Home Психеделици Може ли LSD да ви направи милиардери?

Може ли LSD да ви направи милиардери?

by firstcitizen
Канабис марихуана лечение

Искате да развиете творчеството на бизнеса си?
Познай какво? Халюциногените помагат да се стимулира творчеството. Може да не е изненада за много от вас, но за тези, които не са много запознати с халюциногените като LSD, магически гъби и ДМТ, това е доста откровено. Когато смятате, че творчеството може да направи разликата между пълния провал и милиардите в света на бизнеса, не е чудно, че хората започват да проявяват интерес – тъй като милиардерите от Силициевата долина са известни, че приемат халюциногени редовно, за да помогнат да разширят своите идеи.

Ако имате нужда от пример, не търсете нищо повече от Стив Джобс, късният милиардер зад успеха на Apple. Той е добре известен, че редовно взема LSD и вдъхновява много от идеите си директно чрез него – без LSD, светът ще бъде много различно място!

Идеята, че халюциногените могат да бъдат зад някои от най-големите бизнес и технологични пробиви на миналия век, е придобила толкова голям интерес, че CNN са направили видео проучване на въпроса повече. Както е посочено във видеото, халюциногените са искрата на заряда на творчеството – така че тяхната легализация (и използването (в рамките на правните контексти, разбира се)) определено трябва да бъде преосмислено!

[penci_video url=“https://www.youtube.com/watch?v=jz9yZFtRJjk“ align=“center“ width=““ /]

Източници: http://zamnesia.com
Превод и преработка: firstcitizen

You may also like