начало Избор на редактора Магически гъби и как те засягат клъстерните главоболия

Магически гъби и как те засягат клъстерните главоболия

от firstcitizen

Магическите гъби са най-често известни с психеделичното състояние, което могат да предизвикат, ако се приемат в определени количества. Тази промяна във възприятието се катализира от субстанцията в тях, известна като псилоцибин, мощна молекула, способна да индуцира набор от преживявания от яснотата на мисленето на микродозата, чак до очевидно дълбоките състояния на героичната доза. Макар и широко признати само за тази способност, изглежда, че магическите гъби могат да имат потенциала да играят важна роля в лечението на клъстерни главоболия, както е показано във видеоклип, представен от National Geographic.

Историята на Дан

Видео сегментът включва човек на име Дан, който може първо да бъде видян да сортира фин прах в машина за капсули, в това, което изглежда да е процес на вземане на лекарства. Този изстрел е следван от някакво контрастно изображение, с хора, лежащи на легло в агонизираща болка, с ръце поставени над главите им в опит за отчаяно облекчение.

Това изображение показва опустошителната болка, предизвикана от състоянието на клъстерни главоболия, състояние, което засяга около 1 на 1000 души, което може да предизвика периоди на силна болка до часове наведнъж.

За да получи обща представа за това как се чувства главоболието на клъстерите, Дан ги описва като: „Чувства се като горещ кинжал, който се пронизва през очите, през целия мозък“. Това условие не може да се подценява, както Дан ясно казва. Той заявява, че времето, в което живее с това състояние, е преобладаващо дотолкова, доколкото той обмисля да вземе собствения си живот.

Дан подробно описва случая, легнал в леглото и си мислел какво ще носи, когато си вземе живота, мислейки за последния път, когато видя децата си. Ясно е, че състоянието му е засегнало живота му до такава опустошителна степен.

НОВ ПОДХОД

След като се опитали почти всичко за облекчаване на клъстерните главоболия и опциите свършили. Съпругата на Дан, Леан, изследваше онлайн групи с хора с клъстерно главоболие и се сблъсквала с доклади на хора, използващи магически гъби. Макар че това изглеждаше като далечен опит, те решиха да пробват. След това Леан заявява, че „Това беше най-доброто лекарство, което някога сме намерили“.

След това видеото показва, че Дан отглежда собствените си магически гъби, описвайки перфектната среда, необходима, за да се получат гъбите, съдържащи псилоцибин, които изглежда му осигуряват облекчение срещу изтощителните клъстерни главоболия. Дан изсушава гъбите и ги съхранява за по-късна употреба, той е в състояние да създаде количество, което му усигорява количество което може да му стигне за години напред.

Дъщерята на Дан обяснява, че ако хората знаят, че баща й се нуждае от магически гъби, за да спаси живота си, те най-вероятно няма да го повярват. Обаче изглежда, че ако Дан не приема гъбите на всеки два месеца, клъстерните главоболия се завръща

ОГРАНИЧАВАНЕ НА ЗАКОНА

Mars Hydro LED Grow LightsСемена марихуана

При наличието на такъв силен анекдотичен отчет е ясно, че трябва да се проведат изследвания в тази област, за да се проучи тази потенциално животоспасяваща медицина за тези, които страдат от клъстерни главоболия. За съжаление обаче, в много части на света псилоцибиновите гъби са незаконни и често са поставени в най-високата класификация на забранените вещества.

Такива класификации не само забавят научните изследвания и научните открития по отношение на магическите гъби, но и представляват заплаха от присъди за затворници, които трябва да ги отглеждат, за да могат да помогнат на себе си и на други.

Тъй като магическите гъби се изучават по-задълбочено, се надяваме, че рационалността и разумът ще преодолеят лошото вземане на политически решения.

КЛАСТЕРНИ ДУХОВЕ, ЗАДЪЛБОЧЕН ПОГЛЕД

Клъстерните главоболия са сравнително редки, но могат да засегнат всеки, още повече в рамките на възрастовия диапазон от 30 до 40 години. Тези главоболия могат да се появят почти веднага и с интензивни остри, пронизващи и парещи болки. Симптомите често включват червени и поливащи очи, потене, течащ нос и подуване на клепачите.

Точната причина за това състояние все още не е идентифицирана, но те са свързани с активна част от мозъка, наречена хипоталамус, отговорен за производството на определени хормони в организма, които контролират физиологични функции като глад, сън, настроение. и температура.

Някои външни фактори като пиене, пушене и силни миризми са свързани със задействането на клъстерни главоболия.

Клъстерните главоболия изглежда удрят в цикли, които могат да продължат от седмици до месеци, с периоди на ремисия между тях.

Източник: https://www.mushmagic.com/blog

Mars Hydro LED Grow Lights
Семена марихуана

Related Articles

Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Приемам”, за да приемете използването на тези технологии. За повече информация, моля запознайте се с обновените “Политика за Поверителност” и “Политика за Бисквитки” на GRYSTI.COM ПРИЕМАМ ПРОЧЕТИ ОЩЕ