Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Нов grow

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
sunnybeach
Градинар
Градинар
Has thanked: 87 times
Been thanked: 72 times

Рано пиле рано пее :lol:
[/quote] бро не са цъфнали показали са пола на ден 14 и са в предцъфтеж виждал съм доста аутоси ина4е са супер GG :passg:
[/quote]

Така е, прав си и благодаря :passg:
Аватар
sunnybeach
Градинар
Градинар

:weed: Ден 28 и ~40 часа след lst.

Последно поляти : снощи(31.10) с 3л вода(1,5л на растение) , в които 4мл био ризотоник

3bog < > skywalker
Прикачени файлове
20B91099-B952-42AF-9E7C-B0C9E4B0B687.jpeg
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Хубави са много но ми се виждат клюмали
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

sunnybeach написа: 01 Ное 2022, 07:57 :weed: Ден 28 и ~40 часа след lst.

Последно поляти : снощи(31.10) с 3л вода(1,5л на растение) , в които 4мл био ризотоник

3bog < > skywalker

Забави малко тия поливки ,направо ги удавяш след поливката изглеждат горе долу добре ,но много скоро ще увиснат.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

sunnybeach написа: 31 Окт 2022, 09:52
NewHobby написа: 30 Окт 2022, 10:18 Може и да е заради Bio Hydrate на BoX, но аз се водя по състоянието на растенията и влажността на почвата. Полива се бавно и равномерно, всеки път си изтича около 10% в чинийката.

За мен 2 литра вода в 11 литра пот, на растение с 5 нод-а на кръст е преполиване. Но не споря, просто споделям моето скромно мнение.

Полях малко повече последния път , защото сложих ризотоник във водата и исках да съм сигурен ,че ще стигне вода навсякъде надолу, за да не умрат микробите(отдолу е super soil)
Може да съм пропуснал, но какво точно представлява твоя Super Soil ? Имаш проблем с растенията, дали е преполиване или не правилно такова не мога да кажа. На мен с този вид саксии ми беше трудно да поливам, ако прекаля излиза и не можеш да полееш цялата саксия как трябва.
Нещо с корените не е наред, затова питам каква е и почвата.
Аватар
sunnybeach
Градинар
Градинар

Vetrushka написа: 01 Ное 2022, 20:36
NewHobby написа: 30 Окт 2022, 10:18 Може и да е заради Bio Hydrate на BoX, но аз се водя по състоянието на растенията и влажността на почвата. Полива се бавно и равномерно, всеки път си изтича около 10% в чинийката.

За мен 2 литра вода в 11 литра пот, на растение с 5 нод-а на кръст е преполиване. Но не споря, просто споделям моето скромно мнение.

Полях малко повече последния път , защото сложих ризотоник във водата и исках да съм сигурен ,че ще стигне вода навсякъде надолу, за да не умрат микробите(отдолу е super soil)
Може да съм пропуснал, но какво точно представлява твоя Super Soil ? Имаш проблем с растенията, дали е преполиване или не правилно такова не мога да кажа. На мен с този вид саксии ми беше трудно да поливам, ако прекаля излиза и не можеш да полееш цялата саксия как трябва.

Моя супер soil исках да го опростя възможно най-много и съм ползвал следното:
Биобизз allmix смесен с 2,8гр английска сол и върху микса 2гр Great White Premium Mycorrhizae.
Върху цялото това биобизз lightmix и в него забити 2 таблетки на biobizz fertilizing pellets на 5 см дълбочина.

Нещо не е наред, растенията са малки, каквото и да правя. Не ги виждам как ще станат големи растения , а аз точно в това се целя. Ако има нещо ,което бих могъл да направя ще съм благодарен да споделиш.
Преди като гледах на открито си спомням че слагах амониева силитра във водата и растенията ставаха огромни :lol: ако има нещо подобно в органикс вариянт ,може би…

Не знам.. виждам растенията на другите как изглеждат около ден 30 и не мога да си обясня защо моите не растат този път
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

sunnybeach написа: 02 Ное 2022, 08:15
Vetrushka написа: 01 Ное 2022, 20:36

Моя супер soil исках да го опростя възможно най-много и съм ползвал следното:
Биобизз allmix смесен с 2,8гр английска сол и върху микса 2гр Great White Premium Mycorrhizae.
Върху цялото това биобизз lightmix и в него забити 2 таблетки на biobizz fertilizing pellets на 5 см дълбочина.

Нещо не е наред, растенията са малки, каквото и да правя. Не ги виждам как ще станат големи растения , а аз точно в това се целя. Ако има нещо ,което бих могъл да направя ще съм благодарен да споделиш.
Преди като гледах на открито си спомням че слагах амониева силитра във водата и растенията ставаха огромни :lol: ако има нещо подобно в органикс вариянт ,може би…

Не знам.. виждам растенията на другите как изглеждат около ден 30 и не мога да си обясня защо моите не растат този път
Това е лошото на автоматите, когато объркаш вегетацията, а тя е много кратка след това добива е малък. Затова толкова се писа, че автоматите не са за предпочитане. Не знам защо толкова много хора се нахвърлят първо на този вид коноп, той се гледа по трудно от фотопериодно. При положение, че и силата не е същата, добива и ако направиш грешка остава по 20 см.
Това е много далеч от Super Soil, във форума, има рецепта от @Sofia Cannabis. viewtopic.php?p=17895#p17895

При правилно отглеждане не ти трябва никаква амониева селитра, всичко може да стане само органично. Не само храната е важна, но и условията, като температура, влага, поливане всичко трябва да е в някакви нормални граници. И да беше слагал амониева, нямаше да станат по големи, просто не са поливани както трябва.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Силна и презаредена с произволни неща е станала почвата. Такива съм ги правила и аз с аутота и от много тор не растат, а напротив. Аутотата не обичат прекалено растежни торове, в растежа минават с почти нищо. Не им трябва още тор. Само в лайт микс да бяха започнати и ти да си ги ториш и то най вече при започването на цъфтежа, щяха да се чувстват по-добре. Но не са зле. Спри с растежните торове, изчакай ги да поизсъхнат добре и може само нещо за корени стимулатор, ензими може би.... Или само на вода да са известно време.... Тази таблетка на Био биз какво NPK е, какво съдържа?Бавно отделящи торове и особено за ауто не са много уместни, защото в даден момент отделят неща, които вече на цветето не са му нужни. Не съм запозната с конкретната таблетка де, но като цяло такива пръчици и тн не са особено подходящи.Също английска сол не добавя така в почвата, по-добре доломит примерно....
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Inna написа: 02 Ное 2022, 10:45 .Също английска сол не добавя така в почвата, по-добре доломит примерно....
Epsomite по скоро този минерал е само Магнезии, докато Dolomite е повече калций.
Maximus666

Здрасти Съни , и аз ще се изакам в темата ти ,

Според мен Гуги е прав , защото аз имах същите проблеми с поливането , като спрях честото поливане почнаха да се оправят нещатата . Можеш при другото поливане като изтече малко вода от долу да видиш с какво пх е все пак , но спри с поливанията наистина ги давиш .
И не се притеснявай ще избухнат , все пак едното досега е било в предцъфтеж и сега в цъфтеж , и другото го гледам е предцъфтеж .
Когато едно растение е в предцъфтеж , значително намалява растежа :)
Успех всичко ще е точно и ще избухнат , и стига с тая храна да не са прасета това , аз моите автомати почнах на 30-тия ден да ги храня даже ги преторих леко .
Единствено си оправи поливането и ги остави да почиват малко , прекомерните грижи водят до това
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”