Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Дневникът на един микродозер

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

ek3ekytop написа: 26 Окт 2020, 16:46 Oт 15тина дни не съм писал ...
През това време отново покачих микродозата до 0.5 защото дори на 0,4 вече не се забелязват осезаеми промени. Явно започнах да изграждам толеранс. Светлите (хубави) дни рязко намаляха и доста яко се върнах в депресията (почти без външна причина). Гъбите усилват емоциите и може да се каже, че преживях едни от най-черните си дни някога. (Имам предвид силно емоционално смазан) . Проблема с ерекцията остава, въпреки, че започнах да приемам доста неща за покачване на тестостерона - Цинк, вит D , авокадо, орехи, Л- аргинин, яица и тн. все неща които го покачват и спомагат за по-добра ерекция, но явно проблема не е в него защото не се усеща никаква промяна. Освен това повишената ми сензитивност явно допринася и за по-бързо свършване по време на секс. Общо взето на малкия ми приятел не му се занимава. Относно либидото - понякога е повишено , понякога хич го няма. Незнам дали повишените нива на кортизол от депресията ми не допринасят за това, но това е положението за в момента.
firstcitizen написа: 07 Окт 2020, 23:58 Имам наблюдения върху секса и либидо, както и при други психаделици имам наблюдения, но ще ти напиша в Петък.
Следя и чета дневника ти с интерес, не пиша заради много задачи.
От доста време очаквам firstcitizen да сподели своя опит , но явно е доста ангажиран. Все пак се надявам да внесе малко светлина в тунела по този въпрос.
Междувременно реших да прекратя микродозирането за в момента, хем да се стабилизирам психически хем да проверя дали ще има промяна по въпроса с ерекцията. Интересното е, че проблема съвпадна със започването на експеримента и имам опасения, че именно псилоцибина има роля в тази работа и то най-вече по някакъв психологически начин, а не физически. Толкова от мен за сега.

ПоЗдрави!
Търпение млади ми джедай ek3ekytop. Хах Знаех, че поста ми ще е "есе" и че няма да ми отнеме 5 минути, а ще ми отнеме няколко часа и за това не се захващах, защото нямах свободни няколко часа. Извинявай много за забавянето... всеки Петък се сещах за теб и даже мислех глупаво да се избъзикам, че не съм казал за кой Петък става на дума, но просто имам много задачи и влизах да проверя форума колкото дали няма някое нарушение. Последно време си лягам много рано. :D Такъв е сезона, приготвяме се за Зимата и бачкането е интензивно.

Едни от най-черните си дни си изживял, защото така си ги възприел. От теб зависи как ще реагираш. Но нещата, които ти са се случили последно време с напрежението може да се дължат на последният Ретрограден Меркурий през Октомври 2020 г.
Ретрограден Меркурий на 2020 г. започва на 13 Октомври и завършва на 3 Ноември. На фона на всички събития, които се случват, това време изглежда най-малкото зло, но въпреки това трябва да бъдете внимателни с планетарните игри, защото докато не достигнеш определено духовно ниво Планетите и Звездите в Космоса ще ти влият.
Както може би вече си разбрал, че ретроградният Меркурий създава хаос и объркване по всички въпроси на комуникацията и не е случайно ако си се скарал с жена си или някой приятел. В момента се случва и още едно уникално явление именно до 13 Ноември палнетата Марс е в ретроградно състояние и комбинацията от тези две движещи се назад небесни тела не предвещава нищо добро. Тъй като по-голямата част от периода попада върху знака на Скорпион, струва си да обърнете по-голямо внимание на личните отношения с партньора ви. По време на престоя на Меркурий в този знак е добре да преразгледаме отношенията с човека до нас и да преценим какво получаваме, доволни ли сме и върху какво да работим. На 03.11 ще има и силен ефект от Луната... Сега преди да ми кажеш тоя е напълно луд ще ти кажа, че Луната контролира приливите, отливите, женският цикал и много процеси в хората, животните и растенията... В този период помисли и върху отношенито си към приятелите си и другите хора около теб. Споко периода наразпад ще отмине и след това ще има период на градеж. Просто сега е момент да си направим самонализа и оценка.

Още от няколко дни мислех да ти кажа, щом не ти се отразяват добре гъбите да ги спреш временно щом така ти влияе на либидото. Това с либидото е интересно наблюдение, но при мен микродозирането не оказваше влияние на либидото, но всеки човек е различен. Бих казал, че от психаделиците се възбуждам и ме правят по-разкрепостен. :D Попринцип съм превъзможнал секса и сексуалните желания, защото познавам удоволствие и екстаз надвишаващо оргазма от секс, независимо дали е секс в чисто съзнание или под възстествие на трева или психаделици. Но от психаделиците получавам понякога сексуална възбуда, но незнам дали се дължи на това, че много пъти (в повечето пъти), когато съм вземал психаделици съм правел секс с жена ми или защото по време на трипове се отделят много мощни хормони, като някои от който се отделят в нормално състояние по време на секс или оргазъм или в екстремни ситуации. Секса на психаделици е друга бира :D Докато сме били с жената на гъби или ЛСД сме имали случай да изгубим представа кой-кой е и да изпитаме телепатия, синхронизация... докато бяхме сляти един с друг съм виждал как се появяват разноцветни фрактални модели в стаята. Само да отбележа, че законова гледна точка не можете да дадете съгласие за секс на психеделици, защото технически не сте в трезво състояние на ума. Но това не пречи с жена ми да правим секс с ентусиазирано съгласие, когато сме били под въздействето на различни психаделици влючително гъби и марихуана. Едно от любимите ни неща беше да се напушим и да се любим и след тов естествено беше да пробвам и секс на гъби, ЛСД и т.н. . Но при субстанции, като гъбите секса е много различен и има съвсем други граници. Гъбите могат да подобрят интимността по начин, при който хората могат да научат много един за друг на дълбоко ниво много бързо, при това без секс. Това, което обикновено би било случайна среща, може да се превърне в чувство на любов и връзка, когато участват психеделици. В крайна сметка може да се ожените за вашата русалка или да останет с огромна благодарност за преживяното. Или е възможно да имате строга проверка на реалността. При големи дози гъби можеш да разбереш, че си дълбоко влюбени в някой друг (бившия си, в себе си, или в гаджето си от 4-ти клас, който се върна в живота ви последния ретрограден Меркурий хахаха) и изведнъж вече не сте в Нирвана или пък разбираш, че си мега влюбен в жена ти и тя е твоята половинка на Душата. Но също така може да даде рестарт на брака ви и да подсили още повече любовта ви с половинката ви. Психаделиците при нас с жена ми изиграха ролята на най-добрият брачен консултант. Разбирането, че гъбите улесняват интимността и по някакъв начин други вещества, като алкохол, просто ще ви подготви по-добре за разкрепостено състояние, но това също така може и да ви вкара в неудобни ситуации. Връзката с жена ми се се укрепи благодарение на интимността ни по времена на гъби, ЛСД и канабис и секса се превърна в толкова извън този свят, че е фантастичен. На гъби съм имал изключителни моменти, който ще бъде трудно да разкажа или опиша с думи... как да опиша Космическия оргазъм на Вселената изразяващ се в 2 малки частици от нея (мен и жена ми ).

Със съпругата ми имаме стара връзка и по едно време се бяха смекчили отношенията ни въпреки че се чувствахме свързани един с друг в същото време ние също имахме значителен емоционален багаж. Псилоцибинът причинява еуфория и ни помогна за възстановяване на остарялата връзка. (както и ЛСД–то) Като двойка, която правимхме секс заедно под въздействието на вълшебни гъби и ЛСД започнахме да се чувстват по-близки. Ние така или иначе си бяхме близки заради нещата, които бяхме изживяли заедно и заради доверието, което бяхме изградили. Но това не означава, че при всички е така, защото знам за хора, които се разделят след трипове на психаделици (дори такива, които не са правили секс по време на трипа), защото това им дава перспективата, че връзката им не е подходяща за единия, другия или повече партньори... Или някой има лош трип, което кара единия или повече партньори да се чувстват тревожни или параноични, което може да накара тези чувства да се разпространят върху връзката след това. Но при нас определено подейства освежаващо, защото имахме тайна един от друг (и аз от нея и тя от мен), които ни пречеха и гризяха вътрешно, защото и двамата чувствахме, че другият е прекрасен човек и искахме да си ги споделим, но нямахме смелостта. След като си ги споделихме чрез телепатия ги приехме много леко и нещатата тръгнаха в съвсем нова насока.

Кои са някои неща за които да внимавате за да избегнете негативно преживяване, докато сте нагъби?

Set & setting са супер важни при психеделиците. (дори за микродозите) Винаги препоръчвам макродозиране на гъби (високи дози) на място, което ви е познато или най-малко, се чувствате много безопасно. Вземането на гъби на фестивал, нов клуб или парти, където не познавате много хора може да предизвика повече безпокойство и параноя, отколкото да го правите в дома си или на спокойно място сред природата.

Дори на микродози непознати хора могат да ви изнервят или да усетите неприятна енергия от тях, или да ви притеснят.

Гъбите са били използвани от много цивилизации като инструмент за предизвикване на духовни преживявания. (не случайно Шаманите едно време са правили специални ритуали в който са участвали само те, но няколко пъти годишно са правели ритуали в които участват цялото племе/нация). Благодарение на микродозите можеш да обърнеш чувствата си както навътре, така и навън. Можеш да обединиш двете си полукълба на мозъка, буквално съм чувствал части от мен, които са наистина отделни, които се сливат... както и болка от токущо създадени нови мозъчни връзки, като това катарзисно освобождаване на болка и мъка и екстаз, излизащи от порите и невроните ми. Много е важно, когато си на гъби да имаш хора до теб на които се доверяваш, защото чувството няма да същото, а ще е съвсем различно, когато е непознат човек до теб или когато си сам.
Макродозирането на гъби псилоцибин може да промени вашата автономна нервна система. Това означава, че кръвното ти налягане се повишава, пулсът се ускорява и телесната температура се повишава. Ако правите секс на гъби, уверете се, че сте хидратирани в противен случай може да получите дехидратация или прегряване. От друга страна, телесната ви температура може да се промени бързо, а също така можете да получите студени тръпки много бързо. Уверете се, че наблизо имате вентилатори, меки одеяла и вода, така че да сте подготвени за всеки сценарий, който гъбите могат да ви хвърлят. (говоря за Макрдо а.к.а високи дози гъби) Но със съпругата ми сме правили секс и на микродози и на средни дози гъби.

Секса на гъби може да направи секса толкова страхотен, че да се влюбите повторно в жена си. Това също е опит, който не трябва да се приема с лека ръка. Трябва да се вземат предвид съгласието, границите, дозировката, настройката и придружителите. Тъй като гъбите са безопасни... толкова безопасни, че са наречени най-безопасните наркотици, но най-големите рискове са психологически. Но човек не трябва да е безотговорен към гъбите, защото крият и своите рискове. Ако нямате подходящата нагласа. Ако обаче започнете от малко и се захванете с някой, на когото имате доверие... психаделичният секс предлага космически начин за изравняване във връзките и оргазмите.

След почивката от гъбите ако решиш да пробваш отново микродозирането, този път за либидото можеш да пробваш в деня на яденето на микродозите гъби да ядеш 1 лъжица с мед и орехи.

Микродозите пси. гъби ми подобриха настроението, както и на мой членове на семейството (вкючително много възрастни хора). Макродозите пси. гъби ми разкриха невероятни неща и тряйно ме промениха за цял живот.
Дори при микродозите съм имал комични ситуации включително с жена ми, която също е била на микродози. Всъщност съм пробвал какви ли не режими на микродозиране и през 3 дни, и през 4 дни, и през 5 дни, и веднъж на седмица, и редуване с микродози ЛСД, и в комбиниране с Херициум, и с Рейши...
Вярвам, че при мен Гъбите изиграха много ключова роля за разширяване на съзнанието ми, както и за разпукването на Епифизнта ми жлеза... (абе усетих го след един невероятен трип). След тоя трип може да се каже, че станах много по-сетивен от преди и вече от малко ми влият нещата. Този трип ми даде тотално различна гледна точка. Както и ми помогна да опозная съвсем различна страна от това, което съм и ролята си в живота. Наистина изпитвам кой съм и какво е отношението ми към другите. Чувствам, че е важно да бъдем интимни с хората като цяло, не в смисъл на секс, разбира се, но да се научим да ценим и да обичаме всички дарове от живота. Изглежда гъбите отварят този нов водовъртеж от емоции за мен, където наистина опознавам какво ме прави това, което съм. Когато изпитвам тези емоции с любим човек, аз също изпитвам техните емоции и ми действа, като вид много мощна емпатия. Изглежда, че вече не са две същества в крайно прекрасно стимулиращ и страстен акт, но изглежда изглежда по-скоро като едно цяло, изпълняващо изкуство. Не мога да го обясня, но когато бяхме сгодени и щяхме да се спънем, тогава направихме освежаването на нашата връзка... и гъбите беше най-интригуващото нещо, което някога бях правил. Изведнъж земните хармонии бяха пуснати в движение и аз осъзнах как всичко е свързано, какви всички сме Едно, както и за съществуването на Твореца и Божествената Майка. Започнах да виждам красотата във всичко. Но на гъби съм имал и конфузни смешни ситуации, като примерно да пазя приятели докато те са нагъбени, но така да се надям зверски и аз с по-малко количество (просто бях гладувал повече от тях, а и сетивността ми е различна)... до таква степен да се наям че чак да Брейктрутна в Другото Измерение до степен в която не съм тук и тялото си и в ситуацията не се знаеше кой-кого пази :D Просто тогава ги подцених гъбите, а всеки път когато съм подценявал психаделиците са ме тряскали много здраво. НО пък ми беше много готино, смешно и забавно, а и си припомних за Извънземният произход на всичките ни (на Душата) за свързаноста ни между всички и колко е важно да са добре и другите около мен и колко ми е важно как са те.

ek3ekytop всеки човек е различен и гъбите при всички реагират по различен начин. От мен да знаеш, че няма две еднакви микродози, както и няма два еднакви трипа на макродози. С триповете си опитах да изследвам тези субстанции и изживявания, опитах се да видя дали има "дъно" е няма "дъно" и просто се отказах, защото е Безкрайно... :D
Между другото на някой хора на по-малки дози им е по-трудно отколкото на по-големи. Но щом не ти понасят добре, по-добре спри взимането на микродози.

ek3ekytop също така трябва да знаеш, че гъбите не са за всеки. Също така на някой хора ЛСД-то им се отразява по-добре и все едно е "тяхната субстанция", на други хора гъбите им се отразяват по-добре, на трети салвията... при други Аяхуска, а някой хора нито едното, нито другото им се отразява добре. Просто всеки е уникален и различен, но на някой определени субстанции им влият по-добре. Също така е много важно средата и намеренята с който вземаш нещата.

ek3ekytop ако гъбите не ти се отразяват добре, спри да ги взимаш. Докато си почиваш от микродозите мога да ти предложа една специална техника, която ще подобри сетивността ти и да ти помогне за духовното развитие, както и ще направи куп чудеса в живота ти. Когато правиш тази пракика ти се свързваш с Божествената Майка и това е много мощен процес, които ти помага да получиш милосърдие от Божествената Майка .
Процеса не трябва да се прави само, когато се чувстваш лайняно, или когато те е страх. Не е това начина по който се прави. Ако наистина искаш да го направиш това, трябва да го направиш част от дъха ти... отново и отново... Виж Божественната Майка излъчва определено ниво на енергия.
Напрво към духовната практика...
Рано сутринта след като се изакаш и след като си измиеш очите или изкъпеш, или колкото се пооправиш... важно е да си измиеш очите, защото някой неща няма да можеш да ги видиш, не защото Слънцето не е достатъчно ярко... а защото очите ти се нуждаят от малко почистване... и имаш гурели в очите. :D
Та сутринта след като си се почистил и си минал през тоалетната и банята и си намираш някое спокойно място във вас в което да си "сам". Човек понякога е препълнен от себе си. Какво означава препълнен от себе си? Трябва да намалиш малко глупостта си... намалия ... защото си препълнел от глупостта си... намалия. Може би през деня в Света около себе си, когато общува с хората понякога играеш роля пред тях... на моменти дори се преиграва..., но поне когато си сам със събеси не е нужно да игаеш роля. Просто бъди себе си. Себе си не означава личността ти, себе си означава Живот. Живота няма цвят, няма отношение, то е просто там :D Едно много просто нещо, което да направиш и е вид начин да тестваш себе си с отворени очи. Просто стой, стой по най-простият начин, просто без да мърдаш. Виж дали можеш да достигнеш във всичко до определено спокойствие.
Измил си си очите и сядаш удобно. Позата няма никакво значение. Нито позата на ръцете, нито позата на краката. Просто стойш удобно, неподвижно и с отворени очи минимум 7 минути, а максимум до 21 минути. Като се стараше да не мърдаш, а да си мирен и спокоен и по този начин да вкараш мир и спокойствие в живота си. Не е нужно да се втренчваш в нещо, не е нужно да мислиш за нещо, не е нужно да спираш мислите си, не е нужно да освобождаваш сърцето си. Просто стой мирен с отворени очи. Просто така. Ще видиш, колко глупост си правил през целият си живот. Няма какво да освобождаваш, всичко е Любов. Виж ако направиш процеса чрез Божествената Майка, ТЯ ще направи всичко без усилия. Нужно е само да имаш капчица любов с Сърцето си и да стойш неподвижно. Не го прави само, когато си мислиш, че имаш нужда. Много по-важно е да го правиш, когато нямаш нужда от нищо. Това е най-важното! Уважай каква е ситуацията. Защото има хора, които Я търсят само когато имат нужда от НЕЯ, а това е връзка в която има злоупотреба. Нали? Ако търсиш някого само, когато имаш нужда, а в противен случай ги игнорираш... това си е злоупотреба. Това е много зоупотребяваща връзка. По-добре да незлоупотребяваш с НЕЯ, защото ТЯ не е от вида жени, които приемат злоупотреба. Ок? Моляте просто придай в себе едно спокойствие и просто стой мирен. Можеш просто да стойш... навсякъде... няма значение къде стоиш. (където поискаш можеш да го правиш) Ако обърнеш достатъчно внимание ще видиш порой от Енергия....
Някой хора, когато го правят това нещо си мислят, че детето им трябва да оздравее, че аз трябва да си намеря хубава работа, че жена му трябва да получи повишение на работа, че трябва да получи нови кола, къща и т.н... хахахаха Ако си мислиш, че някой е по-голям от теб, просто трябва да млъкнеш и да не казваш нищо... поне толкова усещане трябва да имаш, че да мълчиш. Ако усетиш присъствие, което е по-голямо от теб... не мислиш ли, че трябва просто да млъкнеш и да слушаш това, което имат да ти кажат?
Малко любов в Сърцето и останалото ще се случи. Не е нужно да освобождаваш сърцето си, просто ако имаш достатъчно любов в Сърцето си всичко ще се случи от самосебе си и живота ще се повдигне, а под повдигне до други нива и имам напредвид, че ще стане по-интензивен. Нали на това се наслажаваме на интензивността независимо дали е драма или живота ти? хаха С НЕЯ наоколо Живота става интензивен. 🙏 Имаш прозореци във вас и през тях виждаш нещо нали? Като отидеш другаде през прозореца виждаш нещо друго нали? Прозорец можеш да отвориш във всяка стена, като я разпукаш :D Просто, като я разпукаш... По същият начин Божествената Майка ще отвори прозорец за Висшите Измерения за теб. Това нещо ще повиши твоята възпреимчивост. Физическите ти и духовни сетива ще възприемат повече. Връзката с Божестената Майка и Висшите Измерения ще придадът в живота ти една смазка и нещата ще се случват без усилия... вече от Живота няма да има такъв натиск и триене, а всичко ще става гладко все едно си му сложил вазелин хахах :D

Към инструкциите:

Стоиш където си стоиш (можеш да го правиш навсякъде). Ако искаш можеш да си запалиш свещ или лампа, но не е необходимо.
Просто стоиш с отворени очи, без да се движиш. Виж дали можеш да придобиеш покой във всичко. Не е нужно да се втренчваш в нещо, не е нужно да секонцентрираш в нищо, не е нужно да отдърпваш мислите си, не е нужно да мислиш за това или за онова, нищо... Просто стой, просто ей така. Можеш да стоиш на звук от мантра, но не е необходимо. Просто трябва да стоиш просто така. Можеш да правиш това всеки ден. Важно е да го правиш всеки ден, дори когато нямаш нужда от нищо и това е най-важното нещо.
Можеш да стоиш така 12-15 минути, но ако искаш да стоиш по-дълго можеш да стоиш така максимум 21 минути.
Можем да го направим все едно го правим заедно. :D Просто стой без да се движиш с отворени очи и виж дали можеш да докараш във всичко вид неподвижност.
🙏

П.П. 1 за да не се налага да гледаш часовника в началото можеш да си пуснеш лека тиха медитативна музика или някоя мантра с времетране примерно 12-15 минути или макс 21. Но можеш и в пълна тишина ;)
П.П.2 Да, това, че гъбите ти влият на либидото може би е показно, че не трябва да ги взимаш. Въпреки, че псилоцибина си е вид отрова и ако си "отровен" е нормално да не ти се прави секс. Също повреме на гъбите си много по-сетивен, а човек когато е много сетивен понякога няма никакво желание за секс или да го докосват, така, че може би е напълно естествена реакция на тялото ти. Тези субстранции имат собствен Дух и действат на всеки разли, а и всички сме уникално различни. Като мъж те разбирам, защо обръщаш твърде голямо внимание на либидото си, но докато си мислиш за него само там ще си фокусиран и ще пропускаш много по-важни неща, които се случват около теб. Ако имаш вече деца, какво толкова го мислиш? :D
Ще ти споделя, че при мен желанието за секс все повече е намаляло. В смисъл не съм импотентен, имам възможност да правя секс просто не съм така заинтересован от секса, като едно време, когато бях по-малък. С жена ми правим секс все по-рядко, но всеки път е феноменално оргазмичен. Просто от определени нива в които стигнах вече нямам този сексуалният апетит (макар, че порочността се опитва да се прокарва понякога, когато съм опиянен от алкохол и не съм на себе си, но алкохола го изоставих на зад заради ред причини, като едната е тази :D Абе не ми понася пиенето ) Просто казвам, че ако имаш връзка с Твореца или с Божественната Майка те ще ти дадът удоволствие хиляди пъти надминаващо физическият сексуален оргазъм. Не случайно е измислена думата Нирвана. Примерно ако нещо ти е 1000 пъти по-приятно от секса, кое ще предпочетеш секса или нещото друго?
Също така искам да споделя, че умишлено получаваме удоволствие от секса с цел репродукция. Как да кажа... ако нещо не ти беше приятно щеше ли да го правиш? Но секса осново по дефолт е за репродукция.
Виж сексуалната енергия е много мощна енергия. Енергия, която участва в създаването на нов Живот... разбираш ли какъв можещ енергиен заряд е това. Когато я празниш тази енергия отново и отново, много често ти се изразховащ енергийно. В този ред на мисли чиията е пълна глупост и духове напредък на чикии не може да има. Самата сперма да стане в теб сперма и трябват минимум 28 дни. Говоря ти за гъста и жизнена сперма, а не за бистра "водиста сперма" с малко живи спермозоиди... Разкавам ти всичко това, като човек, които е бил пристрастен към секса, като човек които е правил оргии (преди да се запозня с жена ми), и като човек които е бил пристрастен в самозадоволяването, както и в това да му правят свирки и в лизането на путки... :D :P
Ся няма какво да се правя на света вода ненапита... с жена ми все още правим секс, но много рядко, защото и двамата усещаме все по-малка нужда, защото и двамата изживяваме все по-голямо удоволствие от духовните ни практики и защото все повече разбираме, че секса ако не е за репродукция е загуба на енергия.

Знаех, че ще е мега есе и за това се забавих с писането му, защото ми трябваше свободно време да го напиша, а форума е едно от много неща на който отделям време в свободното си време. Надявам се, че не съм те обидил с нещо.

Може тази тема да ти е интересна:
viewtopic.php?f=13&t=269
Аватар
ek3ekytop
Градинар
Градинар
Has thanked: 26 times
Been thanked: 34 times

Здравей firstcitizen. Първо искам да ти благодаря за есе-то което си написал отново :D. И аз така усещах, че ще е - дълго и ще си заслужава чакането. Няма как да ме обидиш защото не си длъжен да отделяш от времето си и съм ти благодарен , че го правиш и споделяш опитът си с мен и останалите на които им е интересна темата.

firstcitizen написа: 27 Окт 2020, 08:41 Едни от най-черните си дни си изживял, защото така си ги възприел. От теб зависи как ще реагираш. Но нещата, които ти са се случили последно време с напрежението може да се дължат на последният Ретрограден Меркурий през Октомври 2020 г.
Може би, както беше споменал в предното си мнение - Гъбите са вид екзорсизъм и вадят дяволите от мен. Последните дни се стабилизирах и в момента емоциите които ме владееха ги чувствам много далечни. Страхове , вкопчвания, нужда от контрол и тн. Надявам се да ги извадят веднъж завинаги и да спрат да ме тормозят. Времето ще покаже колко са излезли и колко са останали, но осъзнах, че доста страхове са си заминали (или поне за в момента не ги усещам) за месеца през който микродозирах. Например страхът ми от зъболекари. Отивам чакам пред кабинета без топката в стомаха, влизам прави ми каквото ми прави, боли ме, но не ми пука и общо взето няма го стахът. Дори след 2 дни ще ми вади мъдрец и пак нямам безпокойство и някакво напрежение. Освен това сякаш се вдигнало нивото ми на приемане на нещата на - каквото такова ....
Друг осезаем ефект е напълно свободното ми общуване с непознати (нещо немислимо преди това .. винаги съм имал известни задръжки и предрасъдаци при общуване с напълно непознати) дори сега може да се каже, че го правя с удоволствие.
Нещо друго - винаги съм усещал хората много бързо (що за човек е някой) от минимален контакт с него, но през последният месец микродозите сякаш ми позволиха дори да усещам енергията му.
Умът ми е по-притихнал. По-лесно се концентрирам върху обект или върху дишането когато медитирам. Красиви природни гледки ме изпълват ... особено с голям кеф наблюдавам облаците и небето.
Имах и доста хубави дни през този месец. Общо взето ми харесва микродозирането и мисля, че с времето ще "оправи" още доста неща в мен.
firstcitizen написа: 27 Окт 2020, 08:41 Сега преди да ми кажеш тоя е напълно луд ще ти кажа, че Луната контролира приливите, отливите, женският цикал и много процеси в хората, животните и растенията...
Няма да ти кажа такова нещо защото знам за влиянията на луната и планетите върху живота на земята. Даже преди като гледах коноп се съобразявах с луната особено когато ги пресаждах :D

Много интересни неща споделяш за връзката с жена си и общо взето май - дай боже на всеки му такава връзка.

Благодаря за практиката която споделяш, ще я пробвам със сигурност само 1 въпрос (очите може ли да си мърдам :D )

Относно темата за секса
firstcitizen написа: 27 Окт 2020, 08:41 След почивката от гъбите ако решиш да пробваш отново микродозирането, този път за либидото можеш да пробваш в деня на яденето на микродозите гъби да ядеш 1 лъжица с мед и орехи.
С либидото като цяло нямам проблем през повечето време. Дори в деня на микродозата най-често ми е повишено либидото (повече от нормалното) .. проблема е главно с ерекцията.
Сега като чета, че си бил пристрастен към секса, към самозадоволяването и тн общо към похотта ... осъзнавам, че и аз съм пристрастен към същите тия работи, но досега не съм го възприемал като зависимост чак, а за нещо нормално (либидо, мерак). И си мисля - нали гъбите помагат и при преодоляване на зависимости. Може би духът на гъбите коригира нещата както трябва да бъдат за всеки според неговите зависимости за да се балансират нещата и да даде каквото е нужно на човека (знам ли) ... Принципно ако гъбите разширяват съзнанието и правят човек по-духовен може би е нормално да намалява нуждата от секс.. не съм чувал за духовен човек - перверзник :D
Това както и да е ... вчера се изнервих да го гледам малкия ми приятел :D цял месец слаб и МЕКушав и взех малко от 1 таблетка останала ми от едно време (ползвах ги в комбинация с амфети което ме правеше секс машина за цяла нощ) - мексиканска химия комбинация от виагра и дапоксетин... и правих 2 пъти секс за деня. Съвсем ясно усетих как изразходвах цялата си сексуална енергия и едвам изкарах до края на деня да си легна. Днес все още се чувствам не възстановен и замаян (дали пък замайването ми не е причинено от липсата на сексуална енергия ... щото ако не я изразходвам с жена ми редовно я изразходвам сам). Дапоксетин-а вчера като проверих разбрах, че е SSRI антидепресант с краткосрочно действие, което ще ме принуди така или иначе да изчакам известно време преди пак да взема микродоза.
Ще гледам как ще се развиват нещата занапред, но като цяло ми харесва микродозирането и имам също така мерак и планове да пробвам и по-високи дози. Спирам до тук, че и мойта писанка отива към есе :D

Поздрави и благодарности отново за всичко споделено <3
Аватар
ek3ekytop
Градинар
Градинар

След 10 дни пауза, вчера вечерта реших да пробвам и златните учители които с такъв мерак изгледах, Незнам дали момента беше напълно подходящ защото някаква настинка от 3-4 дни се мъчи да ме събори и нямах много енергия общо взето. Микродозата ми беше изключително малка и предпазлива - 0.03гр приета на 2 пъти. Втората половина приета 1 час след първата. Ефекта беше обичайното замайване и направих няколко нелогични неща на авто пилот , липса на концентрация и вечерта когато си легнах мозъкът ми работеше и не искаше да спи. То бива бива свръх сетивност към псилоцибин, но чак пък толкова .... По-неприятният ефект дойде на следващият ден (днес). Цял ден усещах свръх напрежение... като опънати нерви в областа на гърдите (подобно на това което имах когато навремето получавах паник атаки ... и съм почти сигурен, че е от гъбите защото "въртеше" както при тях ... ту беше доста силно, ту почти го нямаше. Възможно е и комбинацията от кофеин и никотин да го е засилила. Но заедно с това напрежение бях в отлично настроение и доста по-социален от обичайно и някак си изпитвах вътрешна радост на моменти и почти еуфория в други моменти. Малко по-слабо изразена липса на концентрация също така.
Следващата микро доза ще е дори още по-малка за да се опитам да избягам от тия неприятни д/ефекти при мен. Мисля също така да включа и ниацин (вит Б3) и Лъвска грива ( Hericium erinaceus ) понеже доста микродозери го практикуват и имат добри ефекти - както срещу депресията, така и за цялостно подпомагане на нервната система и мозъка. Проблема е , че не искам да купувам херециум на капсули, а да си намеря истинска гъба и се надявам firstcitizen като опитен shrooms lover да има инфо от къде мога да намеря.
Иначе през дните на почивка през повечето време бях в добро настроение (с изключение на моментни дупки), не толкова емоционален както през месеца микродозиране . Последните няколко дни се усещам някак с разширено съзнание и по-малко страхове и повече оптимизъм. Незнам дали е от гъбите или от практиката която firstcitizen ми сподели. Ерекцията ми се върна в нормалното си състояние ... ще видим учителите дали пак ще я съборят.
Освен цялата тая работа се влюбих в отглеждането на гъбите и до сега съм направил редица експерименти за инокулиране на различни субстрати и зърнени култури и както изглежда най-накрая ще имам успех със създаването на мои торти. До тук най-бързо развиващите се оказват PF Tek- овете съставени само от вермикулит и брашно от кафяв ориз. Ще качвам снимки по нататък ако успея да отгледам реколта от собствените си spore prints.

ПоЗдрави!
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

ek3ekytop написа: Здравей firstcitizen. Първо искам да ти благодаря за есе-то което си написал отново :D. И аз така усещах, че ще е - дълго и ще си заслужава чакането. Няма как да ме обидиш защото не си длъжен да отделяш от времето си и съм ти благодарен , че го правиш и споделяш опитът си с мен и останалите на които им е интересна темата.

firstcitizen написа: 27 Окт 2020, 08:41 Едни от най-черните си дни си изживял, защото така си ги възприел. От теб зависи как ще реагираш. Но нещата, които ти са се случили последно време с напрежението може да се дължат на последният Ретрограден Меркурий през Октомври 2020 г.
Може би, както беше споменал в предното си мнение - Гъбите са вид екзорсизъм и вадят дяволите от мен. Последните дни се стабилизирах и в момента емоциите които ме владееха ги чувствам много далечни. Страхове , вкопчвания, нужда от контрол и тн. Надявам се да ги извадят веднъж завинаги и да спрат да ме тормозят. Времето ще покаже колко са излезли и колко са останали, но осъзнах, че доста страхове са си заминали (или поне за в момента не ги усещам) за месеца през който микродозирах. Например страхът ми от зъболекари. Отивам чакам пред кабинета без топката в стомаха, влизам прави ми каквото ми прави, боли ме, но не ми пука и общо взето няма го стахът. Дори след 2 дни ще ми вади мъдрец и пак нямам безпокойство и някакво напрежение. Освен това сякаш се вдигнало нивото ми на приемане на нещата на - каквото такова ....
Друг осезаем ефект е напълно свободното ми общуване с непознати (нещо немислимо преди това .. винаги съм имал известни задръжки и предрасъдаци при общуване с напълно непознати) дори сега може да се каже, че го правя с удоволствие.
Нещо друго - винаги съм усещал хората много бързо (що за човек е някой) от минимален контакт с него, но през последният месец микродозите сякаш ми позволиха дори да усещам енергията му.
Умът ми е по-притихнал. По-лесно се концентрирам върху обект или върху дишането когато медитирам. Красиви природни гледки ме изпълват ... особено с голям кеф наблюдавам облаците и небето.
Имах и доста хубави дни през този месец. Общо взето ми харесва микродозирането и мисля, че с времето ще "оправи" още доста неща в мен.
firstcitizen написа: 27 Окт 2020, 08:41 Сега преди да ми кажеш тоя е напълно луд ще ти кажа, че Луната контролира приливите, отливите, женският цикал и много процеси в хората, животните и растенията...
Няма да ти кажа такова нещо защото знам за влиянията на луната и планетите върху живота на земята. Даже преди като гледах коноп се съобразявах с луната особено когато ги пресаждах :D

Много интересни неща споделяш за връзката с жена си и общо взето май - дай боже на всеки му такава връзка.

Благодаря за практиката която споделяш, ще я пробвам със сигурност само 1 въпрос (очите може ли да си мърдам :D )

Относно темата за секса
firstcitizen написа: 27 Окт 2020, 08:41 След почивката от гъбите ако решиш да пробваш отново микродозирането, този път за либидото можеш да пробваш в деня на яденето на микродозите гъби да ядеш 1 лъжица с мед и орехи.
С либидото като цяло нямам проблем през повечето време. Дори в деня на микродозата най-често ми е повишено либидото (повече от нормалното) .. проблема е главно с ерекцията.
Сега като чета, че си бил пристрастен към секса, към самозадоволяването и тн общо към похотта ... осъзнавам, че и аз съм пристрастен към същите тия работи, но досега не съм го възприемал като зависимост чак, а за нещо нормално (либидо, мерак). И си мисля - нали гъбите помагат и при преодоляване на зависимости. Може би духът на гъбите коригира нещата както трябва да бъдат за всеки според неговите зависимости за да се балансират нещата и да даде каквото е нужно на човека (знам ли) ... Принципно ако гъбите разширяват съзнанието и правят човек по-духовен може би е нормално да намалява нуждата от секс.. не съм чувал за духовен човек - перверзник :D
Това както и да е ... вчера се изнервих да го гледам малкия ми приятел :D цял месец слаб и МЕКушав и взех малко от 1 таблетка останала ми от едно време (ползвах ги в комбинация с амфети което ме правеше секс машина за цяла нощ) - мексиканска химия комбинация от виагра и дапоксетин... и правих 2 пъти секс за деня. Съвсем ясно усетих как изразходвах цялата си сексуална енергия и едвам изкарах до края на деня да си легна. Днес все още се чувствам не възстановен и замаян (дали пък замайването ми не е причинено от липсата на сексуална енергия ... щото ако не я изразходвам с жена ми редовно я изразходвам сам). Дапоксетин-а вчера като проверих разбрах, че е SSRI антидепресант с краткосрочно действие, което ще ме принуди така или иначе да изчакам известно време преди пак да взема микродоза.
Ще гледам как ще се развиват нещата занапред, но като цяло ми харесва микродозирането и имам също така мерак и планове да пробвам и по-високи дози. Спирам до тук, че и мойта писанка отива към есе :D

Поздрави и благодарности отново за всичко споделено <3
Радвам се, че практиката ти е полезна. Важно е да си я правиш всеки ден, не само когато си в нужда. Когато я правиш всеки ден става по-силна. Понякакъв начин докато стоиш и не мърдаш се вглъбяваш и точно това вглъбяване прави свързката с Вселената. Мислите сами ще се изчистят и освободят.
Да, очите можеш да ги мърдаш. Не е нужно да се втренчваш в точка. Самата практика ще изгради в теб едно спокойствие и стабилност. Но дори и когато мърдаш очите се получава уникален ефект.
Можеш да си запалиш свещ и да гледаш в пламъка на свеща. (много е яко) Само гледай свеща е натурална, може и без мирис, защото има някой свещи с изкуствени химични аромати, които са си вредна химия и не би искал точно тогава да я дишаш. Но и без свещ става. Експериментирай различни методи за да видиш, как ще ти е по-приятно и работещо. Но е важно да я правиш всеки ден.

ek3ekytop написа: След 10 дни пауза, вчера вечерта реших да пробвам и златните учители които с такъв мерак изгледах, Незнам дали момента беше напълно подходящ защото някаква настинка от 3-4 дни се мъчи да ме събори и нямах много енергия общо взето. Микродозата ми беше изключително малка и предпазлива - 0.03гр приета на 2 пъти. Втората половина приета 1 час след първата. Ефекта беше обичайното замайване и направих няколко нелогични неща на авто пилот , липса на концентрация и вечерта когато си легнах мозъкът ми работеше и не искаше да спи. То бива бива свръх сетивност към псилоцибин, но чак пък толкова .... По-неприятният ефект дойде на следващият ден (днес). Цял ден усещах свръх напрежение... като опънати нерви в областа на гърдите (подобно на това което имах когато навремето получавах паник атаки ... и съм почти сигурен, че е от гъбите защото "въртеше" както при тях ... ту беше доста силно, ту почти го нямаше. Възможно е и комбинацията от кофеин и никотин да го е засилила. Но заедно с това напрежение бях в отлично настроение и доста по-социален от обичайно и някак си изпитвах вътрешна радост на моменти и почти еуфория в други моменти. Малко по-слабо изразена липса на концентрация също така.
Следващата микро доза ще е дори още по-малка за да се опитам да избягам от тия неприятни д/ефекти при мен. Мисля също така да включа и ниацин (вит Б3) и Лъвска грива ( Hericium erinaceus ) понеже доста микродозери го практикуват и имат добри ефекти - както срещу депресията, така и за цялостно подпомагане на нервната система и мозъка. Проблема е , че не искам да купувам херециум на капсули, а да си намеря истинска гъба и се надявам firstcitizen като опитен shrooms lover да има инфо от къде мога да намеря.
Иначе през дните на почивка през повечето време бях в добро настроение (с изключение на моментни дупки), не толкова емоционален както през месеца микродозиране . Последните няколко дни се усещам някак с разширено съзнание и по-малко страхове и повече оптимизъм. Незнам дали е от гъбите или от практиката която firstcitizen ми сподели. Ерекцията ми се върна в нормалното си състояние ... ще видим учителите дали пак ще я съборят.
Освен цялата тая работа се влюбих в отглеждането на гъбите и до сега съм направил редица експерименти за инокулиране на различни субстрати и зърнени култури и както изглежда най-накрая ще имам успех със създаването на мои торти. До тук най-бързо развиващите се оказват PF Tek- овете съставени само от вермикулит и брашно от кафяв ориз. Ще качвам снимки по нататък ако успея да отгледам реколта от собствените си spore prints.

ПоЗдрави!
Толерантността не се проявява при микродози в същата степен, както при по-големите дозировки. Просто е неврофизиологичен факт, че колкото повече вещество имаш, което причинява понижаване на регулацията на рецептора, толкова по-голямо регулиране ще има.
ek3ekytop и всички други, които микродозирате не забравяйте, че микродозите са там, където изобщо не усещате нищо, като ефект от субстанцията! Тогава е най-ефективно микродозирането, когато не усещаш усезаем ефект от субстанцията и не ти пречи на ежедневните начинания, а само ти помага. Аз лично в началото вземах микродози, но да ги усещам, което не е правилният начин на микродозиране, но така ми харесваше, защото обичах да ги усещам :D . На по-късен етап започнах да намалям и микродозирам в по-малки дози в които да не усещам субстанцията, което го комбинирах с различни медитативни техники. Изпробвайте и вижте какво работи за вас! Защото примерно на мен ми харесваше и да се напушвам и да Медитирам, но всеки е различен. В един момент спрях изцяло микродозите и продължих само с Медитация и различни духовни методи.
ek3ekytop явно си по-сетивен и те съветвам да намалиш количеството гъби, което вземеш до ниво до което не го усещаш, като ефект. Така и ще избегнеш толеранс на 5HT2A рецептора.

Лъвската грива е много силна гъба сама по себе си, а с комбинация с други гъби става още по-силна комбинация. (примерно с пси. трюфели, пси. гъби и Рейши). Лъвската грива засилва ефекта на другите гъби, както и на мозъчната функция. Херициума е натурален ноотропик. ek3ekytop ти така или иначе си много сетивен ако искаш пробвай отделно лъвската грива, без да ги смесваш, защото нямаш нужда от допълнително засилване на ефекта, а и е хубаво да я познаваш като ефект сама по себе си, защото лъвската грива има своята енергия и събужда тялото по свой начин, а комбинирането с други гъби засилва ефектите.

Този Lions Mane няма нищо общо,като качество с това, което се продава в България в био магазините.
https://fungi.com/

Микродозирането с псилоцибинови гъби е вид митридатизация. :roll: Благодарение на това организмът си изгражда имунитет към "отровата на гъбата" чрез редовното ѝ поемане в минимални несмъртоносни количества. :D Прави се, чрез постепенно самостоятелно администриране на нелетални количества.
Много змиеукротителите на змии приемат малки дози змийска отрова или скорпионска отрова за да развият имунитет или се татуират със змийска отрова по същата причина. Много от отровите растения, животни и гъби имат мощни качества за въздействие на имунната система и организма, но още се нуждаят от изследвания.
Хомеопатичните лекарства са създадени на сходен принцип.

Спермата е с изключително ниво на потентност. Повечето хора я използват за да я пръснат върху чаршафите си. Ако по този начин го използвате, това си е ваша работа. Хората имаме биология, която не можем да я скрием под килима, тя е там... и Тялото има своите нужди! Както ... както има физически глад, така има и сексуален, но до каква степен е вашият избор. В йогийската култура това е едно от най-мощните неща. Очевидно има сила, ако знаете как да я изследвате. Най-добре е да се обърнем към това, което е, но в момента проблемът в Света е защото някои религиозни институции в света заеха това отношение, което самата биология на човешкото същество греши и поради това културата започна да го крие под килима/масата. Ще забележите, че в много езически храмове по външната фасада на храмовете има много порнографско изкуство, ако така можем да го наречем :D . Но ние не го наричаме порнографски, а ние говорим само за различните измерения на човешката биология, защото не го виждаме като погрешно, но го виждаме като периферия на живота. Ако останете само там вие ще останете във физическото
измерение завинаги, като няма да изследвате нищо друго. И така в някой езическите храмове тия сцени са винаги в периферията. Трябва да погледнеш това и да разбереш, че това е периферията на живота и се опитайте да направите опит да отидете по-дълбоко. Но в същото време да не го отричаш, защото най-важното е да не го прославяш или да не го отричаш е най-важното!

Седемдесет процента от съдържанието в интернет е порнография. Не съм експерт, но си мисля така :D. Седемдесет процента са неразумни и болни нива на порнография. Ако заема малък процент всичко е наред. За съжаление седемдесет процента от технологична платформа, която може да направи милиони неща е порнографска. Проста биология на живота, а това е много жалко, защото след като сте станали човешко същество, вашата биология не е предният край на живота ви. Това е една част от живота ти. Тази мозъчна способност създаде така, че вашата интелигентност да се превърне в предния край на живота ви и ако станете съзнателни, вашето съзнание се превръща в предния край на живота ви. За него е добре... това е всичко, което то знае, но биологията трябва да не е предният край на човешкия живот. Това е част от нашия живот. като ние не го отричаме. На определен етап от живота ви е така, като във вица :
На деветдесет и пет годишен мъж на медицински преглед при неговия личен лекар. Лекарят направи щателен преглед и каза: „Хей, старо момче, отлично се справяте за деветдесет и пет, няма проблем с теб. "

Тогава старецът попита „Докторе, но какво ще кажете за моя сексуален живот?“

Тогава лекарят го погледна и попита: „Мисли за него или говори за него? "

Така че, на различни етапи от живота понякога има само да мислите за това и да говорите за това, но понякога да се отдавате на него. Това са преминаващи фази от живота. Колко от него е необходимо за вас, вие сте най-добрият съдия, но в същото време сте дошли тук не изследваш да биологията си хаха. Това не означава, че нямате биология. Аз, Ти и всички останали имаме, но не трябва да се превръща в сърцевината на живота ни, защото ще ни намали в смисъл защото ще е съществуване, което е чисто биологично... а има място, което има свой интелект отвъд биологията си. Вижте интелигентността на животните работи само за тяхната биология. Животното мисли само как да си набави храна, как да си вземе половинката и това е целият му живот. Ако човешкият интелект също функционира по този начин... вие ще затормозите еволюционния процес. Това не означава, че нямате тяло. Тялото има своите нужди. Има го ... както има физически глад, така има и сексуалност. Трябва да се обърнете към него по някакъв начин, но до каква степен е вашият избор. Но определено не трябва да е предният край на живота ви, защото вие търкаляте назад еволюционната схема за поставяне на вашата интелигентност и съзнание отпред. Вместо това вие поставяте биологията си отпред. Сега е момента да обсъдим, колко важна е спермата на мъжа за физическото, психическото и духовното благосъстояние?
Може ли загубата на сперма да ни навреди духовно? Знаете, че спермата е основата на вашето физическо съществуване, независимо дали сте мъж или жена. Всички влязохме в това съществуването благодарение и на спермата ... спермата е 50% от съставката. Примерно имаме кожа, имаме епителни клетки,имаме коса, имаме много други аспекти на тялото. Знаете за сърце, мозъка, черения дроб, бъбреци и толкова много други неща. Всички тези клетки са с определена сила и интелект по свой собствен начин. Но спермата е с изключително ниво на сила, защото спермата може да създаде съвсем нов живот. Примерно днес можете да вземете епителна клетка и да правите много неща в лаборатория и може би могат да те клонират... въпреки, че дори да клонират клетката тя няма да е жива, защото няма да има заряда на живота. Така, че реално потенциалът го има също във всяка една клетка. Но не е в същата динамика като в клетката... която ние наричаме сперма. В спермата има много сила от заряда на живота. Не случайно това в йогийската култура това се нарича „Вирия“. Вирия също е наричана „Ваджра“, което означава стабилност или диамант, което е най-трудното нещо. Така че в човешкото тяло Вирия се счита като Ваджра. Това означава, че това е едно от най-мощните неща, ако знаете как да го използвате. Как да го използвате означава, че можете да го използвате за да създадете дете. Това е едно нещо. Също така е важно, защото го използвате или го просто го правите за да го изпразните върху чаршафите. Ако по този начин го използвате, това е вашата принуда. Вие правите каквото и да правите и това не е нещо, което да бъде осъждано морално. Това не е смисълът. Въпрос е какво е нивото на принуда, което човек има. Но мисълта ми е, че абсолютно всичко в това тяло, може да се трансформира в различно ниво на функция. Не само спермата, а просто всичко в това тяло може да се трансформира. Дори дъха може да се трансформира... Вижте да предположим, че ви дам на всички съставки за приготвяне на супа... едни и същите съставки за приготвяне на супа... примерни съставки, като картофи, лук, целина, моркови и т.н. ..,вярвате ли, че всички ще произвеждате една и съща супа? Не, разбира се! Ще произведет 500 разновидности на супа, макар и със същите съставки. Това е всичко, което се случва и с нас. Всички ние сме по същество същите съставки, но вижте как е различен всеки от нас? Всички сме различни супи... но с едни еднакви съставки ;) Ако ви дам съставки за приготвяне на супа или можете да направите страхотна супа, или да се отвратите. Зависи какви умения имате. Не е ли така? Така че, това важи за всичко, не само за спермата. Всяко измерение на вашето тяло и ум можете да се трансформирате в нещо огромно или да го направите посредствено или да го направите сериозн проблем. Всеки аспект от живота ви. Това важи и за този аспект на живота. Ако искате да създадете определена да кажем епителни клетки, колко енергия изразходва тялото за това и ако искате да произведете клетката, която наричате като сперма колко енергия изразходва тялото е много различно. Това може да бъде научно установено. Така че, когато инвестирате толкова много енергия в това, очевидно има сила, ако знаете как да я изследвате. Но компетентни ли сте да я изследвате, способни ли сте да я изследвате и имате ли необходимата дисциплина и насоки за това? Всичко това е голям въпросителен знак :D :roll:

Отглеждането на гъби е много красиво занимание. Самият процес разкрива уникални процеси, познания и връзки с Природата.
Ще ти се получи отглеждането и е много яко, че имаш свой принт.

Споко, все по-добро ще става настроението ти и нещата около теб. Единият ретрограден период свърши преди няколко дни, а другият свършва след няколко дни. Още от днес видиш как всичко става по-добре и тръгва към прогрес и позитивизъм. В това време можеш да намалиш количеството гъби на микродозите до тава степен все едно е хомеопатия и не я усещаш. Също така с времето тялото ти ще изгради толеранс. Но върти ли те значи си взел повече отколкото трябва.

В деня на микродозата ако можеш недей да пиеш кафе. Няма да имаш нужда от кафето. Ако пушиш тютю се опитай него ден да пушиш 50% по-малко цигари. Така всъщност си пушиш, но просто по-малко. Избягвай алкохола и всякакви изкуствени стимуланти в деня на микродозата с псилоцибинови гъби .

Практиката, която ти казах с мълчанието, стоението спокоен и гледането с отворени очи сутрин много ще ти хареса и ще ти придаде стабилност, но е важно да си я правиш всеки ден. Със самата практика Божествената Майка ще те зарежда с мега позитивизма и добро настроение, което ще ти помага и в моменти през деня, както и нещата ще се случват по-лесно все едно с "вълшебна смазка". По-важно е да си направиш практиката отколкото да си вземеш микродозата :D

Дръж ни в течение, как се развиват нещата при теб.
Аватар
ek3ekytop
Градинар
Градинар

Благодаря ти firstcitizen за есетата които пишеш в моя дневник. Със сигурност го правиш по-интересен за всички които разглеждат темата.
По-принцип знам, че микродозата не трябва да се усеща,но сега като се замисля досега не съм взимал микродоза която не съм усетил. Около седмица не бях взимал отново и преди 2 часа реших да пробвам с 0.025 .... е пак си я усещам :D . Както и да е ще пробвам и по-ниска или ще остана на тази докато се изгради някакъв толеранс. (може да пробвам по-редовен прием примерно 2 дни доза 1 почивен пак 2 на вземане)
Лъвска грива намерих от човек който я отглежда в БГ и 4-5 дни я тествах самостоятелно по около 1 грам на ден разделен на 2 приема, но сякаш някакъв отчетлив ефект не мога да забележа ...
Колкото до спермата и секса доста е изписано в духовната литература. Скоро пак попрочетох малко от 1 книга която знам отдавна и ми е много интересна темата но никога не съм се залавял да практикувам техниките от нея (Дали поради липса на подходящ партньор .. дали от мързел незнам) - Даоистка сексуална алхимия се казва. Че така де - в нея се набляга за това колко жизнено важна е сексуалната енергия и опазването и. Как да се прави секс без да свършва мъжа (да еякулира) , но същевременно да изпитва множество оргазми по време на секса и да трансформира сексуалната енергия в жизнена ..... и такива ти му работи все непонятни за нас "нормалните" :D
Другата (твоята) практика я правя редовно по 10тина минути, но най-вече вечер преди лягане или следобяд. И от нея не знам дали усещам осезаеми ефекти засега. Понякога немърдайки и гледайки с отворени очи се усещам по някое време, че в главата ми се е завъртял някакъв филм от мисли и ходи умът ми от тема в тема .... незнам така ли трябва да е, но моя ум винаги намира какво да мисли независимо дали мърдам или не. (Освен когато микродозирам - тогава е по-спрял)
Етоя същият моя ум като реши да ме вкара в скапано настроение и почти винаги успява... хваща се здраво за мисли които го тормозят и не може да приеме и настоява, че трябва да страдам заради неща които са ми се случили (без значение с какви методи и практики се опитвам да му влияя) Но пътят е дълъг и не се отказвам.
Аватар
ek3ekytop
Градинар
Градинар

2 ри пореден ден микродоза - 0.025гр златни учители. Днес замайване нямаше. Ефекта е добро настроение, енергия , ведрост, по-бърз ум (сякаш) спокойствие. Но също така и повишена емоционалност. Забелязах, че заради засилената емоционалност много бързо може да преминеш в негативно настроение ако позволиш ( ако се застопориш на скапани мисли) също така и по-лесна раздразнимост. Най-лошото от цялата работа е , че установих със сигурност, че псилоцибина влияе на ерекцията ми. Преди тези 2 дни микродози се чувствах като 18 годишен в това отношение благодарение на всякакви храни които влияят положително на тая работа, а сега отново полу импотентност :D Мисля, отново да прекратя за неустановен период от време микродозирането заради тоя д/ефект при мен въпреки, че вече не пилея сексуалната си енергия ми е неприятно да се чувствам неспособен на 37
ПоЗдрави!
Аватар
ek3ekytop
Градинар
Градинар

Ето и някои от експериментите ми да развъдя учителите от спорите които взех от гъбите от кита.

Първите буркани с BRF и вермикулит които сякаш ще дадат добър резултат (най - накрая :D ) От бурканите без ръб успях да намеря само 1 по случайност. (къде ли не търсих) затова и тия тестове са в обикновенни буркани от сладко и при пълно завладяване на субстрата от мицела плана ми е да счупя буркана за да измъкна тортата от там :D
IMG_20201115_172426.jpg
IMG_20201115_172439.jpg

Това е заразен овес при който мицелът не започваше да се развива въпреки , че охлабих капачките за да има обмен на газове и си мислех , че някъде съм объркал нещата при взимането на спорите и че някои спринцофки не стават. Бях почти решен да ги хвърлям когато се сетих да пробвам с дупки в капачките запълнени с памук . 3-4 дни след като направих дупките се появиха първите бели петна
IMG_20201115_172642.jpg
По средата на снимката може да забележете някаква розова плесен и си мисля , че може би нищо няма да излезе от този експеримент , но най-интересното, е че сякаш мицелът малко по малко завладява и нея и сякаш 2та щама се борят за надмощие, но изглежда , че белият ще победи :D Ще се види накрая. В горната част на буркана пък има синя плесен .. мъхъл ли е незнам (нещо такова) и там се наблюдава същото нещо. Мицелът на учителите изолира сините петна .. Доста заразена проба но пък каква битка за надмощие се води в тоз буркан :D Интересно е да се види какво ще се случи в крайна сметка.

Това е втори буркан с овес ... за да съм сигурен, че е именно заради обмена на газове на него не му направих дупка в капачката и той не започна да се развива докато не го пробих седмица по късно. Засега няма видими други плесени из вътре ще видим накрая
IMG_20201115_172619.jpg
IMG_20201116_002309.jpg
Ето го и буркана без ръбове .. В този експеримент реших да пробвам дали с повече точки на инокулиране и използване на по голямо количество спорова суспензия ще постигна по-бързо завладяване на субстрата. Поне за сега така изглежда . Субстрата отново е вермикулит и брашно от кафяв ориз и за инокулирането съм ползвал 3-3.5 мл от спринцофката на 6-7 точки ..... дори където не е побеляло все още може да се видят черни точки (спори)
IMG_20201115_172811.jpg
IMG_20201115_172837.jpg
Най-интересният поне за мен е опитът да си направя мой си гроу кит бокс . Кутията е обикновенна кутия за храна мината със спирт преди да сложа вътре стерилизиран предварително субстрат от вермикулит и BRF и след това на доста точки по краищата а и във вътрешността на субстрата инжектирах около 4-5мл спори.
IMG_20201115_172955.jpg
Дано не е се е заразила с нещо като отворих за снимката , но иначе не се виждаше добре :D

Толкова от мен за сега. Живи и здрави бъдете <3
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

ek3ekytop написа: 16 Ное 2020, 00:17 2 ри пореден ден микродоза - 0.025гр златни учители. Днес замайване нямаше. Ефекта е добро настроение, енергия , ведрост, по-бърз ум (сякаш) спокойствие. Но също така и повишена емоционалност. Забелязах, че заради засилената емоционалност много бързо може да преминеш в негативно настроение ако позволиш ( ако се застопориш на скапани мисли) също така и по-лесна раздразнимост. Най-лошото от цялата работа е , че установих със сигурност, че псилоцибина влияе на ерекцията ми. Преди тези 2 дни микродози се чувствах като 18 годишен в това отношение благодарение на всякакви храни които влияят положително на тая работа, а сега отново полу импотентност :D Мисля, отново да прекратя за неустановен период от време микродозирането заради тоя д/ефект при мен въпреки, че вече не пилея сексуалната си енергия ми е неприятно да се чувствам неспособен на 37
ПоЗдрави!
Опитвал ли си 1 цяла седмица на микродоза всеки ден, така най-бързо ще развиеш толеранс? При рядка употреба толеранса се възвръща. От 2 микродози толеранса съвсем слабо се покачва, но сигурно, че си и много по-сетивен.

Мисля си, че може би микродозите гъби не са твоето нещо щом така ти влият и вярвам, че добре си направил, че си решил да спреш вземането им. Може някой ден, някога ако се решиш да си направиш 1-2 трипа с гъбите в нормална макро дозировка да усетиш истински гъбите, но е препоръчително да има трезвен опитен човек, които да е с теб и да те пази. Както и целият ти ден да е свободен. Гъбите е готино лятото докато е топло навън да се вземат. Ако е Зимата до несъмнено до печката на топло :D

Между другото имам приятели на които гъбите не им се отразвят добре, но ЛСД им се отразява добре. (даже един вид гъбите ги "бият") Дали е до нагласата им или до уникалност в организма им и рецепторите, или до субстанциите, или до енергии, но едните субстанции им влият по-добре отколкото други. Факта е че от субстанция до субстанция има големи разлики в ефектите и в токсикологията. При ЛСД-то го няма чак това "отряване", като при гъбите ефекта и е различен, и дори по-скоро ЛСД-то ще стимулира сексуалното ти желание. Макар ЛСД да има и сходни ефекти с гъбите, и да имат сходни модели... двете субстанции са различни и всяка от тях има собствен Дух, интензивност и ефект...

Ще ти хареса секса на микродози ЛСД. Диетиламид на лизергиновата киселина (LSD) засилва много мозъка и буквално мозъка ти започваш да работи на повече %. Някой хора на ЛСД успяват да видят невероятни неща след което измислят изобретения, или рисуват или измислят, как да правят много пари, или имат невероятни (духовни) изживявания. На всеки му действа различно, както и всеки трип е различен дори да е с една и съща дозиовка, защото в уравнението вкарваш различни константни (различно настроение, различно време навън/вътре, различни хора около теб, различни мислите в глатата ти и емоции) и т.н..
Но и с ЛСД не трябва да се прекалява, но вярвам, че на човек в живота са му достатъчни 1-2 трипа с ЛСД или гъби.

Какво е микродози ЛСД можеш да "видиш" във филма Limitless ( от 2011 година с Bradley Cooper )
https://www.youtube.com/watch?v=4TLppsfzQH8

По-високи дози ЛСД можеш да изживееш такива неща и много по-красиви и нвероятни в собственото си Съзнание.
https://www.youtube.com/watch?v=bN7ksFEVO9U

За гъбите можеш да чуеш нещо интеренсо тук ( много съм се напушил и може би не ми се разбира много много :D ) :
https://www.youtube.com/watch?v=ZmecvxluyWk

Полезна информация за микродозирането с ЛСД
viewtopic.php?f=8&t=391

Разликата между гъби и ЛСД. (тука имам какво да споделя)
viewtopic.php?f=8&t=408
Аватар
ek3ekytop
Градинар
Градинар

LSD едва ли мога да си намеря от някъде въпреки, че бих опитал и него ако можех . Доста години бях в такива среди, но никога не е излизало на пазара. И 2та филма съм ги гледал повече от веднъж. Както и повечето от твоите теми съм ги чел. Подкаста ще го чуя днес ... ако не ти разбирам ще се напуша и аз да те разбирам по-добре :D
ПоЗдрави
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”