начало Избор на редактора Пушите марихуана за първи път? Следвайте нашето бързо ръководство

Пушите марихуана за първи път? Следвайте нашето бързо ръководство

от admin

Въпреки целия напредък в технологията на канабиса през последните години, традиционният метод за пушене на марихуана все още е популярен. Отидете на някое парти или късно вечер се съберете и вероятно ще намерите някой, който да загъва джойнт в цигара.

Ако искате да опитате пушенето марихуана за първи път, има няколко неща, които трябва да вземете предвид, не на последно място и вида на канабиса, който ще закупите и къде ще го направите. Може да има въпроси, които дори не сте обмисляли:

По-добре ли е да пушите на малки дръпки, отколкото на големи тегления?
Как да загънете цигара?
Какво се случва, ако прекалите?
Тук ще се опитаме да отговорим на всички тези въпроси, така че първото ви пушене да вървят по план. Нашият основен съвет е да изберете сигурно място, което добре познавате, и да пушите с приятели, на които имате доверие.

Кой вид марихуана да изберем?

Независимо дали сте пушили или не, щамът на канабис, който сте избрали, ще окаже влияние. Ако това е първият ви път, искате да избегнете много високи THC щамове, просто защото не сте достатъчно опитни за тях.

Ако планирате да използвате канабис за медицински цели, пушенето на канабис може да бъде вашето първо въведение и най-лесното за опитване. Уверете се, че правите своите изследвания за правилния избор в своята нужда и винаги започвайте с малки, когато става въпрос за доза. Ако всъщност не искате да пушите канабис, vaping е по-здравословна алтернатива.

Къде да пушим марихуана?

Ако искате да останете ултра-безопасни, предлагаме ви да опитате пушенето на канабис за първи път при доста контролирани обстоятелства. Това означава, че е по-вероятно да се насладите на преживяването и да оцените какво се случва едновременно. Ще искате да избягвате приема на други вещества като алкохол предварително, тъй като това може да повлияе на реакцията и опита ви.

Най-важният ни съвет е да изберете познато и безопасно място с няколко приятели, които добре познавате.

Как да навиете цигара?

Ако вече можете да свивате цигара, ще направите това лесно. За начинаещи свиването на цигара не винаги е толкова просто, което означава, че може да искате да тренирате предварително – последното нещо, което искате, е току-що закупената глава канабис да се озове на пода.

Други методи за приемане, като бонг, могат да се окажат добри, ако знаете какво правите, но може да доведат до голямо препушване, ако поемете твърде много пари за един път. Подобно нещо може да се каже и за изпаряване, при което вземате малко количество концентрат и го изпарявате.

Кое е по-добре да правите малки или големи дръпки?

Един от въпросите, които новаците често задават, е дали е най-добре да направят малки дръпки или да си поемете дълбоко въздух, вдишайте много дим в дробовете, задръжте го и след това издишайте бавно.

Много хора ще ви кажат, че голямата дръпка е най-бързият начин да се напушите. Има смисъл. Поемате повече от канабиса в дробовете си и повече THC плува около вените ви. Така наречените експерти също ще ви кажат, че трябва да задържите този дим канабис в белите дробове за известно време, преди да издишате.

Всъщност истината е малко по-различна, когато пушите канабис.

Първо, нашите бели дробове не са толкова ефективни при усвояване на неща като кислород, както и в случая THC. Поемете дълбоко въздух, задръжте го и издишайте и ще установите, че въздухът, който изхвърляте, все пак съдържа голяма част от кислорода. Задържането на дъха ви не подобрява наистина усвояването. Ето защо, когато сме уморени вдишваме на често и на по-малко,  а не вдишваме веднъж и дълбоко, когато тялото ни се нуждае от това.

Mars Hydro LED Grow LightsСемена марихуана

Не можете да вкарате по-голямо количество THC или CBD или друг продукт в дробовете си. Дишането нормално, следователно, е също толкова ефективно. Част от усещането да се чувствате напушени може всъщност да се свежда до лишаване на мозъка ви от кислород, когато задържате дъх. Разбира се, има и вероятно плацебо ефект – очаквате да станете по-напушени, така че да се чувствате по-високи, независимо от нивото на THC във вашата система.

Нивото на THC, което се абсорбира при всеки дъх, вероятно е решено в рамките на първата секунда, което означава, че наистина няма нужда да го държите в белите дробове за продължителен период. Ако други хора го правят и не искате да се откроявате, няма нищо лошо да задържите дъха си. Просто няма да направи толкова много за теб, със сигурност няма да те напуши повече.

Количеството, което пушите, и нивото на ТНС в щама, който пушите, ще диктуват колко напушен ще се почувствате. Това не обаче не трябва да е основната ви мотивация при пушене на канабис за първи път. Всъщност може да сте разочаровани. Някои хора опитват канабиса за първи път и откриват, че той няма ефект първоначално по една или друга причина, било поради напрежението или собствената им лична биология.

Какво да правите, ако пушите твърде много?

Като новак, разбира се, има възможност да прекалите с нещата. Бихме ви посъветвали да не пушите повече от 1 дръпка.

Прекаляването с марихуана може да има няколко ефекта. Това може да ви накара да се чувствате твърде еуфорични и извън контрол, но може да ви накара да се почувствате параноични. Нещото, което трябва да запомните е, че тези чувства ще отминат с времето. Спрете пушенето и намерете тихо място, за да седнете там, където се чувствате сигурни. Пийте много вода и хапнете нещо, за да се почувствате по-добре. Ако сте с приятел, можете да излезете навън с тях и да си вземете свеж въздух (не се разхождайте сами).

Само не забравяйте, че никой никога не е умрял заради приема на твърде много марихуана и след няколко часа ефектът ще изчезне.

Какви са алтернативите на пушенето на марихуана?

Един от проблемите с пушенето на канабис е, че е доста нездравословен, както всички знаем. Тези горящи канцерогени не са особено добри за нас. Ако търсите алтернатива, има какво да избирате, особено ако приемате канабис за медицински цели. Пушенето на цигара или блънт е разумно безопасно въведение, но има и други добри възможности.

Популярният избор е бонг/наргиле с или дори да направите свой собствен съд с канабис от плодове или дори консервна кутия. Възможностите тук са почти безкрайни.

След като сте решили, че искате да изследвате света на канабиса, може да искате да разгледате vaping, да купите бонг или да си поиграете с концентрати и процеси, като например мазане. Бонг е един от най-чистите начини за приемане на канабис, тъй като димът се филтрира първо през водата и ви дава много по-вкусен хит.

Огладняване при пушене на марихуана

Едно нещо, което най-категорично ще забележите, е, че в един момент ще огладнеете. Много редовни потребителите на канабис имат приложение за бързо хранене, изтеглено на телефоните им, за да могат да поръчат пица или хамбургер, когато гладнеят.

Не планирайте напред

Друго нещо, което трябва да имате предвид, е, че ако сте напушен, няма да сте в добра кондиция за нищо друго, поне за известно време. Това означава, че не трябва да предвиждате нещо важно за правене, за всеки случай.

Знайте лимитите си

И накрая, дори и никога да не сте опитвали пушенето на джоинт преди, важно е да сте наясно с ограниченията си. Ако откриете, че преобръщате ръба на еуфорията, спрете и изчакайте, докато главата ви се изчисти.

Mars Hydro LED Grow LightsСемена марихуана

След като опитате канабис за първи път, може да искате да подобрите нещата и да отглеждате свои собствени растения. В grysti.com имаме голям каталог с различни упътвания подходящи за начинаещи и опитни градинари.

Mars Hydro LED Grow Lights
Семена марихуана

Related Articles

Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Приемам”, за да приемете използването на тези технологии. За повече информация, моля запознайте се с обновените “Политика за Поверителност” и “Политика за Бисквитки” на GRYSTI.COM ПРИЕМАМ ПРОЧЕТИ ОЩЕ