начало Марихуана Мъжете, които пушат трева, правят повече и по-добър секс

Мъжете, които пушат трева, правят повече и по-добър секс

от admin
марихуана секс

Мъжете, които пушат канабис, правят по-чест и по-добър секс от останалите, установи проучване, цитирано от в.“Метро“.

Изследването било поръчано от фирмата за презервативи Skyn и обхванало над половин милион участници във възрастовата група на 18-34 годишните. 14 на сто от анкетираните, които пушели трева всеки ден, имали по няколко полови сношения на ден. Сред непушачите само 5 на сто се похвалили с подобни постижения.

Редовните пушачи на канабис се оказали и с повече сексуални партньорки. 37 на сто от тях признали, че са имали 15 или повече партньорки. А само 15 на сто от непушачите могли да достигнат подобни бройки.

Пушачите на марихуана по-лесно встъпвали във връзки за една нощ. Те също губели девствеността си в по-ранна възраст. Учените все пак предупреждават, че високите нива на консумация на канабис се отразяват зле на еректилната функция, както при злоупотребяващите с алкохола. Но въпреки това пушачите на трева давали висока оценка на своите сексуални подвизи. 59 на сто от тях ги определяли като „удивителни“. Подобно самочувствие имали едва 41 на сто от непушачите на канабис.

Източник: БТА

Mars Hydro LED Grow Lights
Семена марихуана

Related Articles

Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Приемам”, за да приемете използването на тези технологии. За повече информация, моля запознайте се с обновените “Политика за Поверителност” и “Политика за Бисквитки” на GRYSTI.COM ПРИЕМАМ ПРОЧЕТИ ОЩЕ