начало Земеделие Италианската армия има за цел да отглежда канабис от най-високо качество

Италианската армия има за цел да отглежда канабис от най-високо качество

от firstcitizen

Италианската армия отглежда огромни плантации канабис. Целта на това занятие е свалянето на цената на билката до около 8 евро за грам, споделя полковникът отговарящ за производството.

През септември 2014, правителството на Италия обяви, че армията ще помогне с увеличаването на продукцията на медицински канабис създавайки първото сигурно съоръжение за отглеждане на растението във Флоренция.

Идеята е обезопасената среда да произвежда до 100кг канабис всяка година. Реколтата ще се използва стриктно за лечение на пациенти страдащи от ракови заболявания, множествена склероза и други състояния, върху които билката има благотворен ефект.

Полковник Антонио Медика е отговорен за военната база във Флоренция, в която в момента се отглеждат 135 конопени растения във внимателно поддържани условия.

„Моята мисия е да произведа канабис от най-високо качество в индустриални размери на ниска цена,“ сподели той пред Таймс. „Мисля, че ще успеем да свалим цената на 8 евро за грам“.

Полковникът потвърди, че армията е била доверена със задачата поради гаранцията, която тя предоставя за високо ниво на сигурност по въпросите свързани с фармацевтиката още от края на 19ти век. Той също сподели, че качеството и чистотата на билката е основен фактор в нейното производство. „От полицията ни предложиха бракуван канабис, но той не попада в стандартите, които ние гоним“.

Междувременно България тепърва предстой да излезе от тъмните векове на средновековието; граждани употребяващи билката за удоволствие биват задържани с по 0.3 грама и пращани по затворите; полицията преследва хората отглеждащи индустриален коноп и желае да ликвидира посевите им; идеята пациенти да се лекуват с растението обрича хората на още страдания;

http://konop.bg

www.independent.co.uk

 

Mars Hydro LED Grow Lights
Семена марихуана

Related Articles

Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Приемам”, за да приемете използването на тези технологии. За повече информация, моля запознайте се с обновените “Политика за Поверителност” и “Политика за Бисквитки” на GRYSTI.COM ПРИЕМАМ ПРОЧЕТИ ОЩЕ