяко време без предизвестие до Потребителя. Използването на този уебсайт след такава промяна представлява вашето безусловно съгласие да следвате и да бъдете обвързани с настоящите Общи условия, както е променено. Поради тази причина Ви препоръчваме да прегледате тези Условия за ползване всеки път, когато използвате уебсайта на  Grysti.

Тези Условия за ползване се отнасят за използването на този уебсайт и не се отнасят до сайтове, свързани с трети страни. Тези Общи условия и нашата Политика за поверителност, които са включени тук чрез препратка, съдържат цялото споразумение („Споразумението“) между вас и Grysti по отношение на този уебсайт. Всички права, които не са изрично предоставени тук, са запазени.

Съдържание за пълнолетни

Grysti съдържа информация свързано с канабис и други наркотици, включително отглеждането на канабис, медицинската употреба и използването за отдих, фотографии и други видове медии на растения канабис.

Цялото съдържание на Grysti е само за образователни, информационни и развлекателни цели.

Този уебсайт е само за пълнолетни. Настоятелно препоръчваме на тези потребители на възраст под 18 години да излязат незабавно от този сайт.

Разрешени и забранени употреби 

Можете да използвате този уебсайт единствено с цел споделяне и обмен на идеи с други потребители.

Нямате право да използвате уебсайта на , за да нарушите приложимото местно, държавно, национално или международно право, включително без ограничение всички приложими закони, свързани с антитръстовите или други незаконни търговски или бизнес практики, федералните закони и законите за държавните ценни книжа, разпоредени от САЩ Комисията по ценните книжа и фондовите борси, всички правила на всяка национална или друга борса за ценни книжа, както и всички закони, правила и разпоредби на САЩ, регулиращи износа и реекспорта на стоки или технически данни.

Нямате право да качвате или предавате какъвто и да е материал, който нарушава или незаконно присвоява авторски права, патенти, търговски марки или търговска тайна, или разкрива чрез уебсайта на  Grysti всяка информация, чието разкриване би представлявало нарушение на задълженията за поверителност, които може да имате.

Нямате право да качвате никакви вируси, червеи, троянски коне или други форми на вреден компютърен код, нито да подлагате  или сървърите на уебсайта на  за автоматично разплащане на неоправдани натоварвания от трафика или по друг начин да се занимавате с поведение, което се счита за нарушаващо обичайната работа на уебсайта на  за автоматично достигане на цените. ,

На вас е забранено да комуникирате на или чрез уебсайта на  Grysti всяка незаконна, вредна, обидна, заплашителна, обидна, клеветническа, тормозна, клеветническа, вулгарна, нецензурна, профанна, омразна, измамна, явно сексуална, расова, етническа или друга материали от всякакъв вид, включително, но не само, всякакви материали, които насърчават поведение, което би представлявало престъпление, поражда гражданска отговорност или по друг начин нарушава приложимото местно, държавно, национално или международно право.

Изрично ви е забранено да компилирате и използвате лична информация на други потребители, включително адреси, телефонни номера, факс номера, имейл адреси или други данни за контакт, които могат да се появяват на уебсайта на  Grysti, с цел създаване или компилиране на маркетинг и / или изпращане по пощата списъци и изпращане на други потребители на нежелани маркетингови материали, независимо дали чрез факс, електронна поща или други технологични средства.

Също така е изрично забранено да разпространявате личната информация на потребителите на трети страни за маркетингови цели. Grysti ще счете съставянето на маркетингови и пощенски списъци, използвайки лична информация на потребителите, изпращането на непоискани маркетингови материали на потребителите или разпространението на личната информация на потребителите до трети страни за маркетингови цели като съществено нарушение на настоящите Общи условия за ползване, а  Grysti си запазва правото да прекрати или преустанови достъпа ви до и да използва уебсайта на  Grysti.

Grysti отбелязва, че неразрешеното използване на личната информация на потребителите във връзка с нежелана маркетингова кореспонденция също може да представлява нарушение на различни държавни, провинциални и / или федерални анти-спам закони.  за автофинансиране си запазва правото да съобщава за злоупотребата с личната информация на потребителите на съответните правоприлагащи и държавни органи, а  за автофинансиране ще си сътрудничи напълно с всички органи, разследващи нарушения на тези закони.

Връзки към други материали

Уебсайтът на  Grysti може да съдържа връзки към сайтове, притежавани или управлявани от независими трети страни. Тези връзки са предоставени само за ваше удобство и за справка. Ние не контролираме такива сайтове и затова не носим отговорност за съдържанието, публикувано на тези сайтове. Фактът, че  Grysti предлага такива връзки, не трябва да се тълкува по никакъв начин като одобрение, упълномощаване или спонсорство на този сайт, неговото съдържание или фирмите или продуктите, посочени в него, а Grysti си запазва правото да отбележи липсата на партньорство, спонсорство или одобрение на уебсайта на  Grysti.

Ако решите да получите достъп до някой от сайтовете на трети страни, свързани с уебсайта на  Grysti, вие правите това изцяло на свой собствен риск. Тъй като някои сайтове използват автоматизирани резултати от търсенето или ви свързват по друг начин със сайтове, съдържащи информация, която може да се счита за неподходяща или обидна,  за самоцвети не може да носи отговорност за точността, спазването на авторските права, законността или благоприличието на съдържащите се в сайтове на трети страни с настоящото неотменимо се отказвате от всеки иск срещу нас по отношение на такива сайтове.

Потребителски дискусии и форуми

Grysti може, но не е длъжна да наблюдава или преглежда всички публични области на уебсайта на Grysti, където потребителите пренасят или публикуват съобщения или комуникират единствено помежду си, включително, но не само, потребителски форуми и съдържанието на такива съобщения. ,

Grysti, обаче, няма да носи отговорност, свързана със съдържанието на такива съобщения, независимо дали те произтичат от законите на авторското право, клеветата, неприкосновеността на личния живот, нецензурността или по друг начин.

Grysti може да редактира или премахва съдържание на уебсайта на  Grysti по свое усмотрение по всяко време.

Използване на лична информация 

Информацията, представена на уебсайта на  Grysti, се урежда в съответствие с актуалната Политика за поверителност на Grysti.

Въпреки че раздели от уебсайта на  за автофинанси могат да бъдат разглеждани само чрез посещение на уебсайта на  Grysti, за да имате достъп до някои съдържание и / или допълнителни функции, предлагани на уебсайта на  Grysti, може да се наложи да се регистрирате , Ако създадете акаунт на уебсайта на  Grysti, може да бъдете помолени да посочите вашето потребителско име, парола и имейл адрес . Вие носите отговорност за запазването на поверителността на паролата и профила и носите пълна отговорност за всички дейности, които възникват във връзка с вашата парола или профил.

Вие се съгласявате незабавно да ни уведомите за всяко неразрешено използване на вашата парола или акаунт или всяко друго нарушение на сигурността. Освен това се съгласявате, че няма да позволите на други, включително тези, чиито профили са били прекратени, да имат достъп до уебсайта на  за автоматично зареждане, използвайки вашия профил или потребителски идентификатор.

Grysti не може и не поема никаква отговорност за каквато и да е информация, която предоставяте, или за използването или злоупотребата с информацията, предавана или получена чрез уебсайт.

Общ 

Уебсайтът на  Grysti се хоства в Канада. Grysti не твърди, че съдържанието на този уебсайт е подходящо или може да бъде изтеглено извън Канада. Достъпът до съдържанието може да не е легален от определени лица или от определени страни. Ако влезете в уебсайта на Grysti извън Канада, правите това на свой собствен риск и сте отговорни за спазването на законите на вашата юрисдикция.

Разпоредбите на Конвенцията на ООН за договорите за международна продажба на стоки няма да се прилагат за тези условия. Страната може да уведоми другата страна само в писмена форма на основното място на дейност на тази страна, да обърне внимание на главния правен служител на тази страна или на друг адрес или по друг начин, който страната трябва да посочи в писмена форма. Известието се счита за предоставено при лична доставка или факс, или, ако е изпратено със заверена поща с предварително заплащане, 5 работни дни след датата на изпращане, или, ако е изпратено от международен куриер с предварително заплащане, 7 работни дни след датата на кореспонденция. Ако дадена разпоредба се счита за неприложима, останалите разпоредби ще продължат да действат в пълна сила, без да бъдат засегнати по никакъв начин. Освен това, страните се съгласяват да заменят такава неприложима разпоредба с приложима разпоредба, която най-тясно се доближава до намерението и икономическия ефект на неприложимата разпоредба. Заглавията на разделите са само за справочни цели и не определят, ограничават, тълкуват или описват обхвата или обхвата на този раздел. Отказът на Grysti да предприеме действия във връзка с нарушение на настоящото споразумение от вас или други лица не представлява отказ и няма да ограничава правата на  за самооцветяване по отношение на такова нарушение или последващи нарушения. Всяко действие или процедура, произтичащо от или свързано с настоящото споразумение или ползването на уебсайта на Grysti на потребителя, трябва да бъде подадено в съдилищата на Белгия и вие се съгласявате с изключителната лична компетентност и място на тези съдилища. Всяка причина за действие, която може да имате по отношение на използването на уебсайта на  Grysti, трябва да бъде започнато в рамките на една (1) година след възникване на иска или причина за действие. Настоящите Условия излагат пълното разбиране и съгласие на страните и отменят всички устни или писмени споразумения или договорености между страните относно предмета им. Отказът от нарушение на някоя от разпоредбите на настоящото споразумение не може да се тълкува като отказ от друго или последващо нарушение.

Обезщетение 

Вие се съгласявате да защитавате, обезщетявате и да държите безвредни за Grysti, агенти, доставчици или доставчици от и срещу всички искове, вреди, разходи и разноски, включително разумни адвокатски такси, произтичащи от или свързани с използването или злоупотребата с Уебсайт Grysti.com, включително, без ограничение, нарушаването на настоящите Общи условия, нарушението от вас, или всеки друг абонат или потребител на профила Ви, на всяко право на интелектуална собственост или друго право на всяко лице или организация.

Прекратяване на договора

Настоящите Общи условия са в сила, докато не бъдат прекратени от която и да е от страните. Ако вече не сте съгласни с тези Общи условия, трябва да преустановите използването на уебсайта на  Grysti.

Ако не сте доволни от уебсайта на  Grysti, тяхното съдържание или някое от тези условия, правила и правила, единственото ви правно средство за защита е да прекратите използването на уебсайта на  Grysti.

Grysti си запазва правото да прекрати или преустанови достъпа ви до и използването на уебсайта на  Grysti, или части от уебсайта Grysti.com, без предупреждение, ако смятаме, че по наша собствена преценка такова използване

(i) е в нарушение приложимото право;

(ii) е в ущърб на нашите интереси или интереси, включително интелектуална собственост или други права, на друго лице или образувание; или

(iii) когато  на автофирми има основания да смята, че сте в нарушение на настоящите Общи условия.

Уведомяване за възможни нарушения на авторските права

В случай, че смятате, че материали или съдържание, публикувани на уебсайта на Grysti, могат да нарушат вашите авторски права или други, моля свържете се с нас.

още

Ако имате въпроси относно тези правила, моля, свържете се с нас.

[email protected]