Честит Бабинден

! Възникнаха ми много въпроси още от обмислянето на този проект , следобеда си казах дошло е време да отворя дневник, да не тъпча общата тема с питанки. Както се досещате от заглавието това ми е сефтето индор с автоматици, така че ще разчитам на Spiral и останалите да се включват и помагат със съвети! В предишни гролове планирах по 4, излизаха по 3 , пак планирах по 4 - излизаха по 2 , сега планирах 4 - излязоха 5, в унисон с днешния празник ли не знам

А имайте предвид, че това са бонус семки,като видях бонусите на Spiral миналия месец си казах, че трябва да направя 1-2 проекта с бонус семената си (Не се обиждай, Spirale!)

.
Cортът е Auto Alaskan Purple на
Seedsman , на които благодаря за пресните семена, ппц винаги съм подхождал с известни резерви към бонус семките, защото все съм съм попадал от къде ли не на разни кьопави, сега откъм кълнямост не мога да се оплача, само дето бебетата са 5 , а саксиите - 4

. 3 дена им дишах във врата рових ги като кококошка, внимателно де

, да видя дали са пуснали коренче, накрая на едното семенце в едната саксия му се ядосах и пуснах още 1 , те напук взеха , че се пръкнаха и двете. Та питането ми е следното - макар че има мегдан още докато се окопитят да тръгнат да растат а у, тези двете мога ли да ги гледам в 1 саксия, че не искам да хвърля едното, а и нямам условия да го гледам другаде дори и на прозорец, ще ги репозиционирам внимателно да не са едно в друго, само ме притеснява да не тръгнат да цъфтят преди другите да ми объркат плановете.... Възможна ли е тази моя концепция? Някой правил ли е нещо такова с автоматици?
Продължавам с отаналите компоненти - почвата е биобиз лайт микс, по рецепта на Спирал съм добавил шепа и половина - две перлит и вермикулит на саксия, от мене си добиавих към общия микс 100гр зеолит и половин буца кокос. От 70л лайтмикс мисля трябваше повече да излезе, на око като гледам са 15 и нещо 16 на саксия. Преди бъркането напръсках микса с 2л разтвор на к-амино и био инитрейт, цялата хамалогия + тримването на последната реколта отиде към един работен ден..... Смятам, че се получи приятно влажна почва така я усещам, само ме притеснява да не изсъхне в сърцевината, не посмях да ги стартирам в малки саксии... Лампата е Марс Хидро Хилядарка, пуснал съм я на 25% на 30ина см от тях, но нещо взеха да се издължават тия дето са вече на 1 денощие са с 4см дълги стебла, резон ли е това за притеснение? Температурата се движи в диапазона 22-25 градуса, режимът е 20/4 мисля така да го оставя,щото се задават студове , а ми е по-лесно да им светя повече, отколкото да им пускам топло, засега са само на обдухващ на слабо.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."