Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Люти чушки
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1506 times
- Been thanked: 1257 times
completely mad
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
Включвам се и аз в темата. Един луд приятел
ми подари 1 прекрасен корен Хабанеро и 2 люти чушки Хабанеро, които да ги пробвам и да си взема семе от тях. Изядох ги 2-те Хабанеро и много ми харесаха на вкус и е точно по моят вкус лютивост.
Снимките са точно като я слагам под 150 w лед на Марс-Хидро и палатката на Mars-Hydro. Само след 2 дни чушката откчи от растеж. (тия дни ще я снимам отново, защото направо изглежда по друг начин )
Снимките са точно като я слагам под 150 w лед на Марс-Хидро и палатката на Mars-Hydro. Само след 2 дни чушката откчи от растеж. (тия дни ще я снимам отново, защото направо изглежда по друг начин )
- Crazy Train
- Баш Градинар

Супер! Много ме кефи как изглежда.firstcitizen написа: ↑29 Мар 2020, 09:06 Включвам се и аз в темата. Един луд приятелми подари 1 прекрасен корен Хабанеро и 2 люти чушки Хабанеро, които да ги пробвам и да си взема семе от тях. Изядох ги 2-те Хабанеро и много ми харесаха на вкус и е точно по моят вкус лютивост.
Пусни още семки за на двора. Тази е изтървана и започва да цъфти, заради короната, ама другите ако се пресеят навреме, ще танат по метър високи и метър в диаметър.
Упех!
completely mad
-
Pazuzo
- Градинар

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 82 times
И на мен половината моркови пъпки тръгнаха да правят, а са има няма 10 см с по 5-6 листаCrazy Train написа: ↑29 Мар 2020, 21:19Супер! Много ме кефи как изглежда.firstcitizen написа: ↑29 Мар 2020, 09:06 Включвам се и аз в темата. Един луд приятелми подари 1 прекрасен корен Хабанеро и 2 люти чушки Хабанеро, които да ги пробвам и да си взема семе от тях. Изядох ги 2-те Хабанеро и много ми харесаха на вкус и е точно по моят вкус лютивост.
Пусни още семки за на двора. Тази е изтървана и започва да цъфти, заради короната, ама другите ако се пресеят навреме, ще танат по метър високи и метър в диаметър.
Упех!
- Crazy Train
- Баш Градинар

Омалели са им саксиите, за това са тръгнали да цъфтят. Стигнат ли листата ръба на съда, значи и корените са там,
completely mad
-
Pazuzo
- Градинар

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 82 times
Не е от контейнерите, май не носят на торене толкова, виж каролинките изглеждат екстраCrazy Train написа: ↑01 Апр 2020, 16:28 Омалели са им саксиите, за това са тръгнали да цъфтят. Стигнат ли листата ръба на съда, значи и корените са там,
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Crazy Train
- Баш Градинар

Ето и моите халапеньо Тези от мерак ги наадих рано и взеха да цъфтят, демек нема как да станат големи, но съм приготвил около 80 корена разсад /20-30 ще си оставя/ от него и ще се постарая да ги докарам като моналогодишните.
Мир!
ПС: Извинявам се за качеството на снимката, снимах с чужд телефон.
Мир!
ПС: Извинявам се за качеството на снимката, снимах с чужд телефон.
Последно промяна от Crazy Train на 14 Апр 2020, 00:12, променено общо 2 пъти.
completely mad
- Crazy Train
- Баш Градинар

Миналогодишното Ред хабанеро тръгна. Насадено в пукнат гювеч. Пуснал съм и още три китки от него, че ми се е прияло табаско сос. Поръчал съм и каролинки-тия дни ги чакам да дойдат. Ще ккача нимки от гювеча.
Мир!
Мир!
completely mad
.png)