Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Люти чушки

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1506 times
Been thanked: 1257 times

completely mad
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

Включвам се и аз в темата. Един луд приятел :) ми подари 1 прекрасен корен Хабанеро и 2 люти чушки Хабанеро, които да ги пробвам и да си взема семе от тях. Изядох ги 2-те Хабанеро и много ми харесаха на вкус и е точно по моят вкус лютивост.

Снимките са точно като я слагам под 150 w лед на Марс-Хидро и палатката на Mars-Hydro. Само след 2 дни чушката откчи от растеж. (тия дни ще я снимам отново, защото направо изглежда по друг начин )
Прикачени файлове
ha1-min.JPG
ha2-min.JPG
ha3-min.JPG
ha31-min.JPG
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар

firstcitizen написа: 29 Мар 2020, 09:06 Включвам се и аз в темата. Един луд приятел :) ми подари 1 прекрасен корен Хабанеро и 2 люти чушки Хабанеро, които да ги пробвам и да си взема семе от тях. Изядох ги 2-те Хабанеро и много ми харесаха на вкус и е точно по моят вкус лютивост.

Снимките са точно като я слагам под 150 w лед на Марс-Хидро и палатката на Mars-Hydro. Само след 2 дни чушката откчи от растеж. (тия дни ще я снимам отново, защото направо изглежда по друг начин )
Супер! Много ме кефи как изглежда.
Пусни още семки за на двора. Тази е изтървана и започва да цъфти, заради короната, ама другите ако се пресеят навреме, ще танат по метър високи и метър в диаметър.
Упех!
completely mad
Pazuzo
Градинар
Градинар
Has thanked: 29 times
Been thanked: 82 times

Crazy Train написа: 29 Мар 2020, 21:19
firstcitizen написа: 29 Мар 2020, 09:06 Включвам се и аз в темата. Един луд приятел :) ми подари 1 прекрасен корен Хабанеро и 2 люти чушки Хабанеро, които да ги пробвам и да си взема семе от тях. Изядох ги 2-те Хабанеро и много ми харесаха на вкус и е точно по моят вкус лютивост.

Супер! Много ме кефи как изглежда.
Пусни още семки за на двора. Тази е изтървана и започва да цъфти, заради короната, ама другите ако се пресеят навреме, ще танат по метър високи и метър в диаметър.
Упех!
И на мен половината моркови пъпки тръгнаха да правят, а са има няма 10 см с по 5-6 листа :(
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар

Омалели са им саксиите, за това са тръгнали да цъфтят. Стигнат ли листата ръба на съда, значи и корените са там,
completely mad
Pazuzo
Градинар
Градинар

Crazy Train написа: 01 Апр 2020, 16:28 Омалели са им саксиите, за това са тръгнали да цъфтят. Стигнат ли листата ръба на съда, значи и корените са там,
Не е от контейнерите, май не носят на торене толкова, виж каролинките изглеждат екстра
Прикачени файлове
IMG_2976.JPG
Pazuzo
Градинар
Градинар

Или да им вдигна лампата , и аз не знам честно
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар

Pazuzo написа: 02 Апр 2020, 14:48 Или да им вдигна лампата , и аз не знам честно
Пресади ги, или на вънка в "тунел" или ги покривай с рязани туби. Определено им е тясно.

Мир
completely mad
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар

Ето и моите халапеньо Тези от мерак ги наадих рано и взеха да цъфтят, демек нема как да станат големи, но съм приготвил около 80 корена разсад /20-30 ще си оставя/ от него и ще се постарая да ги докарам като моналогодишните.
Мир!

ПС: Извинявам се за качеството на снимката, снимах с чужд телефон.
Последно промяна от Crazy Train на 14 Апр 2020, 00:12, променено общо 2 пъти.
completely mad
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар

Миналогодишното Ред хабанеро тръгна. Насадено в пукнат гювеч. Пуснал съм и още три китки от него, че ми се е прияло табаско сос. Поръчал съм и каролинки-тия дни ги чакам да дойдат. Ще ккача нимки от гювеча.
Мир!
completely mad
Публикувай отговор