Home Избор на редактора 5 причини поради които сексът е по-добър с марихуана

5 причини поради които сексът е по-добър с марихуана

by firstcitizen

В продължение на хилядолетия марихуаната се използва като афродизиак. Има дори твърдения, че тази билка може да помогне на секса да бъде феноменален. Имайте предвид обаче, че когато става дума за комбиниране на секс и канабис, малко е повече от достатъчно. Марихуаната може да ви помогне да настроите настроението си, но прекалено много от нея може да даде неудобно или „прекалено високо” преживяване (заспиване).

Ето пет причини, поради които е по-добре да правите секс, когато сте напушени :

1. Интензивно удоволствие

Канабис помага при освобождаването на Допамин, което е невротрансмитер, които отговаря за приятни чувства и „награди“. Когато сте напушени се освобождава допамин, които допринася за постигането на еуфория . Повече допамин може да означава повече приятни усещания.

Сексът вече дава значителен тласък на допамина, така че когато добавите канабис в микса, той е като двоен удар. Вие получавате вълна от щастие и еуфория от самата билка, след това друга от интимния момент, който споделяте с партньора си.

Интересно е, че тетрахидроканабинол или ТНС, който е основният психоактивен компонент в плевелите, замества молекулата на удоволствието в нашите тела, наречена анандамид или молекулата на блаженството. (защото си пасват като „ключ на ключалка“) Експертите все още не са сигурни за ролята на анандамид, но е известно, че причиняват релаксация, лекота и блаженство, но успокояват тревожността.

2. Увеличена възбуждаща течност за жените

Изследователите подозират, че конопа може да възпрепятстват освобождаването на цервикална течност, но също така увеличават вагиналния кръвен поток. Растението е известен вазодилататор, което означава, че подпомага отворените кръвоносни съдове. Получаването на възбуди води до успокояване и подуване на кръвоносните съдове, което по-късно води до повече секреция на протеин, пот и вода между капилярите в лигавиците.

3. Подобрени сетива

Изследванията показват, че канабиса стимулират обонянието, когато си „напушен“. Освен това, тъй като канабисът може да понижи кръвното налягане, той причинява дилатация. В резултат на това обектите и цветовете са по-жизнени и по-ярки. В някои случаи повишените усещания може да не са от значение, но това прави спалнята по-забавна.

4. Постигане на оргазми

Един от три жени има проблем с постигането на оргазъм по време на секс. Когато пушите марихуана, рецепторът на мозъка, известен като СВ1, е засегнат и помага за достигане на големия Оргазми. СВ1 рецепторът участва в общата еуфория и подобрените осезателни усещания. Ето защо, Гръсти могат да подобрят физическото стимулиране, което може да доведе до това жените да се сбогуват с фалшивите оргазми.

5. Намаляване на напрежението

За онези, които имат тревоги. Пушенето преди секс може да ви помогне да се отпуснете и дори да ви постави в правилния начин на мислене, така че да можете да поставите вашите притеснения настрана. Той има успокояващ ефект, който винаги е бил свързан с намалена тревожност.

Тези пет причини доказват, че сексът и Гръстито са перфектна комбинация. Голям плюс е, че двойките, които пушат канабис, често имат дълготрайни връзки . Според някои проучвания това се дължи на факта, че двойките водят по-малко битки, а активността им в спалнята е повишена, благодарение на техните сесии.

Източници: http://ministryofcannabisblog.com

You may also like