Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

NewHobby написа: 27 Окт 2022, 01:35
WDScorpio написа: 24 Фев 2022, 10:12
iKAR написа: 23 Фев 2022, 23:47 Пффффффф.... СУПЕР Е! Сериозен ЪП, браво и благодаря, за това, което правите! Подсещам ви само, да върнете и verexif бутона горе, който според мен беше супер удобен! Тъмната тема е много добро решение, ще хабим по-малко очи и по-малко ток! На Сийдсман банерите са екстра така, само прави впечатление че има 2 еднакви един под друг най-отдолу на Бързия Орговор, на Марс Хидро банера малко боде очите с бялата рамка. Всичко друго изглежда и се усеща ГРАНДЕ :) Това са моите 10 стотинки непоискан фийдбек :)
Здравей,

Правя всичко възможно, за да изчистя максимално бързо проблемите.
Горе в дясно, ще откриете бутон "КРУШКА" когато я натиснете, ще можете да смените тъмната тема със светла и обратното.
Относно EXIF - Форумът вече разполага със система за автоматично премахване на EXIF data от снимки, НО само с разширение "JPEG"
Бутона към сайта за премахване на EXIF, ще го добавя на по-късен етап.

Моля, ако срещнете други проблеми или имате забележки да пишете тук
Здравейте,

Искам да попитам относно автоматичното премахване на EXIF data. Прочетох, че вече би трябвало да е автоматично, но след като ъплоуднах снимките, свалих една от ъплоуднатите и минавайки я през verexif си показа пълната дата.
Аз ли нещо бъркам, моля за съвет.

Формата е jpg , а не jpeg , това ли може да е причината ?
Здравей,

В документацията на тази функционалност е описано JPEG и когато го тествах, работеше с него, но не съм опитвал с други формати.

Ще потърся допълнителна информация и дали има някакъв ъпдейт за нови формати.

ПП
Цитирам:

Strip image metadata (JPEG only): Strip Exif metadata, e.g. author name, GPS coordinates and camera details.
Аватар
Кра4ол4о
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 8 times
Been thanked: 27 times

Здравейте, абсолютно начинаещ ЩЕ БЪДА 🤔Ще ме насочите ли как да си отворя дневник, за да търся помощ, когато му дойде времето сезон '23? Поразгледах, но не открих как става...
:passg:
wefelwel
Градинар
Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 67 times

Колеги който е ползвал integra boost може ли да каже... Понеже го дават за 450г матерял най голямото.. мога ли да сложа 900 в една голяма кофа и да хвърля вътре 2 от тия?
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2224 times

wefelwel написа: 28 Окт 2022, 18:24 Колеги който е ползвал integra boost може ли да каже... Понеже го дават за 450г матерял най голямото.. мога ли да сложа 900 в една голяма кофа и да хвърля вътре 2 от тия?
Аз ги ползвам, но взимам само 8 грамови, защото съм с буркани, иначе по пътя на логиката и аз съм си го мислил. Ако 8 гр. са за 30 гр трева, защо да не стане да сложа две в съд с 60, пробвай. Но се бъркаш, защото най- голямото го дават за до 2.7кг материал, просто самия интегра пакет е 420гр. 67 гр. интегра пакетче го дават за 450гр и с него може да направиш тая схема с 2те на едно място.
Keep on growing :stone:
wefelwel
Градинар
Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 67 times

Spiral написа: 28 Окт 2022, 23:02
wefelwel написа: 28 Окт 2022, 18:24 Колеги който е ползвал integra boost може ли да каже... Понеже го дават за 450г матерял най голямото.. мога ли да сложа 900 в една голяма кофа и да хвърля вътре 2 от тия?
Аз ги ползвам, но взимам само 8 грамови, защото съм с буркани, иначе по пътя на логиката и аз съм си го мислил. Ако 8 гр. са за 30 гр трева, защо да не стане да сложа две в съд с 60, пробвай. Но се бъркаш, защото най- голямото го дават за до 2.7кг материал, просто самия интегра пакет е 420гр. 67 гр. интегра пакетче го дават за 450гр и с него може да направиш тая схема с 2те на едно място.
Да точно за 67 храмовите говоря понеже в тоя сайт от който поръчвам няма по големи и пише че тия са до 450 грама. Пък не ми се занимава да отделям всичко точно по толкова грама, просто нямам толкова съдове. Идеята ми е да го направя всичкото на една влажност и след това да го вакуумирам в пакети, примерно по половика.
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Здравейте пичове.. как си помагате с тримвснето, някой ползвал ли е някоя машинка или нещо като направи си сам ? Ако може някой да удари едно рамо с нещо евтино за тримване, че вече втора година се мъча с кожици с по 1к не е си работа..
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Знаете ли от къде в бг да си купя trimbag или нещо на нормална цена?
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Goshkata1997 написа: 29 Окт 2022, 10:52 Здравейте пичове.. как си помагате с тримвснето, някой ползвал ли е някоя машинка или нещо като направи си сам ? Ако може някой да удари едно рамо с нещо евтино за тримване, че вече втора година се мъча с кожици с по 1к не е си работа..
1 Кило и начинаещ ще го тримне за 1 ден. Стегни се малко.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Goshkata1997 написа: 29 Окт 2022, 10:52 Здравейте пичове.. как си помагате с тримвснето, някой ползвал ли е някоя машинка или нещо като направи си сам ? Ако може някой да удари едно рамо с нещо евтино за тримване, че вече втора година се мъча с кожици с по 1к не е си работа..
1 Кило и начинаещ ще го тримне за 1 ден. Стегни се малко.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Petar
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Ръчно листата в главите
Ги късам от край така има и по малко клечок
Публикувай отговор