Home Марихуана 5 начина, по които марихуаната променя секса

5 начина, по които марихуаната променя секса

by admin

Марихуаната е известна основно с ефектите, които има върху съзнанието на хората, но нещата далеч не приключват само и единствено с това.
Ако някога сте се замисляли, със сигурност растението може да промени и сексуалното преживяване.
Представяме ви топ 5 на нещата, които ще се случат.

1. Увеличава желанието
Изследване на Archives of Sexual Behavior показва как алкохолът и марихуаната влияят на двойките. Според тях, партньорите изпитват в пъти по-голямо желание за ласки след пушене. С други думи, преживяването им харесва толкова много, че искат още.
2. Прави оргазмите много по-дълготрайни и силни
Според източници, след марихуана, оргазмите удължават своето време и са значително по-силни, отколкото попринцип. Над 30 секунди може да достигне върховото удоволствие, независимо дали става въпрос за секс с партньор или самозадоволяване.
3. Марихуаната затруднява ерекцията
Въпреки заключението, че пушенето на марихуана помага за издръжливостта, не се изключва възможност да станем жертви на обратния ефект. Понякога първоначалната възбуда може да завърши с преждевременно свършване или загуба на ерекция.
4. Привличат ви хора, които обикновено не бихте погледнали
Някои участници в изследването на влиянето на марихуаната върху секса споделят, че след пушене партньорите им изглеждат много по-привлекателни. Според тях, тревата има дори по-лошо влияние в това отношение от алкохола.
5. Може да заспите преди секса
Специалисти твърдят, че прекаляването с марихуаната може да ви накара да се чувствате много сънливи и дори да ви се стори по-привлекателно да си легнете, отколкото да правите секс.

You may also like