[/quote] бро не са цъфнали показали са пола на ден 14 и са в предцъфтеж виждал съм доста аутоси ина4е са супер GG

[/quote]
Така е, прав си и благодаря

sunnybeach написа: ↑01 Ное 2022, 07:57Ден 28 и ~40 часа след lst.
Последно поляти : снощи(31.10) с 3л вода(1,5л на растение) , в които 4мл био ризотоник
3bog < > skywalker

Може да съм пропуснал, но какво точно представлява твоя Super Soil ? Имаш проблем с растенията, дали е преполиване или не правилно такова не мога да кажа. На мен с този вид саксии ми беше трудно да поливам, ако прекаля излиза и не можеш да полееш цялата саксия как трябва.sunnybeach написа: ↑31 Окт 2022, 09:52NewHobby написа: ↑30 Окт 2022, 10:18 Може и да е заради Bio Hydrate на BoX, но аз се водя по състоянието на растенията и влажността на почвата. Полива се бавно и равномерно, всеки път си изтича около 10% в чинийката.
За мен 2 литра вода в 11 литра пот, на растение с 5 нод-а на кръст е преполиване. Но не споря, просто споделям моето скромно мнение.
Полях малко повече последния път , защото сложих ризотоник във водата и исках да съм сигурен ,че ще стигне вода навсякъде надолу, за да не умрат микробите(отдолу е super soil)

Vetrushka написа: ↑01 Ное 2022, 20:36Може да съм пропуснал, но какво точно представлява твоя Super Soil ? Имаш проблем с растенията, дали е преполиване или не правилно такова не мога да кажа. На мен с този вид саксии ми беше трудно да поливам, ако прекаля излиза и не можеш да полееш цялата саксия как трябва.sunnybeach написа: ↑31 Окт 2022, 09:52NewHobby написа: ↑30 Окт 2022, 10:18 Може и да е заради Bio Hydrate на BoX, но аз се водя по състоянието на растенията и влажността на почвата. Полива се бавно и равномерно, всеки път си изтича около 10% в чинийката.
За мен 2 литра вода в 11 литра пот, на растение с 5 нод-а на кръст е преполиване. Но не споря, просто споделям моето скромно мнение.
Полях малко повече последния път , защото сложих ризотоник във водата и исках да съм сигурен ,че ще стигне вода навсякъде надолу, за да не умрат микробите(отдолу е super soil)
Нещо с корените не е наред, затова питам каква е и почвата.

Това е лошото на автоматите, когато объркаш вегетацията, а тя е много кратка след това добива е малък. Затова толкова се писа, че автоматите не са за предпочитане. Не знам защо толкова много хора се нахвърлят първо на този вид коноп, той се гледа по трудно от фотопериодно. При положение, че и силата не е същата, добива и ако направиш грешка остава по 20 см.sunnybeach написа: ↑02 Ное 2022, 08:15Vetrushka написа: ↑01 Ное 2022, 20:36Може да съм пропуснал, но какво точно представлява твоя Super Soil ? Имаш проблем с растенията, дали е преполиване или не правилно такова не мога да кажа. На мен с този вид саксии ми беше трудно да поливам, ако прекаля излиза и не можеш да полееш цялата саксия как трябва.sunnybeach написа: ↑31 Окт 2022, 09:52
Нещо с корените не е наред, затова питам каква е и почвата.
Моя супер soil исках да го опростя възможно най-много и съм ползвал следното:
Биобизз allmix смесен с 2,8гр английска сол и върху микса 2гр Great White Premium Mycorrhizae.
Върху цялото това биобизз lightmix и в него забити 2 таблетки на biobizz fertilizing pellets на 5 см дълбочина.
Нещо не е наред, растенията са малки, каквото и да правя. Не ги виждам как ще станат големи растения , а аз точно в това се целя. Ако има нещо ,което бих могъл да направя ще съм благодарен да споделиш.
Преди като гледах на открито си спомням че слагах амониева силитра във водата и растенията ставаха огромниако има нещо подобно в органикс вариянт ,може би…
Не знам.. виждам растенията на другите как изглеждат около ден 30 и не мога да си обясня защо моите не растат този път