Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
First Indoor Grow with Mars Hydro TS1000 Kit
-
Smokedout89
- Градинар

- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 50 times
Здравейте на всички! Закупих си въпросния кит, и ще правя първи опит за индоорче с което идват и нуубските въпросчета
По-късно ще видя и какъв сорт са семките, понеже ги взех от един авер, но са феминизирани автоматици. Няма да прикачам снимки все още, понеже едва са се показали мъниците. С 2 саксийки съм започнал като за сега смятам да ги държа на 20/4, или евентуално да сменя на 18/6 в зависимост от съветите които получа. Общо взето днес е 2ри ден, който ще са на тази лапма, като гледам да я държа на малко повече от педя разстояние, но ме притеснява, че вечер става около 32-33 градуса вътре, понеже и стаята в коята е бокса е топличка. Отделно мисля, че нивото на влага е доста ниско, варира между 40-50%. Все още не съм свързал и пускал вентилатора и филтъра, понеже не смятам, че е нужно на този етап, но и вентилатора ми се струва доста силен, а няма как да бъдат регулирани оборотите му... Смятам да взема някакво малко вентилаторче за сега, което просто да движи въздуха. Сложил съм и няколко купички и шишета с вода вътре, но всякакви съвети за покачване на влажността са добре дошли.
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1519 times
- Been thanked: 1272 times
Сложил съм и няколко купички и шишета с вода вътре,
Ултразвуков парогенератор е спасението, всичко друго е пробвано-не става.
Мир
Ултразвуков парогенератор е спасението, всичко друго е пробвано-не става.
Мир
completely mad
-
Smokedout89
- Градинар

Някое от по-евтинките овлажнителчета няма ли да свърши работа, илии трябва да е нещо по-така ? А за вентилатора има ли някакви варианти да се контролира по някакъв начин ?
- Crazy Train
- Баш Градинар

Ами те са два вида. С гореща и студена пара. Гореща не става, щото става яка жега-направо сауна. С кърпи, чаршафи и пр. требе да си нон-стоп в бокса да ги мокриш, демек не става. Със студената пара обаче температурата пада с 2-3 градуса и е много добре за вегетацията.
completely mad
- Crazy Train
- Баш Градинар

Има вентилатори със степени, а има и схемички "направи си сам" за регурилане на оборотите в елимекса.
completely mad
-
Smokedout89
- Градинар

Да, но този вентилатор който е с комплекта няма степени, и за това търся някакъв друг вариант да го регулирам, понеже не ми се иска да работи на макс, иначе като поработи 5 мин и смъква доста температурата. Ами лампата съм я пуснал на макс, като пак не съм много сигурен дали е удачно за дребосъчета на няколко дена, също както и не съм сигурен дали 20/4 или 18/6 е по-добрия вариант.
-
kambera
- Градинар

- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 116 times
Не знам, според мен ще ги изпечеш, но все пак Inna има най голям опит с този модел и тя ще ти каже бебетата на колко да ги пуснеш...Според упътването е добре да са на 25% И аз съм с такава, но не съм я пробвал на макс как работи, в момента я разучавамSmokedout89 написа: ↑08 Дек 2020, 18:50 ... Ами лампата съм я пуснал на макс, като пак не съм много сигурен дали е удачно за дребосъчета на няколко дена, също както и не съм сигурен дали 20/4 или 18/6 е по-добрия вариант.
Последно промяна от kambera на 09 Дек 2020, 10:08, променено общо 1 път.
-
Smokedout89
- Градинар

Хммм... нямам търпение аз за разучаване, и директно бой
Иначе я намалих на 50 вече, че се притесних 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Еми и аз я пробвам за пръв път. Бях я сложила близо, но намалена доста...... Те бебетата и то малко на брой, могат да минат с много намалена, примерно 30-40% и после гледаш по тях и с нарастването увеличаваш и ако трябва отдалечаваш... Не трябва да се издължават като спагетки от една страна, но и е хубаво да има мъничко здравословен стреч, в смисъл да не са прекалено сбити. Но по добре сбити, отколкото издължени ако трябва да избирам хахаНа око аз карам, но иначе има описано горе долу на какво разстояние.
.png)