Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
First Indoor Grow with Mars Hydro TS1000 Kit
-
Smokedout89
- Градинар

- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 50 times
Ами аз я държа на 50-60, но явно е туу мъч.. ще я понамаля, а и мойте нещо се поиздължават, въпреки че мисля да добавя още малко почва тея дни. Gorilla Glue се оказаха дечицата, но не намерих начин да редактирам, и да го добавя в заглавието. Все още не съм инсталирал вентилатора и филтъра, и се чудя все още филтъра дали е по-удачно да бъде в или извън бокса? Като цяло определено и аз предпочитам да са като малки борчета, отколкото изтръпнали волейболисти
Мисля, че се справих с EXIF-a, и се опитвам да кача снимки, но нещо не искат да се ъплоудват... Ще пробвам пак малко по-късно.
-
Smokedout89
- Градинар

Извинявам се за дабъл поста, но ми даде поне 100 пъти грешка докато успея да кача снимките...
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Smokedout89 написа: ↑10 Дек 2020, 20:25 Извинявам се за дабъл поста, но ми даде поне 100 пъти грешка докато успея да кача снимките...
Супер ще следя темата с интерес.
Успех
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Smokedout89
- Градинар

Добър вечер на всички! Мина седмица от последните снимки и реших днес да постна още някоя друга снимчица, и да задам някой друг въпрос
Днес като им изключи лампата и след като ги полях с по половил литър + добавките на биобиз малко бяха клюмнали, но малко след като изгря и се оправиха. Доста е влажно, както се вижда и от снимките, даже и по стените на палатката има влага, но докато направя снимките и се смъкна доста бързо влажността. Овлажнителя не работи, пуснал съм само обдухващия вентилатор и лампата е на макс вече
Дали е проблем тази висока влажност, трябва ли да се притеснявам? Като цяло мислех да не ги топирам изобщо, но се замислям дали няма да е проблем с тази 160см палатка?
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1519 times
- Been thanked: 1272 times
Точно на този етап им трябва повече влага. Като цъфнат ще я намаляш.
Мир
Мир
completely mad
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Здрасте! Ако нямаш опит с автомати препоръчвам да не топираш. Много хора казват, че автомати не се топират, но това е много далеч от истината! Става и то много ефикасно, но трябва да си опитен и да знаеш кога и как.
Няма да имаш проблем предполгам с височината, евентуално можеш леко ЛСТ да приложиш.
Обдухващ вент ако имаш го насочи доректно в лампата и недей да бързаш с храната. Все още вероятно имат какво да ядът(не видях каква почва си ползвал/направил).
Повече не значи повече или по-добре.
, поздрави.
Няма да имаш проблем предполгам с височината, евентуално можеш леко ЛСТ да приложиш.
Обдухващ вент ако имаш го насочи доректно в лампата и недей да бързаш с храната. Все още вероятно имат какво да ядът(не видях каква почва си ползвал/направил).
Повече не значи повече или по-добре.
, поздрави.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
Smokedout89
- Градинар

Здравей и ти благодаря за отговора! Нямам опит с автоматици, понеже само аутдор съм гледал до сега, по принцип мислех да вземам фотопериодични, но тези ми ги даде един приятел, за да не се бавя с поръчки и тн. Обдухващия съм го пуснал към растенията по скоро, понеже лампата и без това не грее толкова много и като цяло температурата е окей и е доста влажно за сега, големия вентилатор го пускам от време на време само. И аз вече съм на мнение, че сигурно няма да имам проблеми с височината, иначе почвата ми е All mix на Biobizz, торовете също, като вече няколко пъти им давам по графата както е, 1л им го разделям на 2те на 3 дена.
-
Smokedout89
- Градинар

- Crazy Train
- Баш Градинар

Нормално е за най долните листа. Екстра са ти китките. 
completely mad
- Crazy Train
- Баш Градинар

Ако още не си намерил решение за вентилатора има готови във викиват. Потърси в гугъл това: Регулатор на обороти, 500W.Smokedout89 написа: ↑08 Дек 2020, 18:50 Да, но този вентилатор който е с комплекта няма степени, и за това търся някакъв друг вариант да го регулирам, понеже не ми се иска да работи на макс, иначе като поработи 5 мин и смъква доста температурата. Ами лампата съм я пуснал на макс, като пак не съм много сигурен дали е удачно за дребосъчета на няколко дена, също както и не съм сигурен дали 20/4 или 18/6 е по-добрия вариант.
Има и схемички тип "направи си сам", доста по-евтини, ако можеш да си ги сглобиш.
Успех!
completely mad
.png)