начало Еко(система) - Биоценоза Честите ден на Голото Градинарство

Честите ден на Голото Градинарство

от firstcitizen

Честите ден на Голото Градинарство. За първи път денят е честван пре 2005 година  (или от Адам и Ева още преди хиляди години). От тогава на сам деня на „Голото Градинарство“ се празнува всяла година през първата събота на май месец. Тази година деня на „Голото Градинарство“ се пада на 04.05 2019 г. (днес)

Идеяа на деня на „Голото Градинарство“ е да приемете собственето си тяло, като едно цяло с Природата, а не като отделна част от Природата. Събитието не третира голотата по сексуален начин, а идеята е да свърже хората  с Майката Природа.
Не става въпрос да показвате голото си тяло пред други хора, макар, че деня на „Голото Градинарство“ става всяка година все по-популярен и вече има „групови“ занимания в градината на деня на „Голото Градинарство“. В някой държави близките приятелски съседи се събират голи в деня на „Голото Градинарство“ в определена градина да плевят, сеят семена, засждат нови луковици за цветя, зеленчуци и дървета, да изграждат беседки и за финал се забавляват с вкусен обяд. Деня на „Голото Градинарство“ е една наслада за тялото ви, радост за кожата ви, че го гали Слънцето по места, където обикновенно не ги огрява.

Не забравяйте да ползвате предпазни средства в градината :))))

Приятен празник !

Снимки: Интернет

Mars Hydro LED Grow Lights
Семена марихуана

Related Articles

Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Приемам”, за да приемете използването на тези технологии. За повече информация, моля запознайте се с обновените “Политика за Поверителност” и “Политика за Бисквитки” на GRYSTI.COM ПРИЕМАМ ПРОЧЕТИ ОЩЕ