начало Избор на редактора Пробуждане на третото око: как да разберете дали 6-та ви чакра е отворена

Пробуждане на третото око: как да разберете дали 6-та ви чакра е отворена

от firstcitizen

Kогато третото ви око е отворено, са налице някои забележителни ефекти върху вашите чувства и мислене. Третото око (познато също и като окото на съзнанието, ситуирано точно между веждите) е шестата чакра, която има мощни способности. Обикновено тази чакра става активна, когато човек е постигнал определено ниво на информираност и осъзнаване. Чак когато индивидът притежава състрадателност, любов, честност и чувство на отговорност, третото око се отваря и разкрива нови пътища за самоусъвършенстване.

Ако искате да знаете, дали третото ви око е будно, вижте тези 4 знака, които могат да ви подскажат.

  1. Интуиция

Ако 6-та ви чакра е отворена, първото умение което получавате е интуицията. Ще можете да кажете какво, как или кога нещо ще се случи, преди това да стане в действителност. Това е едва доловимо усещане, което ще ви води и което ще се развива все повече и по-силно във времето.

  1. Различно мислене

Търсите самоусъвършенстване и придобивате различно мислене. Започвате да се отказвате от стари навици и стари методи, вместо тях търсите ментална и духовна еволюция. Това се отразява на живота ви, започвате да подлагате на съмнение и допълнителна преценка всичко, което виждате или чувате. Анализирате и търсите нови начини за развитие – както в социален така и в личен план. Вече не приемате просто версия на отговорите, а търсите истината и искате да знаете повече.

  1. Отворено съзнание

Пробуждане на третото око позволява разбирането на комплексни ситуации или концепции, които преди това може да са били прекалено сложни за вас. Започвате да гледате на ситуациите от много различни ъгли и да разбирате многобройните им аспекти. Можете по-лесно да комуникирате своите мисли и чувства.

  1. Виждане извън кутията

Мисленето ви вече не е оформено единствено на базата на това, което другите хора или медиите ви казват. Можете да виждате отвъд думите и сте в състояние да уловите истинското значение или причините, които стоят зад определени действия. Поддържате връзка със сетивата си, със живота и природата и можете да разбирате скритите послания, които получавате от тях. (Синхроничност)

Източник: https://megavselena.bg/probuzhdane-na-tretoto-oko-kak-da-razberete-dali-6-ta-vi-chakra-e-otvorena/

Mars Hydro LED Grow Lights
Семена марихуана

Related Articles

Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Приемам”, за да приемете използването на тези технологии. За повече информация, моля запознайте се с обновените “Политика за Поверителност” и “Политика за Бисквитки” на GRYSTI.COM ПРИЕМАМ ПРОЧЕТИ ОЩЕ