начало Марихуана Най-важните съвети за това какво да правите ако препушите

Най-важните съвети за това какво да правите ако препушите

от admin

Няма нищо по-лошо от това да се напушите твърде много. Ето защо ценителите на канабиса винаги внимават за избраните от тях щамове и начина им на консумация. Истината е, че е лесно да се прекалява с нещата, особено когато правите собствен концентрат или отглеждате свои собствени растения канабис.

Но ако сте направили прекалено голяма дръпка или сте изяли твърде много на тези прекрасни браунита, може ли да направите нещо, освен да изчакате всичко да премине?

Тук ще разгледаме как да се оправим или поне да се свалим от ръба на нещата.

Топ 4 причини, които имате твърде висок

  1. Това беше първият ви път и бяхте малко неопитни. Когато не сте свикнали с ефектите на канабис и THC, да сте твърде напушени всъщност е относително.
  2. Отпускахте се с приятели и се опитвахте да сте в крак с тях. Това е най-честата причина за прекаляване с нещата.
  3. Това е първият път, когато сте опитвали концентрати и просто сте използвали твърде много и вдишвате твърде дълбоко.
  4. Опитахте кексчета, но ядохте твърде много, забравяйки ефектите отнемат много повече време, докато се покажат в кръвообращението, отколкото при други методи като тютюнопушене, vaping или мазане.

 

Как да се освободим: Първото правило е без паника!
Първият ни съвет е да опитате и да не изпадате в паника. Това не винаги е лесно да се направи, особено ако това е първият ви опит да излезете извън контрол.

Повечето екстремни пикове с времето ще преминат и е малко вероятно да си причините сериозна вреда. Може да почувствате някаква параноя или тревожност, но просто намерите удобно и безопасно пространство, в което да почивате. Паниката няма да реши нищо. Запомни това:

Няма да умреш.
Ще се възстановите.
Единственото, което ще ви остане, е малко забързаност и в перспектива може би няколко дни да ви се върти главата. Повечето опитни потребители на канабис знаят това, поради което не ги виждате да се притесняват, когато се прекаляват.

Разбиране на собствените си граници
Всички ние реагираме на канабиса по нашите индивидуални начини. Ако сте в група, всеки ще се напуши с различна скорост и степен и ще почувства ефекта въз основа на собствената си психология и физиология. Ако сте начинаещ, когато става дума за канабис, вероятно няма да знаете какво да очаквате. С течение на времето обаче, когато станете по-опитни, ще се справите по-добре какво работи за вас и какво не.

Повечето хора, които употребяват канабис за развлечение, са прекалили в някакъв момент.

Уверете се, че винаги приемате канабис с приятели, на които имате доверие и познаване. Това, че сте заобиколени от непознати, когато сте прекалили, може да ви направи още по-параноични и тревожни. Проучете най-добрия начин да приемате различни продукти.

Храната отнема повече време, за да попадне в кръвта от дима. Може да мине един или два часа, преди да започнете да усещате ефекта. Не се изкушавайте да ядете повече, защото смятате, че няма да се „напушите“ от 1 кексче

Никога не чувствайте, че трябва да сте в крак с връстниците си. Вървете със собствено темпо. Никой не се интересува дали можете да приемате големи количества канабис или не.

Mars Hydro LED Grow LightsСемена марихуана

Съвети, почитани във времето, когато сте твърде напушени
Отидете онлайн и ще намерите множество статии за това как да се изтрезнеете. Това подчертава факта, че това се случва доста, дори и при опитни потребители на канабис. Някои от тези методи ще работят за вас, други може да не. Всички със сигурност си заслужават да опитат!

Вода,
Няма да се изненадате да научите, тъй като прекаленото снизхождение с напитки, много вода и вкусни закуски могат да ви помогнат да отстъпите ръба от предозирането. Няма да изхвърлите THC от системата ви, но ще спре изсъхването на устата ви и ще ви хидратира, докато се възстановите.

Разбира се, трябва да се насочвате далеч от алкохола, тъй като това несъмнено ще влоши положението ви. Изследванията показват, че концентрацията на THC в кръвта може да се повиши, като приемате дори малко количество алкохол. Затова изхвърлете бирите и спиртните напитки, преди да извадите канабиса си. Не е нужно да комбинирате двете.

Закуските могат да ви помогнат да сте в центъра и да ви дадат нещо, върху което да се съсредоточите. Не се притеснявайте за качеството или здравословното състояние, всичко – от солен чипс до бургер и пържени картофи – всичко това е честна игра, когато сте прекалено напушен. Можете да се справите с увеличаването на талията си на следващия ден, след като се почувствате по-добре.

Работи ли черният пипер?
Всяко ръководство за това как да изтрезнеете обикновено включва черен пипер. Дали това е стара приказка за жени или нещо по-съществено не е съвсем ясно, но се смята, че дъвченето на някои цели зърна черен пипер помага за изтрезняването. Някои любители на канабиса се кълнат в него, докато други не са толкова убедени, че изобщо прави нещо.

Нашият съвет? Опитайте все пак. Може да се окаже, че актът на хрускане на пипер ви разсейва достатъчно, за да забравите за известно време напушването. Изглежда, че работи по-добре, ако изпитвате и малко параноя и тревожност.

Най-добрият лек е почивката
Ако можете да се отпуснете, опитайте се да го направите. Това не винаги е лесно, когато сте препушили, но в един момент ще ви липсва. Намерете удобно легло или диван, увийте се и опитайте дълбоко вдишване, вдишвайки въздуха през носа и издишайте през устата си. Макар че не е лесна задача да превключите мозъка си в неутрален, ако успеете да се откажете за известно време, това всъщност може да върши чудеса.

Разходка до Unhigh
Малко свеж въздух и упражнения могат да ви помогнат, но много зависи от това в какво състояние сте и къде живеете. Ако съседите не знаят, че сте напушени и не ви харесват, може би е по-добре да останете скрити, докато не се почувствате по-добре.

Енергичното ходене може да ви помогне да изпомпвате кръвта около тялото си и да накарате THC да проправя път през вашата система. Ако обаче се чувствате тревожни или параноични, може да си струва да изчакате. Последното нещо, което искате е да се изгубите.
И накрая, никой не е умрял от предозиране с канабис, така че ключовото нещо е да не се притеснявате, когато изведнъж се окажете, че преминавате през ръба. Нашият съвет е да нахлуете хладилника, да пиете много вода и да си починете. След няколко часа отново ще се чувствате добре.

Mars Hydro LED Grow Lights
Семена марихуана

Related Articles

Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Приемам”, за да приемете използването на тези технологии. За повече информация, моля запознайте се с обновените “Политика за Поверителност” и “Политика за Бисквитки” на GRYSTI.COM ПРИЕМАМ ПРОЧЕТИ ОЩЕ