начало Легализация Полицаите в Германия искат канабиса декриминализиран

Полицаите в Германия искат канабиса декриминализиран

от firstcitizen
Канабис марихуана лечение CBD THC

През март 2017 година германските власти разрешиха частично употребата на марихуана за медицински цели, но изрично подчертаха, че това не означава легализирането й за други цели.

Ръководителят на синдикалната организация на германската полиция БДК Андре Шулц призова употребата на канабис да бъде декриминализирана, предаде „Асошиейтед прес“, цитирана от БТА.

Шефът на БДК (Федералния синдикат на служителите от сектор „Криминална полиция“) заяви за днешното издание на ежедневника „Билд“, че организацията е за пълна декриминализация  на потреблението на канабис.

Шулц каза, че сегашната система слага клеймо върху хората и ги тласка към престъпните кръгове. „Погледнато в исторически план, забраната на канабиса винаги е била налагана избирателно. Тя нито е разумна, нито е целесъобразна“, заяви той.

Шулц обаче каза, че марихуаната трябва да остане забранена за шофьорите.

Кредит: http://konop.bg
http://dnevnik.bg

Mars Hydro LED Grow Lights
Семена марихуана

Related Articles

Ние и нашите партньори използваме технологии като “Бисквитки” за персонализиране на съдържанието и рекламите, които виждате, както и за да анализираме трафика на сайта. Изберете “Приемам”, за да приемете използването на тези технологии. За повече информация, моля запознайте се с обновените “Политика за Поверителност” и “Политика за Бисквитки” на GRYSTI.COM ПРИЕМАМ ПРОЧЕТИ ОЩЕ