Много корени са, няма къде да ги пресадя, а до село с тая карантина не мога да излязаCrazy Train написа: ↑13 Апр 2020, 23:33Пресади ги, или на вънка в "тунел" или ги покривай с рязани туби. Определено им е тясно.
Мир
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Люти чушки
-
Pazuzo
- Градинар

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 82 times
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1506 times
- Been thanked: 1257 times
Точно от "контейнерите" е. А в комбинация с преторяване става точно като на снимката.Pazuzo написа: ↑02 Апр 2020, 14:45Не е от контейнерите, май не носят на торене толкова, виж каролинките изглеждат екстраCrazy Train написа: ↑01 Апр 2020, 16:28 Омалели са им саксиите, за това са тръгнали да цъфтят. Стигнат ли листата ръба на съда, значи и корените са там,
Не ми се влиза в спорове. Щом според тебе са ок-нема да спорим. Ще го научиш по трудния начин.
Мир!
completely mad
- Crazy Train
- Баш Градинар

-
4yk4y
- Градинар

- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 473 times
Здравей те колеги и аз също съм фен на лютото и се запалих от вас но не съм качвал снимки до сега до днес когато майка ми ни посети и ме пита дали нямало да ги колтуча пипера тя нали да ми се направи че знае нещо повече от мен викам коооо ко каза да съм им бил махнел тез наи долните листа по стъблото хм а ся де като си нямам и идеа от пипер само съм садил като малак та вие ко ще кажете?
- Crazy Train
- Баш Градинар

Можеш да я поокастриш малко от долу. Мойте хабанеро не съм ги пипал, сами се оформиха като чадър. Есента отрязах стеблото над първото свежо разклонение и я прибарах на в неотопляемо помещение. Сега тръгна на ново. Подхраних я с ЧКЧ и вече напъпи да цъфти. Още е студено нощем навън, ама от мерак ги изкарах. Опада ми малко цвят, но пък има бая останал да връзва. Абе ще има люто! 
completely mad
-
Pazuzo
- Градинар

Странна работа, едната ми червена Каролина дава чушки в специфичен морковен цвят, съмнение в семената нямам тъй като съм ги събирал собственоръчно от миналогодишната реколта. Дали не е опрашена от тоя нерез - български морков ?!
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Пробва ли ги вече?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
-
Pazuzo
- Градинар

Да, съвсем малко отхапах от една, в началото има избухване от аромат и сладникавост но после настава ужас с тотално изтръпване на език и усни и вобще на цялата устна кухина, ужасно люти са. Жена ми и тя се пробва и фъфлеше после
.png)