Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Alaskan Purple - първи индор с автоматици

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1018 times

Честит Бабинден :) ! Възникнаха ми много въпроси още от обмислянето на този проект , следобеда си казах дошло е време да отворя дневник, да не тъпча общата тема с питанки. Както се досещате от заглавието това ми е сефтето индор с автоматици, така че ще разчитам на Spiral и останалите да се включват и помагат със съвети! В предишни гролове планирах по 4, излизаха по 3 , пак планирах по 4 - излизаха по 2 , сега планирах 4 - излязоха 5, в унисон с днешния празник ли не знам :lol: А имайте предвид, че това са бонус семки,като видях бонусите на Spiral миналия месец си казах, че трябва да направя 1-2 проекта с бонус семената си (Не се обиждай, Spirale!) :toke: .
Cортът е Auto Alaskan Purple на Seedsman , на които благодаря за пресните семена, ппц винаги съм подхождал с известни резерви към бонус семките, защото все съм съм попадал от къде ли не на разни кьопави, сега откъм кълнямост не мога да се оплача, само дето бебетата са 5 , а саксиите - 4 :) . 3 дена им дишах във врата рових ги като кококошка, внимателно де :) , да видя дали са пуснали коренче, накрая на едното семенце в едната саксия му се ядосах и пуснах още 1 , те напук взеха , че се пръкнаха и двете. Та питането ми е следното - макар че има мегдан още докато се окопитят да тръгнат да растат а у, тези двете мога ли да ги гледам в 1 саксия, че не искам да хвърля едното, а и нямам условия да го гледам другаде дори и на прозорец, ще ги репозиционирам внимателно да не са едно в друго, само ме притеснява да не тръгнат да цъфтят преди другите да ми объркат плановете.... Възможна ли е тази моя концепция? Някой правил ли е нещо такова с автоматици?
Продължавам с отаналите компоненти - почвата е биобиз лайт микс, по рецепта на Спирал съм добавил шепа и половина - две перлит и вермикулит на саксия, от мене си добиавих към общия микс 100гр зеолит и половин буца кокос. От 70л лайтмикс мисля трябваше повече да излезе, на око като гледам са 15 и нещо 16 на саксия. Преди бъркането напръсках микса с 2л разтвор на к-амино и био инитрейт, цялата хамалогия + тримването на последната реколта отиде към един работен ден..... Смятам, че се получи приятно влажна почва така я усещам, само ме притеснява да не изсъхне в сърцевината, не посмях да ги стартирам в малки саксии... Лампата е Марс Хидро Хилядарка, пуснал съм я на 25% на 30ина см от тях, но нещо взеха да се издължават тия дето са вече на 1 денощие са с 4см дълги стебла, резон ли е това за притеснение? Температурата се движи в диапазона 22-25 градуса, режимът е 20/4 мисля така да го оставя,щото се задават студове , а ми е по-лесно да им светя повече, отколкото да им пускам топло, засега са само на обдухващ на слабо.
Прикачени файлове
foto_no_exif_(36)[1].jpg
foto_no_exif_(48)_edit_221187451892290[1].jpg
foto_no_exif_(49)[1].jpg
foto_no_exif_(41)-min[1].jpg
foto_no_exif_(40)-min[1].jpg
foto_no_exif_(36)-min[1].jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Ден 5-6и от показването. Нормално развити ли са за китки на 5-6 дена? Листатата по ръбовете имат едно завалване, на какво се дължи и повод за притеснение ли е? Близначетата дето са в 1 саксия ми седят малко клиняви, вървят по - бавно и седят листата им като едни такива хартиени, ще ги бъде ли или да ги махам? С риск да ме анатемосате почвата до дълбочина на показалеца ми се стори суха и ронлива като захар отделно и бебетата едни невиреещи и ги полях с по 500мл по ръба на саксиите, това мокрото по средата е от пулверизатора. Изобщо сега как да натъманя поливки и влаги, някой който е стартирал в големи саксии да сподели. Лампата е на 30ина см на 25% режим 20/4.
Прикачени файлове
foto_no_exif (47)-min.jpg
foto_no_exif (48)-min.jpg
foto_no_exif (49)-min.jpg
foto_no_exif (50)-min.jpg
foto_no_exif (51)-min.jpg
foto_no_exif (52)-min.jpg
foto_no_exif (53)-min.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Малко е гадничко в голяма директно. Аз съм ги мокрила около тях и настрани пръскам с пръскалката, но не пълна полувка на цялата саксия. И после си представям горе долу как расте надолу и настрани и леко увеличавам количеството...Като ми се струват достатъчно големички, тогава хубаво мокря вече. По чувство така да се каже.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1334 times
Been thanked: 2320 times

Аз си следя милилитрите с които поливам в началото като са бебета. Примерно ако сега ги поливаш с 100-150 мл, постепенно увеличавай с 50мл и следи дали клюмват. Вече като минат 2ра-3та седмица става по-лесно и може с малко повече да увеличаваш
Keep on growing :stone:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Благодаря ви за включването! Еми не посмях с повече да полея - все пак идеята е да стимулираме корените да търсят вода, не да ги накисваме на безобразие, но беше суха отгоре почвата . Откъм развитие как ви се струват, някои автици на 10и ден вадят първа двойка големи листа отделно Сийдсмен ги дават от семка до жътва 49-63 дни, колко вег им остава , да не вземат да останат такива, че язък за усилията....
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Сега друго което ме притеснява, сега отворих бокса, и гледам листата са загубили рисунъка си седят ми едни такива плоски, на какво се дължи това?
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Бърз ъпдейт - как ви се струват за 10 дена от показване? Бях ги оставил няколко дена на самоход, почвата днес беше суха на безобразие и полях с литър на саксия престояла вода с малко биоризотоник от мен, съвсем малко изтече отдолу. Тия 2те кьопавите ще ги бъде ли или да играе ембриоселекцията, колко вегетацията им остава още? Лампата е на 30 про на 40 см от върховете. Спрях изкарващия щото става 20 градуса по светъл период и повече не ги дига, правилно ли е?
Прикачени файлове
foto_no_exif (53)-min.jpg
foto_no_exif (52)-min.jpg
foto_no_exif (48)-min.jpg
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1334 times
Been thanked: 2320 times

Peggy Zina написа: 19 Яну 2025, 15:25 Бърз ъпдейт - как ви се струват за 10 дена от показване? Бях ги оставил няколко дена на самоход, почвата днес беше суха на безобразие и полях с литър на саксия престояла вода с малко биоризотоник от мен, съвсем малко изтече отдолу. Тия 2те кьопавите ще ги бъде ли или да играе ембриоселекцията, колко вегетацията им остава още? Лампата е на 30 про на 40 см от върховете. Спрях изкарващия щото става 20 градуса по светъл период и повече не ги дига, правилно ли е?
Дано този литър не им дойде в повече, правилно си направил 20 е малко в светъл период, а и ще е по-лесно с влагата така. Тези 2те ако питаш мен си избираш едно и си го оставяш,
Keep on growing :stone:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Spiral написа: 19 Яну 2025, 17:24
Peggy Zina написа: 19 Яну 2025, 15:25 Бърз ъпдейт - как ви се струват за 10 дена от показване? Бях ги оставил няколко дена на самоход, почвата днес беше суха на безобразие и полях с литър на саксия престояла вода с малко биоризотоник от мен, съвсем малко изтече отдолу. Тия 2те кьопавите ще ги бъде ли или да играе ембриоселекцията, колко вегетацията им остава още? Лампата е на 30 про на 40 см от върховете. Спрях изкарващия щото става 20 градуса по светъл период и повече не ги дига, правилно ли е?
Дано този литър не им дойде в повече, правилно си направил 20 е малко в светъл период, а и ще е по-лесно с влагата така. Тези 2те ако питаш мен си избираш едно и си го оставяш,
Ще ги следя, но почвата беше суха, докато налея водата изчезваше в почвата , общото количество от изтекла вода от саксиите 4те общо, няколко часа след поливките е половин кафена чаша, което мисля , че е приемливо. С часовете осветление , силата , дистанцията как да процедирам, има ли файда в цъфтежа да ги намаля на 18/6 или 12/12 мерака ми е да станат по- бързо , че да залагам разсада за вънка?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Аз бих ги оставила и двете, заради опита, но иначе наистина 1 ще е по-лесно и вероятно по-добре едното по-развито само да си оставиш. Мен двете в една саксийка ми останаха по-мършавки..... Но пък е интересно, може да ги оформиш нещо, наклониш после....Малко си ги саднал в края и двете, доста близичко.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”