Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
iKAR написа: ↑23 Фев 2022, 23:47
Пффффффф.... СУПЕР Е! Сериозен ЪП, браво и благодаря, за това, което правите! Подсещам ви само, да върнете и verexif бутона горе, който според мен беше супер удобен! Тъмната тема е много добро решение, ще хабим по-малко очи и по-малко ток! На Сийдсман банерите са екстра така, само прави впечатление че има 2 еднакви един под друг най-отдолу на Бързия Орговор, на Марс Хидро банера малко боде очите с бялата рамка. Всичко друго изглежда и се усеща ГРАНДЕ Това са моите 10 стотинки непоискан фийдбек
Здравей,
Правя всичко възможно, за да изчистя максимално бързо проблемите.
Горе в дясно, ще откриете бутон "КРУШКА" когато я натиснете, ще можете да смените тъмната тема със светла и обратното.
Относно EXIF - Форумът вече разполага със система за автоматично премахване на EXIF data от снимки, НО само с разширение "JPEG"
Бутона към сайта за премахване на EXIF, ще го добавя на по-късен етап.
Моля, ако срещнете други проблеми или имате забележки да пишете тук
Здравейте,
Искам да попитам относно автоматичното премахване на EXIF data. Прочетох, че вече би трябвало да е автоматично, но след като ъплоуднах снимките, свалих една от ъплоуднатите и минавайки я през verexif си показа пълната дата.
Аз ли нещо бъркам, моля за съвет.
Формата е jpg , а не jpeg , това ли може да е причината ?
Здравей,
В документацията на тази функционалност е описано JPEG и когато го тествах, работеше с него, но не съм опитвал с други формати.
Ще потърся допълнителна информация и дали има някакъв ъпдейт за нови формати.
ПП
Цитирам:
Strip image metadata (JPEG only): Strip Exif metadata, e.g. author name, GPS coordinates and camera details.
Здравейте, абсолютно начинаещ ЩЕ БЪДА Ще ме насочите ли как да си отворя дневник, за да търся помощ, когато му дойде времето сезон '23? Поразгледах, но не открих как става...
Колеги който е ползвал integra boost може ли да каже... Понеже го дават за 450г матерял най голямото.. мога ли да сложа 900 в една голяма кофа и да хвърля вътре 2 от тия?
wefelwel написа: ↑28 Окт 2022, 18:24
Колеги който е ползвал integra boost може ли да каже... Понеже го дават за 450г матерял най голямото.. мога ли да сложа 900 в една голяма кофа и да хвърля вътре 2 от тия?
Аз ги ползвам, но взимам само 8 грамови, защото съм с буркани, иначе по пътя на логиката и аз съм си го мислил. Ако 8 гр. са за 30 гр трева, защо да не стане да сложа две в съд с 60, пробвай. Но се бъркаш, защото най- голямото го дават за до 2.7кг материал, просто самия интегра пакет е 420гр. 67 гр. интегра пакетче го дават за 450гр и с него може да направиш тая схема с 2те на едно място.
wefelwel написа: ↑28 Окт 2022, 18:24
Аз ги ползвам, но взимам само 8 грамови, защото съм с буркани, иначе по пътя на логиката и аз съм си го мислил. Ако 8 гр. са за 30 гр трева, защо да не стане да сложа две в съд с 60, пробвай. Но се бъркаш, защото най- голямото го дават за до 2.7кг материал, просто самия интегра пакет е 420гр. 67 гр. интегра пакетче го дават за 450гр и с него може да направиш тая схема с 2те на едно място.
Да точно за 67 храмовите говоря понеже в тоя сайт от който поръчвам няма по големи и пише че тия са до 450 грама. Пък не ми се занимава да отделям всичко точно по толкова грама, просто нямам толкова съдове. Идеята ми е да го направя всичкото на една влажност и след това да го вакуумирам в пакети, примерно по половика.
Здравейте пичове.. как си помагате с тримвснето, някой ползвал ли е някоя машинка или нещо като направи си сам ? Ако може някой да удари едно рамо с нещо евтино за тримване, че вече втора година се мъча с кожици с по 1к не е си работа..
Goshkata1997 написа: ↑29 Окт 2022, 10:52
Здравейте пичове.. как си помагате с тримвснето, някой ползвал ли е някоя машинка или нещо като направи си сам ? Ако може някой да удари едно рамо с нещо евтино за тримване, че вече втора година се мъча с кожици с по 1к не е си работа..
1 Кило и начинаещ ще го тримне за 1 ден. Стегни се малко.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Goshkata1997 написа: ↑29 Окт 2022, 10:52
1 Кило и начинаещ ще го тримне за 1 ден. Стегни се малко.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!