Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Alaskan Purple - първи индор с автоматици

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1018 times

Бах тоя БиоРизотоник, на малко над 2 седмици са, трябва ли да се притеснявам, все пак им остава още 2-3 седмици вегетация, и после цъфтеж, да не отидат у комшиите тея корени :D
Прикачени файлове
foto_no_exif (59)-min.jpg
foto_no_exif (60)-min.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Ден 18 от паказване. Слагам снимка 24 часа след поливката. Полях ги с по литър на саксия, малкото с по-малко р-р на ризотоник, био вега на биокана седяха ми светли листата. Изпиха си я за части от секундата, само от 2 саксии имам потекло половин кафена чаша от 2те общо. Пх на разтвора 7 и нещо, на водата под саксията амен амен 6. Повод за притеснение ли е предвид че почвата на биобиз е пх 6.2. Трябва ли да се коригира нещо, да не стигна до заключване на елементи? Лампата е на 50/50 50процента 50см дистанция. Температура 26 градуса като се извие Слънцето иначе 23-24 по светло. Това, което ме притеснява са едни ръждивички петна по едното растение ваше дясно най вътре, то има и едно изсветляване на листата на същото растение по жилките. Самото растение има едно коренче дето е 6-7 см извън саксията и пълзи по тази водица, възможно ли е от това да е проблема? Как да процедирам с него? Пръскам ги всеки ден превантивно с нийм. Иначе смятам да се придържам към таблицата на ФестБъдс разработена за автомати, с продукти на биокана.
Прикачени файлове
Ден 17
Ден 17
Ден 18
Ден 18
foto_no_exif (61)-min.jpg
foto_no_exif (62)-min.jpg
foto_no_exif (64)-min.jpg
foto_no_exif (66)-min.jpg
foto_no_exif (65)-min.jpg
foto_no_exif (67)-min.jpg
foto_no_exif (68).jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Ми не знам как да почна, 5 дена ме нямаше, заварих това - бяха го обърнали на хидропоника тия малки коренчета бяха станали на 2 от растенията по 20ина см заради тея 2 супени лъжици вода в легена. Демек водата от саксиите не я бяха пипнали въобще а бяха цоцали от тази в легена 2те лъжици моля ви се😁 за сефте ми се случва това. На този етап ще се въздържа от поливки до де не изпият тва от саксиите. Пуснах им обезвлажнител. Корените ги подпъхнах в саксиите, някои ги натроших и накъсах дано не е фатално, интересно изгнили нямаше, само 1-2 на връхчетата половин см, махнах го. Топирани са, всички без близначето и махнах сдуханите листа. Порасли са много на ширина, вдигнах им лампата на 70см на 50%. Видях някви наченки на започващо, заключване на елементи , но си позволих да им дам листно биоризотоник, минерал меджик, к-амино, нанобрийт и биоинитрейт. Смених им местата- в червено е близначето, в синьо са двете дето бяха по-сдухани. Всичко това го извърших в ден 23и от показването, сиреч днес. Приемам препоръки и забележки.
Прикачени файлове
foto_no_exif_(64)-min.jpg
foto_no_exif_(65)-min.jpg
foto_no_exif_(67)-min.jpg
foto_no_exif_(69)-min.jpg
foto_no_exif_(70)-min.jpg
foto_no_exif_(66)-min.jpg
foto_no_exif_(71)-min.jpg
foto_no_exif_(74)-min.jpg
foto_no_exif_(75)-min.jpg
foto_no_exif_(73)-min.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Хаха, яки коренчета! 😂Ами аз такива съм си слагала в още една саксия с няколко пръста почва, то като няма какво... 🤦Бига могли и да се изрежат, но няма да помогне много. Това е хубаво по принцип, явно ризотоника е хубав също. Но може в последствие да създаде някакви проблеми...
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Inna написа: 01 Фев 2025, 09:56 Хаха, яки коренчета! 😂Ами аз такива съм си слагала в още една саксия с няколко пръста почва, то като няма какво... 🤦Бига могли и да се изрежат, но няма да помогне много. Това е хубаво по принцип, явно ризотоника е хубав също. Но може в последствие да създаде някакви проблеми...
Като цяло това , което имаше най много корени навънка , бе най-сдухано...Гледам има периферни върхове , които са ми по -високи от централния, мога ли и тях да ги топирам или не е ок?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Peggy Zina написа: 01 Фев 2025, 11:57
Inna написа: 01 Фев 2025, 09:56 Хаха, яки коренчета! 😂Ами аз такива съм си слагала в още една саксия с няколко пръста почва, то като няма какво... 🤦Бига могли и да се изрежат, но няма да помогне много. Това е хубаво по принцип, явно ризотоника е хубав също. Но може в последствие да създаде някакви проблеми...
Като цяло това , което имаше най много корени навънка , бе най-сдухано...Гледам има периферни върхове , които са ми по -високи от централния, мога ли и тях да ги топирам или не е ок?
Ами ти преценявай, кълцай попривързвай ако ти се струва, че ще идат в тавана.Като режеш връхче и тн и самата форма на корените се изменя отдолу. С един връх като е и надолу има един най-главен корен и така. Като резнеш върхът и корените тръгват на другаде и стават по-разклонени, горе долу така е..... Което расте много по-бързо от другите и тн, малко да вървят заедно. А за коренчетата може би е по-добре най-стърчащите да се изрежат,не знам ако киснат така отделно мисля, че е по-лошо. Ама много избиха, иначе това е яко, представи си някъде, където нямат ограничения как щяха да са! Много ми се ще така, в нещо огромно или направо на двора! Аз гледам все на теснотия вътре и все трябва да ги мъдря.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Inna написа: 02 Фев 2025, 11:29
Ами ти преценявай, кълцай попривързвай ако ти се струва, че ще идат в тавана.Като режеш връхче и тн и самата форма на корените се изменя отдолу. С един връх като е и надолу има един най-главен корен и така. Като резнеш върхът и корените тръгват на другаде и стават по-разклонени, горе долу така е..... Което расте много по-бързо от другите и тн, малко да вървят заедно. А за коренчетата може би е по-добре най-стърчащите да се изрежат,не знам ако киснат така отделно мисля, че е по-лошо. Ама много избиха, иначе това е яко, представи си някъде, където нямат ограничения как щяха да са! Много ми се ще така, в нещо огромно или направо на двора! Аз гледам все на теснотия вътре и все трябва да ги мъдря.
Днеска ми се видяха листата сухи с текстура на хартия, и някои растения леко клюмнали, по краищата на едно от растенията има изсветляване дали са недопъллнени с хлорофил ли и леко като загниване по 1-2 връхчета на листа това не мога да разбера от кво е дали от листното пръскане ли не знам. Днес 3 часа преди загасяне на лампите ги полях с по половин литър на саксия р-р пх 6.5 дози по каталог Вега, биоризо малко по-малко, че подозирам заключване на елементи + руут бетър, ензими и минерал меджик на върха на ножа. Каква трябва да е дозата на ензими при автомати, моите са на Феро и пише да се дава 0.4мл /л. Отделно с колко вода да ги поливам и с каква честота, че да им е таман и да няма заключване? На този етап нещо окепазил ли съм? Карам ги само на обдухващ, защото температурата в бокса е в оптимума, резонно ли е това?
Прикачени файлове
foto_no_exif (69)-min.jpg
foto_no_exif (64)-min (1).jpg
foto_no_exif (67)-min.jpg
foto_no_exif (70)-min.jpg
foto_no_exif (72)-min.jpg
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

Peggy Zina написа: 02 Фев 2025, 17:29
Inna написа: 02 Фев 2025, 11:29

Днеска ми се видяха листата сухи с текстура на хартия, и някои растения леко клюмнали, по краищата на едно от растенията има изсветляване дали са недопъллнени с хлорофил ли и леко като загниване по 1-2 връхчета на листа това не мога да разбера от кво е дали от листното пръскане ли не знам. Днес 3 часа преди загасяне на лампите ги полях с по половин литър на саксия р-р пх 6.5 дози по каталог Вега, биоризо малко по-малко, че подозирам заключване на елементи + руут бетър, ензими и минерал меджик на върха на ножа. Каква трябва да е дозата на ензими при автомати, моите са на Феро и пише да се дава 0.4мл /л. Отделно с колко вода да ги поливам и с каква честота, че да им е таман и да няма заключване? На този етап нещо окепазил ли съм? Карам ги само на обдухващ, защото температурата в бокса е в оптимума, резонно ли е това?
Имаш дефицит на кла -маг за това са така листат , и гледай да поливаш 1 час след като светне лампата .
Кал-маг когато се гледа с лед се дава на всяка поливка .
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Gugi написа: 02 Фев 2025, 18:26
Peggy Zina написа: 02 Фев 2025, 17:29
Inna написа: 02 Фев 2025, 11:29 Ами ти преценявай, кълцай попривързвай ако ти се струва, че ще идат в тавана.Като режеш връхче и тн и самата форма на корените се изменя отдолу. С един връх като е и надолу има един най-главен корен и така. Като резнеш върхът и корените тръгват на другаде и стават по-разклонени, горе долу така е..... Което расте много по-бързо от другите и тн, малко да вървят заедно. А за коренчетата може би е по-добре най-стърчащите да се изрежат,не знам ако киснат така отделно мисля, че е по-лошо. Ама много избиха, иначе това е яко, представи си някъде, където нямат ограничения как щяха да са! Много ми се ще така, в нещо огромно или направо на двора! Аз гледам все на теснотия вътре и все трябва да ги мъдря.
Имаш дефицит на кла -маг за това са така листат , и гледай да поливаш 1 час след като светне лампата .
Кал-маг когато се гледа с лед се дава на всяка поливка .
Дадох им калмаг на биобиз листно в концентрация 1-1.5мл на л, както дава производителя, като изгасна лампата, ще следя .
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

Гледай новия растеж, дали върви както трябва. Старите листа може и да не се оправят.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”