Home Легализация СВОБОДА ЗА КОНОПА

СВОБОДА ЗА КОНОПА

by admin

Дойде време за действия. До кога гражданите ще ги е страх за свободата си докато се опитват да се лекуват (да оцелеят). Законите ни убиват буквално и метафорично. Буквално ЗАКОНА ни лишава от правото ни да се лекуваме. При това да се лекуваме натурално и ефикасно чрез натуралната геометрия на лечебните растенията. В същото време този ЗАКОН поставя на риск свободата и заплашва със затвор всеки които е решил да се лекува по този натурален начин с билката Канабис / Марихуана/ Коноп/ Гръсти. До кога ще е така? Още 50-100 години? Вече има доказателства, че КОНОПА ЛЕКУВА. Доказателства постигнати чрез изследвания и наблюдения от лекари и учени в Израел, Канада, САЩ, Испания, Германия и много други държави, в ключително наскоро (2018 година) в България излезе становище на годишна болнична фармация издадено от Катедра по Фармакология, Токсикология и Фармакотерапия, Фармацевтичен факултет, МУ-София, Медицински Колеж, МУ-Плевен , че има приложение на Канабиноидите в борбата с онкологичните заболявания. Нужно ли е да чакаме още 50-100 години докато на нашите им светнат лампите, че по цевилизованият Свят се лекуват с Коноп.

Всяко бездействие от страна на нашите политици и администрация реално обрича български граждани на смърт, мъка, бокла, страх и затвор. До кога ще го оставяме да извършват тези престъпления? Тези хора са истински народни предатели и народоубийци! До кога ще им позволяваме да ни мачкат, тормозят и убиват?! Тяхното време на страх и терор свърши! Дойде ново време, време на смелост, време на промяна към по-добро, време в което се борим за Свободата си, за Живота си и за правата си.

Стига приказки, Време е за действия. Време е да покажем колко сме много.(колко много хора искат Свобода за Конопа) Да покажем колко сме силни и че се подкрепяме, че сме единни. Писна ни да ни разделят и владеят, писна ни да ни делят на червени, сини, зелени и пембени, защото ние сме ЕДИН НАРОД, ЕДНА ДЪРЖАВА с Една Душа! Нека им покажем, че Обединението прави Силата! Нека излезем и отстояваме правата си и се борим за СВОБОДАТА СИ и ЖИВОТА СИ! Нека покажем, колко много хора искат СВОБОДА ЗА КОНОПА.

Целият екип на Гръсти ( grysti.com ) подкрепя Свободата за Конопа и свободното правото на избор човек да се лекува както иска.
Всеки които е за Свобода за Конопа нека дойде на 20.04 (20 април) в 16:20 пред Площад Народно Събрание. Нека доведе с него колкото може повече хора, които са за каузата. (примерно аз имам мой роднини, които се лекувам с масло и олио от Коноп, които ще помоля да дойдат с мен, защото това е и тяхна борба) Ако искаме промяна ние трябва да сме тази промяна! Никой няма да ни донесе промяната към по-добро и свободата ни на крака в нас, трябва да се борим за нея. Нека се борим мирно без агресия по цивилизован начин чрез протест. Вярата ми в ненасилието ме задължава на решителност. Няма място за страх или слабост. Нека им покажем силата на мнозинството. Ненасилието е оръжие на силните.

Мир

Гръсти ( grysti.com ) подкрепя ‎Liberty 420‎ и събиетото „Свобода за КОНОПА : Голямото Напушване“ . В сайта на Гръсти в дясно можете да видите банера за събието и да следите във фейсбук или тук повече информация за събиетието.

Детайли за събитието: 

На четвъртия месец двайстия ден, точно в четири и двайсе всички заедно ще изпушим най-важния джойнт в животите ни!

Ще се съберем горди, смели, весели и точно в 4:20 ще направим най-голямата пушилка на едно място, която България е виждала!

През 2019-та година 20-ти април се пада събота. Идеален повод да се съберем хора от цялата страна и да покажем, че искаме промяна.

Тревата не трябва да е престъпление в България!
Цяла България пуши трева!
Депутатските деца пушат много трева!

На този ден ще им покажем наистина колко сме много!

Искането ни е едно и е много просто: Декриминализация на притежаването и отглеждането на малки количества трева за лични цели! СВОБОДА ЗА КОНОПА!

И ще го постигнем с протест! Всички! Заедно! Обединени!

Поединично могат да ни тормозят, могат да ни изнудват за пари, могат да ни арестуват. Всичко могат да правят с нас…и става само по-зле…
Обединим ли се, никой не може да ни тормози, никой няма да ни изнудва и няма да посмее да ни арестува!

Подробности около събитието много скоро…
Първа важна задача е да КАНИТЕ ХОРА. МНОГО ХОРА!

Фейсбук се опитва всячески да скрие тоя event, но заедно ще успеем!

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!
СВОБОДА ЗА КОНОПА!
#БГконоп

You may also like