Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
She123
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

GGc,NeaR написа: 13 Авг 2022, 22:37
She123 написа: 11 Авг 2022, 19:37 Здравейте група, тази година съм новак в отглеждането на феминизирани семки с цел изваждане на CBD масло(олио). Засяти на 20 май изкарани отвън на 23 юни месец по-късно им отрязах върховете и ги оставих на 6 разклонения. Сега трябва да направя една санитарна сеч с цел по-добро проверение и по-добра реколта, но всеки ми дава различни съвети относно това което трябва да отрежат отдолу и тук ви моля за помощ. Според вас трябва ли да ги оставя на по-малко разклонения 4/5, или трябва да режа вътрешните по-слаби разклонения, ще има ли някаква вреда рязането върху растението или обратно ще му повлияе добре. Имам още един въпрос кога е по-добре да се извърши подрязването по време на цъфтеж или преди това. Ще прикача няколко снимки за да онагледява написаното. Благодаря предварително!
Здравей, много красива градинка,но ми стана любопитно как ги гледаш така ,без да се криеш,нямаш ли проблеми с хората и властите?
Здравейте, отглеждам растенията с лиценз за коноп с THC под 0,2%
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Goshkata1997 написа: 16 Авг 2022, 20:01 :weed5: Привет! Дамите ми в гората са започнали цъфтеж преди около две седмици. Храня ги веднъж на 2 седмици с Бат гуано блоом на прах. Скоро идва ловния сезон и се притеснявам.. мисля да като цъфнат живот и здраве и са готови, което сигурно ще е чак октомври да им режа върховете в един чувал и да си ги прекарам за сушене, какво ще кажете ? А този сорт Монстер Ева от сиидсман все още няма никаква миризма а са по два метра. Доста странно.. помагайте с идеи банда, скоро ще кача снимки, успех желая на всички !
Също така защо след като си тримнат главите ги слагат в стъклени буркани, не може ли във пластмасови от туршия ? Че един буркан е 10 лв ако трябва да купя 5 ми се увиждат...
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Goshkata1997 написа: 17 Авг 2022, 16:52
Goshkata1997 написа: 16 Авг 2022, 20:01 :weed5: Привет! Дамите ми в гората са започнали цъфтеж преди около две седмици. Храня ги веднъж на 2 седмици с Бат гуано блоом на прах. Скоро идва ловния сезон и се притеснявам.. мисля да като цъфнат живот и здраве и са готови, което сигурно ще е чак октомври да им режа върховете в един чувал и да си ги прекарам за сушене, какво ще кажете ? А този сорт Монстер Ева от сиидсман все още няма никаква миризма а са по два метра. Доста странно.. помагайте с идеи банда, скоро ще кача снимки, успех желая на всички !
Също така защо след като си тримнат главите ги слагат в стъклени буркани, не може ли във пластмасови от туршия ? Че един буркан е 10 лв ако трябва да купя 5 ми се увиждат...
В икея са на тънкаж.
Аватар
GGc,NeaR
Градинар
Градинар
Has thanked: 66 times
Been thanked: 83 times

She123 написа: 17 Авг 2022, 13:35
GGc,NeaR написа: 13 Авг 2022, 22:37
She123 написа: 11 Авг 2022, 19:37 Здравейте група, тази година съм новак в отглеждането на феминизирани семки с цел изваждане на CBD масло(олио). Засяти на 20 май изкарани отвън на 23 юни месец по-късно им отрязах върховете и ги оставих на 6 разклонения. Сега трябва да направя една санитарна сеч с цел по-добро проверение и по-добра реколта, но всеки ми дава различни съвети относно това което трябва да отрежат отдолу и тук ви моля за помощ. Според вас трябва ли да ги оставя на по-малко разклонения 4/5, или трябва да режа вътрешните по-слаби разклонения, ще има ли някаква вреда рязането върху растението или обратно ще му повлияе добре. Имам още един въпрос кога е по-добре да се извърши подрязването по време на цъфтеж или преди това. Ще прикача няколко снимки за да онагледява написаното. Благодаря предварително!
Здравей, много красива градинка,но ми стана любопитно как ги гледаш така ,без да се криеш,нямаш ли проблеми с хората и властите?
Здравейте, отглеждам растенията с лиценз за коноп с THC под 0,2%
Разбирм , много добре изглеждат ,направо е релаксиращо да ги гледа човек, а какви сортове са?
Green_Master
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 11 times

Нещо ми е налазило новата реколта фастове някакви идеи какво може да е и дали миризмата на пестициди биха го отблъснали. Между другото съм наистина доволен от предните mobydick фастовете голяма реколта, уникален и страшно силен аромат и благ, много мек вкус.
Green_Master
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 11 times

Малко снимки от първата реколта mobydick чудно ми е защо ароматът вкусът му е значително по силен и мек дори и от skunka пък за останалите Amnesia Cheese и Hash пълна трагедия количеството малко а главите миришат на сено. В почвата бях добавил npk 15-15-15,калции,поливано е с ph bloom, ph grow, rhino skin, bud factor x, bud ignitor, екстракт от водорасли както и тор за орхидеи 6-48-18. Или аз греша някъде или по възможно е семките да не са добре селектирани понеже бяха закупени от seeds mafia дори 2 от а amnesiite излязоха подобни на mist а единия cheese беше тотален франкенщайн като и един херма.
Прикачени файлове
IMG_20220818_150244.jpg
Аватар
GGc,NeaR
Градинар
Градинар
Has thanked: 66 times
Been thanked: 83 times

Green_Master написа: 18 Авг 2022, 14:53 Нещо ми е налазило новата реколта фастове някакви идеи какво може да е и дали миризмата на пестициди биха го отблъснали. Между другото съм наистина доволен от предните mobydick фастовете голяма реколта, уникален и страшно силен аромат и благ, много мек вкус.
Имал съм същата ситуация,при мен беше щурец от онези черните.
Kapachuna
Градинар
Градинар
Has thanked: 42 times
Been thanked: 17 times

:ugeek: Здравейте,при мен нещата са добре..като изключим факта,че хермито отново направи доста семки след 2,3 чистения и се наложи да го махна,не беше приятно но ще се преживее :stone: Торта ми с калий Guanokalong Bloom течната свърши и ми се иска да взема нещо сухо или за чай или да поръсвам.Ако взема Palm Tree Ashes на Guanokalong и направя топдресинг сега в начало на цъфтеж съм и да поливам само с вода дали ще успее да го усвои растението ? Вече съм направил 2 топдресинга с Guanokalong powder по 200 грама през 2 седмици.
foto_no_exif (2).jpg
Kapachuna
Градинар
Градинар
Has thanked: 42 times
Been thanked: 17 times

Извинявам се нещо се обърка със снимката
Прикачени файлове
Хермито R.I.P
Хермито R.I.P
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5476 times

Kapachuna написа: 20 Авг 2022, 14:57 Извинявам се нещо се обърка със снимката
Свежо е, но с каква цел е извадено? Ще го местиш или?
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”