Ми тва следя, да чукна на дърво сега излизат малки и дребнички , но здрави. За предцъфтеж ли се гласят ддз. На автоматици колко калмаг се тава спрямо фотопериодните , да не им видя сметката? Трябва ли да го давам при всяка поливка и ако да по колко? Възможно ли е и PAR-А да им е много? Сега са на 50% на 60 см дистанция за 20 часа. Има ли смисъл за предцъфтежа и цъфтежа да направя режимите 18/6 или 12/12?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Alaskan Purple - първи индор с автоматици
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Аз автомати съм гледал преди доста време вътре. Не мисля, че има някаква разлика между фотопериодните. Гледал съм на 16/8, както и на 12/12 заради фотопериодни, които бяха в една палатка, кой знае каква разлка не съм видял. Все пак са били и различни растения. Аз автомата не го харесвам, може да съм си втълпил, но ми се струват доста слабички, спрямо нормалните растения.
- Peggy Zina
- Градинар

Сийдсмен ми ги подариха, и викам да ги пробвам за опита. Ми засега , не мога да се оплача , освен този изначален дефицит, който следя и работя срущу влошаването му. ЛСТ-ните върхове вече вървят нагоре, само близначето мисля да го оставя без топиране и лст, това е , сряда / четвъртък започва 4тата седмица, тогава ще ъпдейтна.Vetrushka написа: ↑03 Фев 2025, 14:56 Аз автомати съм гледал преди доста време вътре. Не мисля, че има някаква разлика между фотопериодните. Гледал съм на 16/8, както и на 12/12 заради фотопериодни, които бяха в една палатка, кой знае каква разлка не съм видял. Все пак са били и различни растения. Аз автомата не го харесвам, може да съм си втълпил, но ми се струват доста слабички, спрямо нормалните растения.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

Не ми харесва рабоатата, фен лийвсовете взеха да се влошават не знам защо. Мъненките по горе са добре засега, ма са дребни. Иначе на дължина дърпат, ма особено по долу се влошават листата, липса на светлина ли не знам какво. Преди 10 дена бяха добре, ся изведнъж леш
А последно съм ги поливал с половин кило на саксия и седи влажно неизпито, все едно вчера съм ги полял, казвайте какво да правя за да ги оправя. Вентилацията още е на обдухваща само, но темп. е в оптимум.
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Прегаряне от това което им сипваш ,влагайте повече пари за органика , Plant success и други,ако почвата е органик и подобрена.започнете ли минерални да поливате става манджа(заключване на елементи) ,трудно се коригират нещата(грешките),минерал или полу органика само буустери накрая ... ferroto e леш ,пиша без да критикувам 
- Peggy Zina
- Градинар

Мхмм, почвата е на БИОбиз лайтмикса, дето се ползва масово от гролърите, торовете са на биокана, давам ги по таблица. Нищо минерално не давам, колкото до ензимите на феро естествен продукт -7-8 грола имам с тая навънка и вътре с него без ядове..... Донаместих лампата, сложих филтъра пуснах изкарващия , да не е застоял въздуха, махнах сдуханите листа, ще ги следя....
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
А корените отдолу как са? Нещо бързо запълниха и от там тръгна това май, от стърчащите корени. Да не дърпат още от чиниите?И да не остава там течност да пият? Макар че е нормално и дори хубаво такива корени , но като имат още цял цъфтеж в тези съдове...Не смея да те съвртвам от моите екстремни изгъзици да опитваш, защото са аутота, а и аз рядко съм гледала аутота, покрай други и не съм ги докарвала на макс откровено казано.
Да, скапанкото махни, вентилацията включи, това е добре. Дали ще цъфнат скоро как ти се вижда?
- Peggy Zina
- Градинар

Ето снимка на тъмно. Сега ми направи впечатление че само фен лийвсовете се бяхя сдухали. Иначе където е топирано разклоненията са +10см това след 5 дни. Иначе ми прави впечатление, че повече на листа стебла растат, отколкото на листа вече. Саксиите ги дигнах да видя - ни корени, ни вода. А последно като ги полях я глътнаха за части от секундата, сега кога да полея пак. Подозирам заключване на елементи, следващия път мисля само вода да туря, иначе ся последно сложих биоризотоник. В един друг форум ме бяха посъветвали и калий да туря, ем напръсках ги листно с флорайзън. Иначе следващите 10ина дни го дават кучи студ, днеска сабале беше - 5, та взех да им пущам за 15мин на час печката да топли по долу, че на тавичката температурата беше 16-17гр, а тва е кофти доколкото помня...Inna написа: ↑06 Фев 2025, 09:08 А корените отдолу как са? Нещо бързо запълниха и от там тръгна това май, от стърчащите корени. Да не дърпат още от чиниите?И да не остава там течност да пият? Макар че е нормално и дори хубаво такива корени , но като имат още цял цъфтеж в тези съдове...Не смея да те съвртвам от моите екстремни изгъзици да опитваш, защото са аутота, а и аз рядко съм гледала аутота, покрай други и не съм ги докарвала на макс откровено казано.Да, скапанкото махни, вентилацията включи, това е добре. Дали ще цъфнат скоро как ти се вижда?
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Би могло да позагният(или да заключат нещо) ако е студено и влажно, добре е да им пускаш малко топло, да. Да не те узлъжа, но на мен ми се струва, че май са доста поизбухнали на снимката, може би ще да цъфват постепенно. И изглеждат добре иначе от тук. Те повечето аутота карат към месец и цъфват, е има по-бързи и бавни, но средно там някъде. Тоест да внимаваш вече с рязането на основни върхове за всеки случай, а лст може да се продължи до когато решиш при теб. А поливането пак по твоя преценка, но хубавичко да изсъхват без да увисват де. Щом до скоро са седели мокри продължително и има загниличко по крайчетата на листата, значи нека им е малко сухичко сега и после ще си видиш как съхнат с печката и вентилацията и ще си нагодиш и поливката по това.
- Peggy Zina
- Градинар

Ох, много се ядосах, по едно време ми дойде на акъла направо да ги натиря към кофата.
Не знам дали е спасямо положението въобще, стеблата седят като гумени. Меря аз пх-то в тавичката и кво да видя 5 и нещо. И как е станало такова като пх на почвата е 6.2 отделно аз с р-ри с по- ниско от 6.5 пх не съм поливал :х Днеска цял ден съм мерил пх като хамав. Нали уж е органика и пх-то се оправя от самосебе си, защо накрая се налага да меря като гламав все едно съм в Breaking Bad?
И айде флъшове, прокарах им 2,5л чешмяна вода, пак седи амен амен 6. Ръснал съм ги с една супена лъжица доломит на саксия. Сега довечера като ептен доизтече пак ще меря, как да процедирам от тука нататък, че такова безобразие никога преди не ми се е случвало, направо нямям думи :х ....
.png)