Home Избор на редактора Mars-Hydro TSW 2000 QB LED осветление

Mars-Hydro TSW 2000 QB LED осветление

by admin

Днес разглеждаме една от най-достъпните опции в бранша. Говоря за MarsHydro, китайска компания, чиито много достъпни LED светлини за отглеждане бавно спечелиха одобрението на градинарите.

Mars Hydro е водещ производител на LED осветителни тела от 2009 г. Със собствен екип от изследователи, дизайнери, разработчици, производствени инженери и тестери. Ангажирани да предоставят висококачествени продукти на своите клиенти, те са световен доставчик, със складове в Китай, САЩ, Канада, Германия, Великобритания, Австралия.

Потребители, които използват осветлението на Mars-Hydro към момента
Дневник – отглеждане на марихуана с Mars-Hydro TSW 2000 QB

Доставка

Доставката до България е бърза в рамките на 5-15 дни и е освободена от мито, ДДС и такси. Ако бъдете уведомени за всякакви допълнителни такси, ще имате правото да променяте или отменяте поръчката си за пълно възстановяване. Всички пратки идват с DHL от склад в Германия. Когато артикула го няма на склад в Германия и се предлага в склада във Великобритания, той може да бъде доставен от склада в Обединеното кралство но ще е необходимо малко допълнително изчакване. Проследяващият номер за поръчката ще бъде изпратен на имейл адрес в рамките на 24 работни часа след обработката на поръчката. И можете да проверите актуализираното състояние, когато влезете в акаунта си.

Политика за връщане на стока

Имате право да върнете или замените стоката в рамките на 30 дни след доставката.

Какъв тип светодиоди използват?

Marshydro използва предимно LED чипове Epistar, но в някои от по-висококачествените си модели те използват и Cree или Osram LED чипове.

Гаранция

Компанията предоставя пълна 3-годишна гаранция срещу дефектни части и крушки, а също така има линия за поддръжка на клиенти, разположена в страните, в които се съхраняват складове, за да се гарантира ефективна помощ за вашите въпроси. 30-дневна гаранция за удовлетвореност също идва с всеки продукт, което ви позволява да върнете своя артикул, ако не е това, което сте очаквали или сте искали.

Всички продукти са сертифицирани по CE и RoHS, докато специфичните продукти притежават ETL сертификат. Тези сертификати гарантират, че предлаганите от вас продукти са преминали строги тестове за безопасност и не съдържат опасни материали.

Mars-Hydro TSW 2000 QB LED

Вероятно сте решили, че искате да отглеждате растения на закрито и се натъкнахте на нашия преглед на Mars Hydro TSW 2000 QB. Правилната LED светлина е от съществено значение. Разберете какво мислим за тази достъпна LED осветлението на Mars-Hydro.

Осигуряването на правилното количество светлина за перфектното функциониране на фотосинтезата е от решаващо значение за отглеждането на растения на закрито. Задължително е вашият източник на светлина да осигурява подходящия спектър от светлина с перфектната интензивност.

Светодиодите са изгодни, защото са в състояние да доставят пълен спектър, тази светлина е фино настроена към специфични дължини на вълната и използва по-малко мощност от стандартната HPS светлина.

Ако сте начинаещ, може да не искате първо да направите голяма инвестиция. Важно е обаче да разберете дали тази инвестиция ще намали разходите ви. И това е ключов момент, който повечето нови градинари пренебрегват.

Известен факт е, че светодиодите изискват по-голяма инвестиция в сравнение с по-евтините HID светлини. Ако обаче се съсредоточите в дългосрочен план, светодиодите ще ви спестят повече пари от тази първоначална инвестиция. Поне ако сравните с други видове светлини по експлоатационни разходи и поддръжка.

Този преглед е за LED светлина за отглеждане на растения, която не изисква да разтягате бюджета си твърде много. TSW 2000 QB светлина за растеж е на цена малко под 270 долара. Това е значителна инвестиция, но ви позволява да извлечете всички основни ползи от използването на LED осветление.

Използвайки подобрена подложка и охлаждаща система за намаляване на топлината, Mars Hydro TS 2000, е създаден за всички етапи от развитието на растенията в техните цикли на отглеждане, но по-специално, върши фантастична работа по време на фазата на цъфтеж.

Спецификация

  • Реална мощност: 310W + / -5% при 100–277V
  • Покритие: Veg: 4’x4 ‘(120x120cm) ; Цъфтеж :  3’x3 ‘(90×90см)
  • В сравнение с HPS / MH / HID: 450W
  • Средни добиви: 1,5 g / W 
  • ЛПС: 2.1– 2.35umol / J
  • спектър 660-665nm, 3200-4200K, 5200-6800K
  • Измерение 59X57X13CM
  • Продължителност на живота 50000 часа
  • Марка чипове Нов SMD Epistar

 

Обхват

Оптималната площ за отглеждане е ограничена до 120х120см, което е за момента на цъфтеж или 160х160 при растеж. Препоръчваме ви да го използвате от расточние 40см от върховете по време на цъфтежа за по-добри резултати.

Охлаждане

Всяка LED светлина, ще излъчва топлина, това е факт. Въпреки това, светлината на Mars Hydro излъчва по-малко топлина в сравнение с другите светлини. Това ще намали вашите разходи за охлаждане и ще подобри вашите резултати.
За всеки, който е отглеждал с HPS му е пределно ясно, че най-големия проблем на този вид осветление е топлината, която излъчва, а при Марс Хидро това невероятно предимство, ще ви изтреля в ново измерение.

Марс Hydro TSW 2000 QB Добив

Това, което прави Mars Hydro TSW 2000 QB толкова добър, е способността му да дава високи добиви за закрити градинари. Смята се за комерсиална светлина, тъй като произвежда почти перфектна PAR / LUMEN и дава около 30% по-добри добиви, когато сравним това с други 3000w осветления, което лесно оправдава по-високата цена.

Това в комбинация с още по-добри икономии на енергия от по-старите LED технологии, в дългосрочен план ще плащате по-малко за по-добри добиви с TSW 2000.

Финални мисли за TSW 2000 QB

Kачеството на тази светлина беше много впечатляващо. Със своя уникален дизайн и олекотена рамка, тя е идеална LED светлина 300 вата за комерсиална употреба поради своето светлинно качество и лекота на работа.

Освен това TSW 2000 QB е изключителна LED светлина за отглеждане на растения у дома. Добивите, получени от тази светлина, показаха, че тя може да помогне на растенията да процъфтяват и да дадът много по добри резултати от отгледани с HPS при същата консумация на енергия.

Ако предпочитате качествени LED осветителни тела, тогава Mars Hydro TSW 2000 QB LED би бил мъдър избор за вашата домашна градина.

You may also like