Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Нов grow

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
sunnybeach
Градинар
Градинар
Has thanked: 87 times
Been thanked: 72 times

Здравейте
Не съм писал от доста време , вече подготвям новия гроу и реших да споделя как вървят нещата.

Първо да кажа за предния гроу - не мина много добре, крайният грамаж беше около 50-60гр от 3 растения, две от които бяха почнали да хермват и да… поне стана страхотно масло от тях!

Този път вече съм се подготвил много по-сериозно:
Взех още един dehumidifier , още органика, бактерии и тн за да подготвя super soil. По някое време през цъфтежа ще взема FC3000 на Марс.
Семките които взех са : Sour stomper, Creme de la Chem , Skywalker Og , 3BearOg и Samsquanch OG - всичките на Mephisto genetics.
За този гроу ще гледам 4 растения в 11 литрофи фабрик саксии.
Този път ще гледам 2 skywalker и 2 3BOG

Скоро ще пусна ъпдейт :weed5:
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

Всичко е много добре, но защо си избрал да гледаш Автоматични сортове? Това не мога да разбера, до колкото знам, това една от най - добрите банки за автомати. Много по потентни и добив имат нормалните фотопериодични сортове.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1333 times
Been thanked: 2320 times

Vetrushka написа: 13 Сеп 2022, 15:03 Всичко е много добре, но защо си избрал да гледаш Автоматични сортове? Това не мога да разбера, до колкото знам, това една от най - добрите банки за автомати. Много по потентни и добив имат нормалните фотопериодични сортове.
Ами те май са го обърнали само на автомати, досега им разглеждах официалния сайт, един фотопериод не видях, даже медицинския им сорт беше авто.
Keep on growing :stone:
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

Spiral написа: 15 Сеп 2022, 18:16
Vetrushka написа: 13 Сеп 2022, 15:03 Всичко е много добре, но защо си избрал да гледаш Автоматични сортове? Това не мога да разбера, до колкото знам, това една от най - добрите банки за автомати. Много по потентни и добив имат нормалните фотопериодични сортове.
Ами те май са го обърнали само на автомати, досега им разглеждах официалния сайт, един фотопериод не видях, даже медицинския им сорт беше авто.
Mephisto genetics винаги са правели само автомати и са едни от най - добрите в това.
Аватар
sunnybeach
Градинар
Градинар
Has thanked: 87 times
Been thanked: 72 times

Харесва ми идеята на автоматиците и искам да се науча да създавам много добри условия , за да са готови за по 65-85 дни. Също за потентността много хора пишат ,че това е остаряла информация и новите сортове(от хубави брийдъри, след 2010 някъде) по нищо не се различават по ефект от фототата.

Иначе съм се насочил да гледам и фотопериодни, но предполагам ще взема още една палатка за тях малко по-нататък.

Засега харесах няколко сорта на DNA и Karma genetics и два от GHS и много на dutch passion , но разбах, че и на seedsman не били лоши, тези които брийдват, или са white lable най-вероятно ,не знам.
Но общо взето търся нещо много удрящо в главата и после силен couch lock, но и да го има този “feel-good high” :lol:

Отворен съм за предложения :roll:
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

sunnybeach написа: 18 Сеп 2022, 22:50

Харесва ми идеята на автоматиците и искам да се науча да създавам много добри условия , за да са готови за по 65-85 дни. Също за потентността много хора пишат ,че това е остаряла информация и новите сортове(от хубави брийдъри, след 2010 някъде) по нищо не се различават по ефект от фототата.

Иначе съм се насочил да гледам и фотопериодни, но предполагам ще взема още една палатка за тях малко по-нататък.

Засега харесах няколко сорта на DNA и Karma genetics и два от GHS и много на dutch passion , но разбах, че и на seedsman не били лоши, тези които брийдват, или са white lable най-вероятно ,не знам.
Но общо взето търся нещо много удрящо в главата и после силен couch lock, но и да го има този “feel-good high” :lol:

Здравей , автоматиците индор си отнемат време колкото и фотопериодните , дори понякога съм виждал да цъфтят по-дълго и от някой фотопериодни и отделно щом един сорт е ауто си означава автоматично ,че силата му няма да е като на фотопериодното.
При фото периодното може да си позволиш повече грешки и ти сам да решиш кога да обърнеш режима , докато при автомата едно преполиване може да ти съсипе вегетацията и останеш с едно джудже.
Поздрави!
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Gugi написа: 19 Сеп 2022, 12:40

Здравей , автоматиците индор си отнемат време колкото и фотопериодните , дори понякога съм виждал да цъфтят по-дълго и от някой фотопериодни и отделно щом един сорт е ауто си означава автоматично ,че силата му няма да е като на фотопериодното.
При фото периодното може да си позволиш повече грешки и ти сам да решиш кога да обърнеш режима , докато при автомата едно преполиване може да ти съсипе вегетацията и останеш с едно джудже.
Поздрави!
Ами горе долу с месец по - малко от фотопериодните. Иначе като сила на хващане не може да се мерят с фотопериодните. И главите им не стават така гъсти като при фото.
Gugi
Градинар
Градинар

DeutschBuds написа: 19 Сеп 2022, 13:54
Gugi написа: 19 Сеп 2022, 12:40

Поздрави!
Ами горе долу с месец по - малко от фотопериодните. Иначе като сила на хващане не може да се мерят с фотопериодните. И главите им не стават така гъсти като при фото.
Това до някъде зависи от стила на отглеждане , някой вегетират и по 3 месеца , някой по 2 други по 1 .
Но всяко едно фотопериодно вегетирано 4 седмици и цътяло още 9 или 10 е по-добре от автоматик и ако ги сметнеш колко дни са ? това е минимум не казвам че е оптимално.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1333 times
Been thanked: 2320 times

1.автоматиците индор си отнемат време колкото и фотопериодните
2.щом един сорт е ауто си означава автоматично ,че силата му няма да е като на фотопериодното.
3.при автомата едно преполиване може да ти съсипе вегетацията и останеш с едно джудже.
4.главите им не стават така гъсти като при фото.
5.Но всяко едно фотопериодно вегетирано 4 седмици и цътяло още 9 или 10 е по-добре от автоматик и ако ги сметнеш колко дни са ? това е минимум не казвам че е оптимално.

С по-горните твърдения малко ще объркаме колегата така. Не забравяйте, че това е природа и нищо не е черно и бяло.

1 .Със сигурност може да се намери пример, където това да е вярно, но всичките автомати, които съм гледал аз, са рязани на не повече от 70ти ден от семка. Тук обаче играят много фактори, главно свързани с качеството на отглеждане, така че както има бързи автомати, така има и бавни, но в никакъв случай не можем да слагаме под общ знаменател. Ето колегата съни ако иска да види финалът на мой гроу, който ще ползвам за пример.
grysti.com/community/viewtopic.php?t=54&hilit=tangie&start=10

2.Невярно за мен твърдение, може да не съм запомнил автомат с това как ме е отрязал, но по нищо не е отстъпвал на други сортове, които съм гледал. Някои от тях може би са били и малко по-слаби от автомата, като примерно Скънковете дето съм гледал.

3.Малко преувеличено, да автомата може да не е толкова щадящ грешки, но чак от едно преполиване няма да си прецакаш растението. Съни добре ще е бързо да развиеш усет кога растението ти иска вода, за да избегнеш такива грешки, съветвам те да преценяш по теглото на саксията ;) Аз лично съм фен на голямо поливане, когато е сухо, отколкото малко, но често. Намери какво работи най добре за теб.

4.Това просто не е вярно :lol: Снимки на автомати
IMG_20190105_185804.jpg
20170319_184521.jpg
20170319_184642.jpg
5.Ето снимки на точно такова растение бъбъл куш където даже 5 седмици вег му дадох. Самата трева си беше много добра, но растенията бяха 2 пъти по-малки от горния ми линк. от 80грамови растение на 38 грамови :lol: На мен не ми беше проблем, защото гледам за себе си и пак ми стигна, но ако е човек на, който му трябва грамаж ето как може и фотопериодно да те спъне. :D
IMG_20210226_211151.jpg
Както казах нищо не е черно и бяло, може и в очите на другите аз да не съм прав, в крайна сметка всеки говори от опита си, а ти съни не спирай да четеш и да опитваш. Успех :passg:
Keep on growing :stone:
Gugi
Градинар
Градинар

Spiral написа: 19 Сеп 2022, 16:45 1.автоматиците индор си отнемат време колкото и фотопериодните
2.щом един сорт е ауто си означава автоматично ,че силата му няма да е като на фотопериодното.
3.при автомата едно преполиване може да ти съсипе вегетацията и останеш с едно джудже.
4.главите им не стават така гъсти като при фото.
5.Но всяко едно фотопериодно вегетирано 4 седмици и цътяло още 9 или 10 е по-добре от автоматик и ако ги сметнеш колко дни са ? това е минимум не казвам че е оптимално.

С по-горните твърдения малко ще объркаме колегата така. Не забравяйте, че това е природа и нищо не е черно и бяло.

1 .Със сигурност може да се намери пример, където това да е вярно, но всичките автомати, които съм гледал аз, са рязани на не повече от 70ти ден от семка. Тук обаче играят много фактори, главно свързани с качеството на отглеждане, така че както има бързи автомати, така има и бавни, но в никакъв случай не можем да слагаме под общ знаменател. Ето колегата съни ако иска да види финалът на мой гроу, който ще ползвам за пример.
grysti.com/community/viewtopic.php?t=54&hilit=tangie&start=10

2.Невярно за мен твърдение, може да не съм запомнил автомат с това как ме е отрязал, но по нищо не е отстъпвал на други сортове, които съм гледал. Някои от тях може би са били и малко по-слаби от автомата, като примерно Скънковете дето съм гледал.

3.Малко преувеличено, да автомата може да не е толкова щадящ грешки, но чак от едно преполиване няма да си прецакаш растението. Съни добре ще е бързо да развиеш усет кога растението ти иска вода, за да избегнеш такива грешки, съветвам те да преценяш по теглото на саксията ;) Аз лично съм фен на голямо поливане, когато е сухо, отколкото малко, но често. Намери какво работи най добре за теб.

4.Това просто не е вярно :lol: Снимки на автомати IMG_20190105_185804.jpg20170319_184521.jpg20170319_184642.jpg

5.Ето снимки на точно такова растение бъбъл куш където даже 5 седмици вег му дадох. Самата трева си беше много добра, но растенията бяха 2 пъти по-малки от горния ми линк. от 80грамови растение на 38 грамови :lol: На мен не ми беше проблем, защото гледам за себе си и пак ми стигна, но ако е човек на, който му трябва грамаж ето как може и фотопериодно да те спъне. :D IMG_20210226_211151.jpg

Както казах нищо не е черно и бяло, може и в очите на другите аз да не съм прав, в крайна сметка всеки говори от опита си, а ти съни не спирай да четеш и да опитваш. Успех :passg:
Виждам ,че имаш доста опит,
Би ли обяснил как се създават ауто сортовете ?
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”