начало Избор на редактора Нови изследвания показват, че психеделиците правят хората по-малко агресивни

Нови изследвания показват, че психеделиците правят хората по-малко агресивни

от firstcitizen

Как да намалим престъпността? Лесно: просто раздайте психеделици като магически гъби, LSD, или пейот! Е, не съвсем. Въпреки това, ново проучване, проведено в Университета на Алабама в Бирмингам установи, че хората, които използват психеделици, е по-малко вероятно да бъдат арестувани заради насилствено и престъпно поведение.

Приемането на психеделици като магически гъби, LSD или мескалин може да доведе до намаляване на вероятността от антисоциално престъпно поведение според ново проучване, проведено в Университета на Алабама в Бирмингам.

Изследването е озаглавено „Връзките на класическата психоделична употреба с престъпното поведение в американското възрастно население“, е публикувано в Sage Publishing Journal of Psychopharmacology. Резултатите от проучването показват, че психеделичните лекарства имат потенциал да намалят престъпното поведение, като правят хората по-малко насилствени и по-малко вероятно да извършват кражби, нападения или имуществени щети.

За тяхното проучване екипът на UAB използва данни от 480 000 отговора, които Националното проучване на употребата на наркотици и здравето е събрало през последните 13 години. Участниците отговориха на въпроси за употребата на наркотици, както и за престъпления / арести. Интересното е, че за онези, които са приемали тежки наркотици като хероин, кокаин или екстази, е установено, че е по-вероятно да извършат престъпления с насилие.

Участниците в проучването, които са използвали психеделиците, обаче, са били с 27% по-малко склонни да извършват кражба, 22% по-малко вероятно да извършват престъпления, свързани с имущество, и 18% по-малко вероятно да бъдат арестувани за насилствени престъпления в сравнение с тези, които никога не са приемали наркотиците.

Питър Хендрикс, доцент, доцент в катедрата по поведение на здравето в UAB School of Public Health, твърди: „Тези констатации, съчетани с по-стари и новопоявяващи се доказателства, правят случай, че класическите психеделици могат да осигурят трайни ползи за населението от наказателното правосъдие , Те със сигурност предполагат, че трябва да се обмислят клинични изследвания с класически психеделици в съдебномедицинските условия. „.

Той продължава да казва, че положителните ефекти от употребата на психеделични наркотици изглеждат надеждни, наричайки констатациите на екипа „убедителна обосновка“ за повече клинични изследвания.


ПРЕСТЪПЛЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ: ИСТИНАТА В ЦИФРИ

Въпреки насилствените престъпления като нападение и убийство, съставляващи само 5% от арестите, това все още е огромна тежест за обществото. Жертвите често са изправени пред значителни проблеми с психичното здраве или увреждания, които могат сериозно да засегнат живота им завинаги. Добавете към това огромните финансови разходи. В САЩ всяко дело за убийство струва на страната средно 9 милиона долара.
ИЗСЛЕДОВАТЕЛИТЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ЗА ПРЕДОСТАВЕНО ПСИХЕДЕЛИЧНО ЛЕЧЕНИЕ

Проучванията върху психеделичните наркотици и насилственото поведение не са нищо ново. В миналото бяха проведени няколко подобни проучвания на осъдени престъпници, въпреки че тези по-стари резултати са най-вече неубедителни.

Изследователите от Университета в Алабама предупреждават за манипулирано лечение с психеделик и го възприемат като неефективно. Според авторите проучванията, които използват психеделици като тези с пленници до 1970-те години, трябва да служат като предупредителна приказка.
НЕЗАКОННОСТТА НА ПСИХЕДЕЛИЦИТЕ СЪЗДАВА ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА ТРУДНОСТ

В Съединените щати и много други страни, психеделиците като LSD и мескалин са незаконни. Това означава, че на изследователите ще бъде трудно да получат финансиране. Въпреки това, изследователите на UAB се надяват техните резултати да отворят вратата за повече клинични проучвания за използването на психеделици за предотвратяване на престъпления.

Mars Hydro LED Grow LightsСемена марихуана

Изследователският екип искрено вярва, че „защитните ефекти“ на психеделичната употреба могат да намалят антисоциалното престъпно поведение. Освен това те смятат, че посочените ефекти са надеждни и особено заслужаващи проучване, особено като се имат предвид огромните фискални и емоционални разходи за насилствени престъпления.

Източник: http://mushmagic.com|
Снимка: Jan Rose Kasmir 21 octobre 1967

Ние сме образователен сайт, образоваме хората. Няма за цел да стимулираме употребата на забранени или разрешени субстанции от закона.

 

Mars Hydro LED Grow Lights
Семена марихуана

Related Articles

Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Приемам”, за да приемете използването на тези технологии. За повече информация, моля запознайте се с обновените “Политика за Поверителност” и “Политика за Бисквитки” на GRYSTI.COM ПРИЕМАМ ПРОЧЕТИ ОЩЕ