Ако стават много кафяви трихомите направо ги режи скоро. Стават кафяви, когато започват да деградират. Като цяло изглеждат за рязане.Sicario00 написа: ↑22 Фев 2025, 11:40 Ден 94 от посяване и към края на 9 седмица в цъфтежа . Днес ги полях за последно с по 2,5 л дестилирана вода pH 6.3 всяко и чакам да изсъхнат 6/7 дни и ги режа . Проверих трихомите преди да ги отрежа все още са си същите като от последните снимки преди 4 дни една идея малко повече кехлибарини са изкочили но мисля че още 6/7 дни ще са им достатъчни .
Моите Аутота сигорно станаха най бавно от всички аутота на света, но това не е проблем търпение му е майката
![]()
IMG_1852.jpeg
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Пожълтяване и изсветляване на листата
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
-
Sicario00
- Градинар

- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 119 times
Инче от самото начало си до мен и ти имам много доверие ! Виж снимките на трихомите от сега и кажи ти как би постъпила, дали да ги оставя сега за 24 часа на тъмно и да ги режа или да изчакам да изсъхнат 5/6 дни и тогава ? Като цяло бая кехлибарени мисля че забелязах на едно от растенията около 25% според мен, другите една идея по малко имат .Inna написа: ↑23 Фев 2025, 10:57Ако стават много кафяви трихомите направо ги режи скоро. Стават кафяви, когато започват да деградират. Като цяло изглеждат за рязане.Sicario00 написа: ↑22 Фев 2025, 11:40 Ден 94 от посяване и към края на 9 седмица в цъфтежа . Днес ги полях за последно с по 2,5 л дестилирана вода pH 6.3 всяко и чакам да изсъхнат 6/7 дни и ги режа . Проверих трихомите преди да ги отрежа все още са си същите като от последните снимки преди 4 дни една идея малко повече кехлибарини са изкочили но мисля че още 6/7 дни ще са им достатъчни .
Моите Аутота сигорно станаха най бавно от всички аутота на света, но това не е проблем търпение му е майката
![]()
IMG_1852.jpeg
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Това лично по мое мнение, мисля че бих ги отрязала така. То вече не виждам какво ще стане по-добре.... Когато са били в перфектно здраве, тогава може да се експериментира с т. нар. "призорец за бране". Сега тези за мен са екстра узрели, не знам, ти прецени.А също може и компромисен вариант, да не е чак след 6 дни... Бе вече лошо няма да станат.Sicario00 написа: ↑23 Фев 2025, 13:31Инче от самото начало си до мен и ти имам много доверие ! Виж снимките на трихомите от сега и кажи ти как би постъпила, дали да ги оставя сега за 24 часа на тъмно и да ги режа или да изчакам да изсъхнат 5/6 дни и тогава ? Като цяло бая кехлибарени мисля че забелязах на едно от растенията около 25% според мен, другите една идея по малко имат .Inna написа: ↑23 Фев 2025, 10:57Ако стават много кафяви трихомите направо ги режи скоро. Стават кафяви, когато започват да деградират. Като цяло изглеждат за рязане.Sicario00 написа: ↑22 Фев 2025, 11:40 Ден 94 от посяване и към края на 9 седмица в цъфтежа . Днес ги полях за последно с по 2,5 л дестилирана вода pH 6.3 всяко и чакам да изсъхнат 6/7 дни и ги режа . Проверих трихомите преди да ги отрежа все още са си същите като от последните снимки преди 4 дни една идея малко повече кехлибарини са изкочили но мисля че още 6/7 дни ще са им достатъчни .
![]()
IMG_1852.jpeg
IMG_1904.png
IMG_1903.png
IMG_1902.png
IMG_1901.png
IMG_1900.png
IMG_1899.png
IMG_1898.png
IMG_1897.jpeg
IMG_1894.jpeg
IMG_1892.jpeg
-
Sicario00
- Градинар

Ден 96 китките са отрязани , бях ги оставил 24 часа на тъмно преди да ги отрежа и ги поизчистих малко преди да ги отрежа , ще гледам да поддържам температурата 18/20 градуса тъй като по ниско ще ми е трудно да я смъкна сложил съм един вертикален вентилатор 40W да се върти под тях на нощен режим и се надявам да охлажда добре ( не е насочен дирекно към растенията ) а влажността ще гледам да я поддържам 55/60% и се надявам до макс 12 дни да са готови и после е буркани . Ако някой има някакъв съвет допълнителен ще съм благодарен ! Чудих се дали да включа един от двата малки вентилатора които съм оградил на снимката някъде над растенията или ще им дойде твърде мн вятър ?
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1314 times
- Been thanked: 2236 times
Поздравления, недей да включваш втори вентилатор, даже и един не е нужен по принцип.Sicario00 написа: ↑25 Фев 2025, 01:05 Ден 96 китките са отрязани , бях ги оставил 24 часа на тъмно преди да ги отрежа и ги поизчистих малко преди да ги отрежа , ще гледам да поддържам температурата 18/20 градуса тъй като по ниско ще ми е трудно да я смъкна сложил съм един вертикален вентилатор 40W да се върти под тях на нощен режим и се надявам да охлажда добре ( не е насочен дирекно към растенията ) а влажността ще гледам да я поддържам 55/60% и се надявам до макс 12 дни да са готови и после е буркани . Ако някой има някакъв съвет допълнителен ще съм благодарен ! Чудих се дали да включа един от двата малки вентилатора които съм оградил на снимката някъде над растенията или ще им дойде твърде мн вятър ?
IMG_1932.jpeg
Keep on growing 
-
Sicario00
- Градинар

Благодаря приятел и ти вземаше доста участие и съм благодарен за което ! Бях го пуснал за една вечер но го спрях . Попринцип мислех чре този вертикален вентилатор ще охлажда палатката докъто в стаята е 24гр но не охлажда … знам че трябва да се сушат под 18градуса а моите са винаги на 22/24градуса това проблем ли е ?Spiral написа: ↑26 Фев 2025, 09:57Поздравления, недей да включваш втори вентилатор, даже и един не е нужен по принцип.Sicario00 написа: ↑25 Фев 2025, 01:05 Ден 96 китките са отрязани , бях ги оставил 24 часа на тъмно преди да ги отрежа и ги поизчистих малко преди да ги отрежа , ще гледам да поддържам температурата 18/20 градуса тъй като по ниско ще ми е трудно да я смъкна сложил съм един вертикален вентилатор 40W да се върти под тях на нощен режим и се надявам да охлажда добре ( не е насочен дирекно към растенията ) а влажността ще гледам да я поддържам 55/60% и се надявам до макс 12 дни да са готови и после е буркани . Ако някой има някакъв съвет допълнителен ще съм благодарен ! Чудих се дали да включа един от двата малки вентилатора които съм оградил на снимката някъде над растенията или ще им дойде твърде мн вятър ?
IMG_1932.jpeg
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Вентилатора няма как да разхлади, това не е климатик. Просто върти един и същ въздух. Пусни си съвсем леко изкарващия и спри другия, нищо да не ги духа. Следи влагата да не ти се качва над 60%
-
Sicario00
- Градинар

Днес правихме триминг и съхранение в буркани с пакетчета 62% да поддържат влажността , но растения номер2/4 ги оставям да съхнат за още 24ч на мрежата в палатката тъй като не всички клонки им се пукаха както на останалите растения, само се огъваха , сякаш имаха малко повече влага . Бурканите ще ги отварям веднъж дневно за по 15/30мин и ще ги държа в шкафа на тъмно . Иначе мисля че излезнаха готини глави от растения номер 1(45г) и 3(52г)-то беше единственото без LST грам и пусна най много грамаж а останалите растения номер 2(50г) и 4(47г) но имаха доста супер малки главички които в началото трябваше да отрежа за да се концентрира цветето в горните цветя …. Но всичко е 6 , загънах едно масе и се размазах на дивана след тежкия триминг . Малко се усещаше хлорта и леко дереше но мисля че тва е нормално нали им трябват още поне 2/3 седмици в бурканите докато напълно се махне влагата . Иначе мн приятно се напуших доволен съм следващи път по добре и така . Исках да благодаря от сърце на всички които са били до мен и давали адекватни съвети , оценявам го ! Иначе тук таме забелязах 2/3 семки общо тва нормално ли е ?
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
.png)