Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
First Indoor Grow with Mars Hydro TS1000 Kit
-
Smokedout89
- Градинар

- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 50 times
Благодаря отново за бързите отговори. По принцип сега съм сложил друг вентилатор от приятел който си има регулатор и датчик за температура. Иначе за моя си купих този на Cornwall , малко ме притеснява това, че като е намален има смущаващ шум от кутията на вентилатора, но до колкото разбрах това е съвсем нормално, но за сега ще ползвам този, докато не си го поискат обратно 
- Прикачени файлове
-
- product_4567.jpg (16.1 KiB) Преглеждано 1937 пъти
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Опират се в почвата. И като ги поливаш залепват за калта и пожълтяват, не е болка ще си окапят или им игрей ножицатаSmokedout89 написа: ↑23 Дек 2020, 13:12 На едното цветенце ме притеснява едно листенце, че и другото до него има наченки да пожълтява... Дали се филмирам излишно, или може да има нещо, което не е наред ?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
Smokedout89
- Градинар

-
Smokedout89
- Градинар

Здравейте на всички, и за много години. Живи и здрави и много успешни реколти
Ние от началото на годината вече сме в цъфтеж, каква е нормалната влажност за този пердиод, понеже до сега обикновенно беше между 80-90, защото рядко пусках големия вентилатор, но сега седи към 40-50. Днес са поляти с по 1л с био гроу, био блоом, топ макс и био хевън според графиката, махнал съм няколко пожълтели листа от долу, като сега има още няколко големи такива, но по скоро ме притеснява на една от снимките съм опитал да хвана как има доста сгърчени и с кофти форма листенца. Дали може да е от липса на нещо или от преторяване ?
-
Smokedout89
- Градинар

Здравейте отново от мен
Много се извисихме ние, не мога да насмогна да вдигам лампата, но ме притесняват няколко от сниманите листенца, които са основно на едното разстение, като има по няколко от 3те вида които съм снимал, има и 1-2 подобни на другото. Вчера съм полял само с по 1л вода, като мисля и утре отново да полея само с вода. Някакви идеи или предложения, или се филмирам излишно ?
-
4yk4y
- Градинар

- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 474 times
Според мен не се филмираш и нещо не е както трябва някакси не изглеждат щастливи но аз лично не мога да преценя и инфото което даваш е малко... как ти е вентилацията и колко литра са саксиите?
-
Smokedout89
- Градинар

Саксиите мисля са по 19л. По принцип ги поливам през ден с по 1л вода и торове на БиоБиз. За вентилацията в предния пост се вижда вентилаторчето което обдухва, иначе големия вент който изкарва въздуха е стабилен и го изключвам само когато изгасне лампата по принцип. Влажността стои между 40 и 55, а температурата варира от 20 до 25-26 като 20 е в доста редки случеи и за кратко. Водата с коята поливам стои повече от 24 часа без капачка, като преди да полея добавям и оцет за да докарам pH-то на 6.5.
-
4yk4y
- Градинар

- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 474 times
Тоя оцет спокойно може да го спреш няма и да се учудя ако е до принесал с нещо за ситуацията меласа си вземи ако нямаш имая навсякъде иначе всичко звучи добре без оцета аа и вентилацията трябва да я има постоянно на тоя етап изкарваш+обдухващ без майтап...И поливането го подобри това не е сериозно....
-
Smokedout89
- Градинар

Ясно, ще оставям вентилацията постоянно и повечко вода, а за оцета до колкото съм чувал не влияе, само променя ph-то ама... а тая меласа как точно се използва, и не е ли късно вече, че ми е мътно ?
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1519 times
- Been thanked: 1272 times
Вентилаторите не трябва да спират! Спираш им "въздуха", и създаваш идеална среда за развитие на плесени, гъби и т.н. Нещо като да забравиш прането в пераната за два три дена...умирисва се яко и пускаш пак пералнята. Така е и при растенията. Като им спираш това-онова и те се бавят, боледуват...макр, че канбиса е като плевел-няма оттърване от дивачка в имота, голям зор е. Направо е за чудене как колеги си тровят растенията от мерак...
Мир!
Мир!
completely mad
.png)