Sicario00 написа: ↑14 Яну 2025, 00:36
Еее стига де братле вярвам че не съм ти толкова специален и ми е ясно че не си се хвалил , но така го каза някак си присмиващо и затова така ти отговорих , мислех че до две седмици трябва да са готови тъй като са към края на 5та седмица в цъфтеж а от там където ги купих пишеше 7 седмици че е цъфтежа , мн жалко . Направо утре отивам да го купувам тоя препарат и да действам благодаря за съвета оценявам го! може ли да ми препоръчаш някой такъв препарат ? Вярвам че ще изкарам нещо за дърпане не го правим с цел продажба….
Не гледай колко седмици пише. Този период е при идеални условия и конкретен фенотип. Знам, че отдавна е приключила гроу сесията, но ми прави впечатление, че доста хора имат очаквания за точния период, без да са осигурили идеални условия, поливки, засушавания, адекватно торене, температури и т.н. GHS в гроу сесиите си постоянно повтарят, че посочения период е само при идеални условия и спазена техника с 3 промивки и засушавания по време на цъфтежа. Препоръчват 1-2 допълнителни седмици, когато не се гледа със засилен контрол на средата. Затова се гледат трихомите с микроскопи или макро снимки. Тънкия момент на брането също изисква познания.
За мен основния ти проблем при SLH Auto е бил преполиване. За да взема 15 литрова саксия 800мл вода и да тежи яко значи не е била достатъчно суха почвата. 2-3 см сух горен слой не означава задължително готова за поливане почва. Научи се да ползваш тегловия метод, усет за изсъхване по теглото. За начало е добре да се работи изцяло с органика /органични добавки/ в добре захранена почва, която не иска много торене, използвайки по-ниски от предписаните дози, когато се тори. С органиката процесите са по-инертни и не се греши твърде бързо с торенето.
Съжалявам, че чак сега пиша но предполагам, че вече си понаучил това, онова. Успехи!