Търпение млади ми джедай ek3ekytop. Хах Знаех, че поста ми ще е "есе" и че няма да ми отнеме 5 минути, а ще ми отнеме няколко часа и за това не се захващах, защото нямах свободни няколко часа. Извинявай много за забавянето... всеки Петък се сещах за теб и даже мислех глупаво да се избъзикам, че не съм казал за кой Петък става на дума, но просто имам много задачи и влизах да проверя форума колкото дали няма някое нарушение. Последно време си лягам много рано.ek3ekytop написа: ↑26 Окт 2020, 16:46 Oт 15тина дни не съм писал ...
През това време отново покачих микродозата до 0.5 защото дори на 0,4 вече не се забелязват осезаеми промени. Явно започнах да изграждам толеранс. Светлите (хубави) дни рязко намаляха и доста яко се върнах в депресията (почти без външна причина). Гъбите усилват емоциите и може да се каже, че преживях едни от най-черните си дни някога. (Имам предвид силно емоционално смазан) . Проблема с ерекцията остава, въпреки, че започнах да приемам доста неща за покачване на тестостерона - Цинк, вит D , авокадо, орехи, Л- аргинин, яица и тн. все неща които го покачват и спомагат за по-добра ерекция, но явно проблема не е в него защото не се усеща никаква промяна. Освен това повишената ми сензитивност явно допринася и за по-бързо свършване по време на секс. Общо взето на малкия ми приятел не му се занимава. Относно либидото - понякога е повишено , понякога хич го няма. Незнам дали повишените нива на кортизол от депресията ми не допринасят за това, но това е положението за в момента.
От доста време очаквам firstcitizen да сподели своя опит , но явно е доста ангажиран. Все пак се надявам да внесе малко светлина в тунела по този въпрос.firstcitizen написа: ↑07 Окт 2020, 23:58 Имам наблюдения върху секса и либидо, както и при други психаделици имам наблюдения, но ще ти напиша в Петък.
Следя и чета дневника ти с интерес, не пиша заради много задачи.
Междувременно реших да прекратя микродозирането за в момента, хем да се стабилизирам психически хем да проверя дали ще има промяна по въпроса с ерекцията. Интересното е, че проблема съвпадна със започването на експеримента и имам опасения, че именно псилоцибина има роля в тази работа и то най-вече по някакъв психологически начин, а не физически. Толкова от мен за сега.
ПоЗдрави!
Едни от най-черните си дни си изживял, защото така си ги възприел. От теб зависи как ще реагираш. Но нещата, които ти са се случили последно време с напрежението може да се дължат на последният Ретрограден Меркурий през Октомври 2020 г.
Ретрограден Меркурий на 2020 г. започва на 13 Октомври и завършва на 3 Ноември. На фона на всички събития, които се случват, това време изглежда най-малкото зло, но въпреки това трябва да бъдете внимателни с планетарните игри, защото докато не достигнеш определено духовно ниво Планетите и Звездите в Космоса ще ти влият.
Както може би вече си разбрал, че ретроградният Меркурий създава хаос и объркване по всички въпроси на комуникацията и не е случайно ако си се скарал с жена си или някой приятел. В момента се случва и още едно уникално явление именно до 13 Ноември палнетата Марс е в ретроградно състояние и комбинацията от тези две движещи се назад небесни тела не предвещава нищо добро. Тъй като по-голямата част от периода попада върху знака на Скорпион, струва си да обърнете по-голямо внимание на личните отношения с партньора ви. По време на престоя на Меркурий в този знак е добре да преразгледаме отношенията с човека до нас и да преценим какво получаваме, доволни ли сме и върху какво да работим. На 03.11 ще има и силен ефект от Луната... Сега преди да ми кажеш тоя е напълно луд ще ти кажа, че Луната контролира приливите, отливите, женският цикал и много процеси в хората, животните и растенията... В този период помисли и върху отношенито си към приятелите си и другите хора около теб. Споко периода наразпад ще отмине и след това ще има период на градеж. Просто сега е момент да си направим самонализа и оценка.
Още от няколко дни мислех да ти кажа, щом не ти се отразяват добре гъбите да ги спреш временно щом така ти влияе на либидото. Това с либидото е интересно наблюдение, но при мен микродозирането не оказваше влияние на либидото, но всеки човек е различен. Бих казал, че от психаделиците се възбуждам и ме правят по-разкрепостен.
Със съпругата ми имаме стара връзка и по едно време се бяха смекчили отношенията ни въпреки че се чувствахме свързани един с друг в същото време ние също имахме значителен емоционален багаж. Псилоцибинът причинява еуфория и ни помогна за възстановяване на остарялата връзка. (както и ЛСД–то) Като двойка, която правимхме секс заедно под въздействието на вълшебни гъби и ЛСД започнахме да се чувстват по-близки. Ние така или иначе си бяхме близки заради нещата, които бяхме изживяли заедно и заради доверието, което бяхме изградили. Но това не означава, че при всички е така, защото знам за хора, които се разделят след трипове на психаделици (дори такива, които не са правили секс по време на трипа), защото това им дава перспективата, че връзката им не е подходяща за единия, другия или повече партньори... Или някой има лош трип, което кара единия или повече партньори да се чувстват тревожни или параноични, което може да накара тези чувства да се разпространят върху връзката след това. Но при нас определено подейства освежаващо, защото имахме тайна един от друг (и аз от нея и тя от мен), които ни пречеха и гризяха вътрешно, защото и двамата чувствахме, че другият е прекрасен човек и искахме да си ги споделим, но нямахме смелостта. След като си ги споделихме чрез телепатия ги приехме много леко и нещатата тръгнаха в съвсем нова насока.
Кои са някои неща за които да внимавате за да избегнете негативно преживяване, докато сте нагъби?
Set & setting са супер важни при психеделиците. (дори за микродозите) Винаги препоръчвам макродозиране на гъби (високи дози) на място, което ви е познато или най-малко, се чувствате много безопасно. Вземането на гъби на фестивал, нов клуб или парти, където не познавате много хора може да предизвика повече безпокойство и параноя, отколкото да го правите в дома си или на спокойно място сред природата.
Дори на микродози непознати хора могат да ви изнервят или да усетите неприятна енергия от тях, или да ви притеснят.
Гъбите са били използвани от много цивилизации като инструмент за предизвикване на духовни преживявания. (не случайно Шаманите едно време са правили специални ритуали в който са участвали само те, но няколко пъти годишно са правели ритуали в които участват цялото племе/нация). Благодарение на микродозите можеш да обърнеш чувствата си както навътре, така и навън. Можеш да обединиш двете си полукълба на мозъка, буквално съм чувствал части от мен, които са наистина отделни, които се сливат... както и болка от токущо създадени нови мозъчни връзки, като това катарзисно освобождаване на болка и мъка и екстаз, излизащи от порите и невроните ми. Много е важно, когато си на гъби да имаш хора до теб на които се доверяваш, защото чувството няма да същото, а ще е съвсем различно, когато е непознат човек до теб или когато си сам.
Макродозирането на гъби псилоцибин може да промени вашата автономна нервна система. Това означава, че кръвното ти налягане се повишава, пулсът се ускорява и телесната температура се повишава. Ако правите секс на гъби, уверете се, че сте хидратирани в противен случай може да получите дехидратация или прегряване. От друга страна, телесната ви температура може да се промени бързо, а също така можете да получите студени тръпки много бързо. Уверете се, че наблизо имате вентилатори, меки одеяла и вода, така че да сте подготвени за всеки сценарий, който гъбите могат да ви хвърлят. (говоря за Макрдо а.к.а високи дози гъби) Но със съпругата ми сме правили секс и на микродози и на средни дози гъби.
Секса на гъби може да направи секса толкова страхотен, че да се влюбите повторно в жена си. Това също е опит, който не трябва да се приема с лека ръка. Трябва да се вземат предвид съгласието, границите, дозировката, настройката и придружителите. Тъй като гъбите са безопасни... толкова безопасни, че са наречени най-безопасните наркотици, но най-големите рискове са психологически. Но човек не трябва да е безотговорен към гъбите, защото крият и своите рискове. Ако нямате подходящата нагласа. Ако обаче започнете от малко и се захванете с някой, на когото имате доверие... психаделичният секс предлага космически начин за изравняване във връзките и оргазмите.
След почивката от гъбите ако решиш да пробваш отново микродозирането, този път за либидото можеш да пробваш в деня на яденето на микродозите гъби да ядеш 1 лъжица с мед и орехи.
Микродозите пси. гъби ми подобриха настроението, както и на мой членове на семейството (вкючително много възрастни хора). Макродозите пси. гъби ми разкриха невероятни неща и тряйно ме промениха за цял живот.
Дори при микродозите съм имал комични ситуации включително с жена ми, която също е била на микродози. Всъщност съм пробвал какви ли не режими на микродозиране и през 3 дни, и през 4 дни, и през 5 дни, и веднъж на седмица, и редуване с микродози ЛСД, и в комбиниране с Херициум, и с Рейши...
Вярвам, че при мен Гъбите изиграха много ключова роля за разширяване на съзнанието ми, както и за разпукването на Епифизнта ми жлеза... (абе усетих го след един невероятен трип). След тоя трип може да се каже, че станах много по-сетивен от преди и вече от малко ми влият нещата. Този трип ми даде тотално различна гледна точка. Както и ми помогна да опозная съвсем различна страна от това, което съм и ролята си в живота. Наистина изпитвам кой съм и какво е отношението ми към другите. Чувствам, че е важно да бъдем интимни с хората като цяло, не в смисъл на секс, разбира се, но да се научим да ценим и да обичаме всички дарове от живота. Изглежда гъбите отварят този нов водовъртеж от емоции за мен, където наистина опознавам какво ме прави това, което съм. Когато изпитвам тези емоции с любим човек, аз също изпитвам техните емоции и ми действа, като вид много мощна емпатия. Изглежда, че вече не са две същества в крайно прекрасно стимулиращ и страстен акт, но изглежда изглежда по-скоро като едно цяло, изпълняващо изкуство. Не мога да го обясня, но когато бяхме сгодени и щяхме да се спънем, тогава направихме освежаването на нашата връзка... и гъбите беше най-интригуващото нещо, което някога бях правил. Изведнъж земните хармонии бяха пуснати в движение и аз осъзнах как всичко е свързано, какви всички сме Едно, както и за съществуването на Твореца и Божествената Майка. Започнах да виждам красотата във всичко. Но на гъби съм имал и конфузни смешни ситуации, като примерно да пазя приятели докато те са нагъбени, но така да се надям зверски и аз с по-малко количество (просто бях гладувал повече от тях, а и сетивността ми е различна)... до таква степен да се наям че чак да Брейктрутна в Другото Измерение до степен в която не съм тук и тялото си и в ситуацията не се знаеше кой-кого пази
ek3ekytop всеки човек е различен и гъбите при всички реагират по различен начин. От мен да знаеш, че няма две еднакви микродози, както и няма два еднакви трипа на макродози. С триповете си опитах да изследвам тези субстанции и изживявания, опитах се да видя дали има "дъно" е няма "дъно" и просто се отказах, защото е Безкрайно...
Между другото на някой хора на по-малки дози им е по-трудно отколкото на по-големи. Но щом не ти понасят добре, по-добре спри взимането на микродози.
ek3ekytop също така трябва да знаеш, че гъбите не са за всеки. Също така на някой хора ЛСД-то им се отразява по-добре и все едно е "тяхната субстанция", на други хора гъбите им се отразяват по-добре, на трети салвията... при други Аяхуска, а някой хора нито едното, нито другото им се отразява добре. Просто всеки е уникален и различен, но на някой определени субстанции им влият по-добре. Също така е много важно средата и намеренята с който вземаш нещата.
ek3ekytop ако гъбите не ти се отразяват добре, спри да ги взимаш. Докато си почиваш от микродозите мога да ти предложа една специална техника, която ще подобри сетивността ти и да ти помогне за духовното развитие, както и ще направи куп чудеса в живота ти. Когато правиш тази пракика ти се свързваш с Божествената Майка и това е много мощен процес, които ти помага да получиш милосърдие от Божествената Майка .
Процеса не трябва да се прави само, когато се чувстваш лайняно, или когато те е страх. Не е това начина по който се прави. Ако наистина искаш да го направиш това, трябва да го направиш част от дъха ти... отново и отново... Виж Божественната Майка излъчва определено ниво на енергия.
Напрво към духовната практика...
Рано сутринта след като се изакаш и след като си измиеш очите или изкъпеш, или колкото се пооправиш... важно е да си измиеш очите, защото някой неща няма да можеш да ги видиш, не защото Слънцето не е достатъчно ярко... а защото очите ти се нуждаят от малко почистване... и имаш гурели в очите.
Та сутринта след като си се почистил и си минал през тоалетната и банята и си намираш някое спокойно място във вас в което да си "сам". Човек понякога е препълнен от себе си. Какво означава препълнен от себе си? Трябва да намалиш малко глупостта си... намалия ... защото си препълнел от глупостта си... намалия. Може би през деня в Света около себе си, когато общува с хората понякога играеш роля пред тях... на моменти дори се преиграва..., но поне когато си сам със събеси не е нужно да игаеш роля. Просто бъди себе си. Себе си не означава личността ти, себе си означава Живот. Живота няма цвят, няма отношение, то е просто там
Измил си си очите и сядаш удобно. Позата няма никакво значение. Нито позата на ръцете, нито позата на краката. Просто стойш удобно, неподвижно и с отворени очи минимум 7 минути, а максимум до 21 минути. Като се стараше да не мърдаш, а да си мирен и спокоен и по този начин да вкараш мир и спокойствие в живота си. Не е нужно да се втренчваш в нещо, не е нужно да мислиш за нещо, не е нужно да спираш мислите си, не е нужно да освобождаваш сърцето си. Просто стой мирен с отворени очи. Просто така. Ще видиш, колко глупост си правил през целият си живот. Няма какво да освобождаваш, всичко е Любов. Виж ако направиш процеса чрез Божествената Майка, ТЯ ще направи всичко без усилия. Нужно е само да имаш капчица любов с Сърцето си и да стойш неподвижно. Не го прави само, когато си мислиш, че имаш нужда. Много по-важно е да го правиш, когато нямаш нужда от нищо. Това е най-важното! Уважай каква е ситуацията. Защото има хора, които Я търсят само когато имат нужда от НЕЯ, а това е връзка в която има злоупотреба. Нали? Ако търсиш някого само, когато имаш нужда, а в противен случай ги игнорираш... това си е злоупотреба. Това е много зоупотребяваща връзка. По-добре да незлоупотребяваш с НЕЯ, защото ТЯ не е от вида жени, които приемат злоупотреба. Ок? Моляте просто придай в себе едно спокойствие и просто стой мирен. Можеш просто да стойш... навсякъде... няма значение къде стоиш. (където поискаш можеш да го правиш) Ако обърнеш достатъчно внимание ще видиш порой от Енергия....
Някой хора, когато го правят това нещо си мислят, че детето им трябва да оздравее, че аз трябва да си намеря хубава работа, че жена му трябва да получи повишение на работа, че трябва да получи нови кола, къща и т.н... хахахаха Ако си мислиш, че някой е по-голям от теб, просто трябва да млъкнеш и да не казваш нищо... поне толкова усещане трябва да имаш, че да мълчиш. Ако усетиш присъствие, което е по-голямо от теб... не мислиш ли, че трябва просто да млъкнеш и да слушаш това, което имат да ти кажат?
Малко любов в Сърцето и останалото ще се случи. Не е нужно да освобождаваш сърцето си, просто ако имаш достатъчно любов в Сърцето си всичко ще се случи от самосебе си и живота ще се повдигне, а под повдигне до други нива и имам напредвид, че ще стане по-интензивен. Нали на това се наслажаваме на интензивността независимо дали е драма или живота ти? хаха С НЕЯ наоколо Живота става интензивен.
Към инструкциите:
Стоиш където си стоиш (можеш да го правиш навсякъде). Ако искаш можеш да си запалиш свещ или лампа, но не е необходимо.
Просто стоиш с отворени очи, без да се движиш. Виж дали можеш да придобиеш покой във всичко. Не е нужно да се втренчваш в нещо, не е нужно да секонцентрираш в нищо, не е нужно да отдърпваш мислите си, не е нужно да мислиш за това или за онова, нищо... Просто стой, просто ей така. Можеш да стоиш на звук от мантра, но не е необходимо. Просто трябва да стоиш просто така. Можеш да правиш това всеки ден. Важно е да го правиш всеки ден, дори когато нямаш нужда от нищо и това е най-важното нещо.
Можеш да стоиш така 12-15 минути, но ако искаш да стоиш по-дълго можеш да стоиш така максимум 21 минути.
Можем да го направим все едно го правим заедно.
П.П. 1 за да не се налага да гледаш часовника в началото можеш да си пуснеш лека тиха медитативна музика или някоя мантра с времетране примерно 12-15 минути или макс 21. Но можеш и в пълна тишина
П.П.2 Да, това, че гъбите ти влият на либидото може би е показно, че не трябва да ги взимаш. Въпреки, че псилоцибина си е вид отрова и ако си "отровен" е нормално да не ти се прави секс. Също повреме на гъбите си много по-сетивен, а човек когато е много сетивен понякога няма никакво желание за секс или да го докосват, така, че може би е напълно естествена реакция на тялото ти. Тези субстранции имат собствен Дух и действат на всеки разли, а и всички сме уникално различни. Като мъж те разбирам, защо обръщаш твърде голямо внимание на либидото си, но докато си мислиш за него само там ще си фокусиран и ще пропускаш много по-важни неща, които се случват около теб. Ако имаш вече деца, какво толкова го мислиш?
Ще ти споделя, че при мен желанието за секс все повече е намаляло. В смисъл не съм импотентен, имам възможност да правя секс просто не съм така заинтересован от секса, като едно време, когато бях по-малък. С жена ми правим секс все по-рядко, но всеки път е феноменално оргазмичен. Просто от определени нива в които стигнах вече нямам този сексуалният апетит (макар, че порочността се опитва да се прокарва понякога, когато съм опиянен от алкохол и не съм на себе си, но алкохола го изоставих на зад заради ред причини, като едната е тази
Също така искам да споделя, че умишлено получаваме удоволствие от секса с цел репродукция. Как да кажа... ако нещо не ти беше приятно щеше ли да го правиш? Но секса осново по дефолт е за репродукция.
Виж сексуалната енергия е много мощна енергия. Енергия, която участва в създаването на нов Живот... разбираш ли какъв можещ енергиен заряд е това. Когато я празниш тази енергия отново и отново, много често ти се изразховащ енергийно. В този ред на мисли чиията е пълна глупост и духове напредък на чикии не може да има. Самата сперма да стане в теб сперма и трябват минимум 28 дни. Говоря ти за гъста и жизнена сперма, а не за бистра "водиста сперма" с малко живи спермозоиди... Разкавам ти всичко това, като човек, които е бил пристрастен към секса, като човек които е правил оргии (преди да се запозня с жена ми), и като човек които е бил пристрастен в самозадоволяването, както и в това да му правят свирки и в лизането на путки...
Ся няма какво да се правя на света вода ненапита... с жена ми все още правим секс, но много рядко, защото и двамата усещаме все по-малка нужда, защото и двамата изживяваме все по-голямо удоволствие от духовните ни практики и защото все повече разбираме, че секса ако не е за репродукция е загуба на енергия.
Знаех, че ще е мега есе и за това се забавих с писането му, защото ми трябваше свободно време да го напиша, а форума е едно от много неща на който отделям време в свободното си време. Надявам се, че не съм те обидил с нещо.
Може тази тема да ти е интересна:
viewtopic.php?f=13&t=269
.png)

Благодарение на това организмът си изгражда имунитет към "отровата на гъбата" чрез редовното ѝ поемане в минимални несмъртоносни количества.