Home Избор на редактора 5 Причини да отглеждате собствена марихуана

5 Причини да отглеждате собствена марихуана

by admin

Ако живеете в държава, в която това е законно, вероятно бихте си помислили, че няма смисъл да отглеждате собствена марихуана или е твърде рисковано. Ако мислите това, значи грешите. Ето 5 причини, поради които трябва да отглеждате свой собствен канабис, до края на тази статия ще обмислите да започнете първото си отглеждане на канабис. Много по-лесно е отколкото си мислите.

Трябва да разберете едно нещо, отглеждането на собствен канабис не е като правенето на собствена бира или вино, така че да спестите няколко лева. Можете лесно да отгледате с висококачествени растения и да спестите стотици левове, може би хиляди на месец в зависимост от това колко канабис използвате.

Ограниченията могат да варират от държава до друга, но повечето държави позволяват да отглеждате до 4-6 растения (което е повече от достатъчно за лична употреба, без значение колко пушите).

Свързана статия: Ръководство стъпка по стъпка за отглеждането на вашия канабис

Ако все още не сте убедени, ето 5 причини, поради които трябва да започнете да отглеждате своя собствена марихуана:

ПЪРВО: СПЕСТЯВАНЕ НА ПАРИ

Първата от нашите 5 причини, поради които трябва да отглеждате свой собствен канабис, е парите, които ще спестите. Струва ли си отглеждането на канабис? Това всъщност е номер едно, поради което един стоунър започва да отглежда собствения си канабис и това е абсолютно вярно. Отглеждайки вашите собствени растения марихуана, ще се изненадате колко пари ще успеете да спестите.

Целият проект ще се нуждае от някои първоначални инвестиции, които могат да варират от по-малко от 100 до хиляди левове.

Първоначалният капитал, свързан с изграждането на място за отглеждане, закупуването на необходимата богата почва, материали, оборудване и разбира се качествени семена, може да бъде скъпо, но в крайна сметка се стига до много по-евтино от закупуването на канабис от диспансери или нерегулиран пазар.

С това казано, тази стартираща цена може да бъде финансова тежест за много от нас, особено когато е за първи път и малко се колебаете да харчите пари за нещо, за което не знаете абсолютно нищо. Разбираемо! Въпреки това , винаги можете да започнете на практика на всеки бюджет. Имайте предвид, че много производители за първи път възвръщат първоначалната си инвестиция след ПЪРВАТА реколта. Така че се успокой, ще се оправиш.

И така, в заключение, каквато в крайна сметка е сумата, то скоро, много скоро ще бъде изплатена от спестените пари, като не купувате нискокачествена трева от кварталния дилър.

ВТОРО: КАЧЕСТВЕН КАНАБИС

Дори и да живеете там, където е законно, намирането на качествен канабис може да бъде трудно. Добър канабис или лош канабис , през повечето време просто плащате и получавате тази кутиики с канабис . Което може да е разочароващо за някои хора, особено за тези, които го използват по конкретни причини като медицински цели.

Отглеждайки свой собствен канабис , вие ще знаете какво точно получавате в крайна сметка. Ще си гарантирате органични резултати без химически торове и със сигурност няма вкус на химикали, когато го пушите, като някои от евтините нискокачествени глави, които се продават.

Отглеждането на собствен канабис ще ви осигури пълен контрол върху всеки аспект от процеса на отглеждане, освен това ще развиете система, която работи за вас. Типът щам, торове, пестициди, как растението е било промито и излекувано и разнообразие от възможни щамове, които никога не сте имали възможност да опитате.

Отглеждането на ваш собствен канабис е направено за вас, така че се грижите повече за качеството на крайния продукт. Най-добрият канабис , който някога ще пушите, ще бъде вашият собствен отгледан вкъщи.

Свързана статия: семена

Притежавайки пълен контрол над отглеждането, ще ви даде възможност да персонализирате собствения си стил на отглеждане и в крайна сметка качеството, което търсите.

ТРЕТО: ИЗОБИЛИЕ ОТ МАРИХУАНА, КОЕТО НИКОГА ДОСЕГА НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ

Следете ми мисълта, при оптимални условия, с подходящия процес, светлини, оборудване и почва, един градинар, може да произведе от едно растение от 50грама до 600грама.

За ваша лична употреба; отглеждането на закрито ви позволява да отглеждате висококачествен канабис през цялата година, независимо от това кое време на годината е. 6 зрели растения дават около 5 пъти повече от това, което реално можете да използвате.

Свързана статия: Ръководство стъпка по стъпка за отглеждането на вашия канабис

За семейството и приятелите; колкото и да пушите, в крайна сметка ще имате изобилно количество канабис , и единственият начин да се отървете от него е като щедро се отнасяте към вашите приятели и семейство и те ще ви ОБИЧАТ за това.  Даването на марихуана с нестопанска цел обикновено е законно в повечето от щатите.

ЧЕТВЪРТО: ЕКСПЕРИМЕНТИРАНЕ С ВАШИЯ КАНАБИС БЕЗ СЪЖАЛЕНИЯ ИЛИ ПРИТЕСНЕНИЯ

Номер 4 от нашите 5 причини, поради които трябва да отглеждате свой собствен канабис , можете да експериментирате с кръстосване, за да се опитате да получите гладък вкус с потентност, която е идеална за вашите нужди. Например, това, което аз лично търся, е потентност, която ще насърчи креативността и разговора, но няма да доведе до „заспиване на дивана“ или да убие мотивацията.

Второ, в нормални случаи и поради забрана, разходи и / или ограничена достъпност до марихуана като цяло, хората изгубиха от поглед толкова много приложения; използвайки не само главите, но и стъблата, семената и листата на растението.

Ако обаче отглеждате свой собствен канабис , бихте имали достъп до цялото това растение и тази голяма част от канабис ще ви даде повече пространство за експерименти, така че можете да опитате различни техники за отглеждане и да не се притеснявате от загуба.

С изобилно количество марихуана ще можете да направите любимите си мъфини, брауни, масло и др. без да се притеснявате колко канабис ще готвите, тъй като когато говорим за готвене може да се наложи да изхабите по-голямо количество. Приготвяне на хаш, концентрат, олио, восък, тинктури, крем за кожата ви, чай с марихуана, вино от марихуана и други … Небето е вашата граница …

Свързана статия: 

Форумът за отглеждане на канабис, споменат по-рано, има страхотни ръководства за това как да направите екстракти от канабис у дома . Вижте ги и започнете да правите и свои собствени екстракти!

ПЕТО: ХОБИ, КОЕТО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ- ТОВА Е ЛЕСНО И МНОГО ИЗПЪЛВАЩО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Отглеждането на всякакъв вид растение е забавно, но отглеждането на растение от типът марихуана е невероятно. Една от нашите топ 5 причини да отглеждате свой собствен канабис е фактът, че е невероятно хоби, което повечето хора ще обикнат, след като са започнали.

Да видиш как растението ти расте пред теб, да се държиш с него с грижа и любов, да го събираш, да го изсушаваш, да го подрязваш, след което да го пушиш. Това е едно добро хоби с нисък стрес, което, повярвайте ми, ще искате да правите завинаги. Това е много успокояващо, релаксиращо и определено пълноценно изживяване.

Друго богатство, което ще получите от отглеждането на свой собствен канабис като хоби, е внезапният интерес. Това е и житейско умение, което ще имате в личните си житейски постижения независимо дали продължавате да отглеждате свой собствен канабис или не .

ЩЕ ВИ НАПРАВИ ЕКСПЕРТ С ПО-ДЪЛБОКА ВРЪЗКА С РАСТЕНИЕТО

Това са само 5 причини, поради които трябва да отглеждате свой собствен канабис , има още много. Отглеждането на марихуана е постоянно обучение. Всички видове ресурси, благодарение на световната мрежа, са широко достъпни.

С течение на времето, докато продължавате да четете, изучавате и прилагате наученото, вашите умения ще се подобрят и с такива знания в крайна сметка ще можете да погледнете вашите растения с марихуана и само с вида на това ще разберете качеството на вашите култури. Дотогава ще знаете, че сте ЕКСПЕРТ .

И накрая , целият процес на учене и отглеждане на вашата собствена марихуана създава много по-дълбока връзка с вашите растения, няма да оцените само пушенето на канабис , но и целия опит и крайния резултат много повече. Може дори да се превърне в тема за разговор, за която много хора са нетърпеливи да знаят повече за това и колко прекрасно е, когато видите някой, който споделя същата страст, и в крайна сметка да проведете този дълъг, страстен и интересен разговор за отглеждането на това невероятно растение.

You may also like