Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

FC СЕРИЯ (1).png
dsfgsdfgsd
fgsd
fg
sdf
g
sdfg
sdfgsdf
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

Пффффффф.... СУПЕР Е! Сериозен ЪП, браво и благодаря, за това, което правите! Подсещам ви само, да върнете и verexif бутона горе, който според мен беше супер удобен! Тъмната тема е много добро решение, ще хабим по-малко очи и по-малко ток! На Сийдсман банерите са екстра така, само прави впечатление че има 2 еднакви един под друг най-отдолу на Бързия Орговор, на Марс Хидро банера малко боде очите с бялата рамка. Всичко друго изглежда и се усеща ГРАНДЕ :) Това са моите 10 стотинки непоискан фийдбек :)
Аватар
WDScorpio
СЕО

iKAR написа: 23 Фев 2022, 23:47 Пффффффф.... СУПЕР Е! Сериозен ЪП, браво и благодаря, за това, което правите! Подсещам ви само, да върнете и verexif бутона горе, който според мен беше супер удобен! Тъмната тема е много добро решение, ще хабим по-малко очи и по-малко ток! На Сийдсман банерите са екстра така, само прави впечатление че има 2 еднакви един под друг най-отдолу на Бързия Орговор, на Марс Хидро банера малко боде очите с бялата рамка. Всичко друго изглежда и се усеща ГРАНДЕ :) Това са моите 10 стотинки непоискан фийдбек :)
Здравей,

Правя всичко възможно, за да изчистя максимално бързо проблемите.
Горе в дясно, ще откриете бутон "КРУШКА" когато я натиснете, ще можете да смените тъмната тема със светла и обратното.
Относно EXIF - Форумът вече разполага със система за автоматично премахване на EXIF data от снимки, НО само с разширение "JPEG"
Бутона към сайта за премахване на EXIF, ще го добавя на по-късен етап.

Моля, ако срещнете други проблеми или имате забележки да пишете тук
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар

Супер е това за автоматичното премахване на EXIF! За момента (може и да го знаете), като проблем забелязвам само, че шрифта на тези, които са благодарили за поста е останал бял и в светлата тема и съответно не се чете. Другото е, че нямам "Пълен редактор" на постовете, дава грешка:
"SQL ERROR [ mysqli ]

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ') WHERE b.display_on_posting = 1 AND b.bbcode_tag <> "hr" ORDER BY b.bbcode_tag' at line 1 [1064]

SQL грешка. Свържете се с администратора."

, но предполагам че това го знаете и се работи по проблема :)
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар

Сега се усетих, че това с "благодарилите за поста" е само при теб, Scorpi, защото името ти е бяло. Значи няма генерален проблем.
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Scorpi може да оставите също и колко пъти с преглеждани снимките, както беше вчера. На мен ми хареса :)
Bigballs
Градинар
Градинар
Has thanked: 17 times
Been thanked: 30 times

Добре изглежда , мойте адмирации за ъпгрейда на форума :)
Аватар
WDScorpio
СЕО

DeutschBuds написа: 24 Фев 2022, 12:07 Scorpi може да оставите също и колко пъти с преглеждани снимките, както беше вчера. На мен ми хареса :)
Здравейте

DeutschBuds на този етап няма да бъде възможно заради несъвместимост с PHP 8.1

Към този момент ъпдейта приключи и всичко трябва да работи и да няма проблеми, но все пак забележите нещо, моля да ми пишете.

Отворени сме към идеи и препоръки за подобрения на сайта.

Нещо което вероятно нито на вас нито на нас ни харесва е големият брой рекламни банери, но трябва все някак да покриваме част от разходите за поддръжка на сайта, които не са изобщо малко.
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

Харесва ми в какво се превърна форума след ъпгрейда, адмирации за свършената работа! Все пак ми прави впечатление, че остана бъга в дъното на всеки пост, където пише кой е благодарил. Липсва интервал между "Тези потребители благодариха на автораMasterBlaster". Също така не открих начин да гледам снимките на 100% мащаб, Другите бъгове сякаш изглеждат изгладени вече.
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Не знам дали е бъг, но ми изписва HTTP грешка и не мога да качвам повече снимки. След като изпише автоматично запазване и излиза тази грешка. Само до половината ги зарежда.
Публикувай отговор