Здравейте, отглеждам растенията с лиценз за коноп с THC под 0,2%GGc,NeaR написа: ↑13 Авг 2022, 22:37Здравей, много красива градинка,но ми стана любопитно как ги гледаш така ,без да се криеш,нямаш ли проблеми с хората и властите?She123 написа: ↑11 Авг 2022, 19:37 Здравейте група, тази година съм новак в отглеждането на феминизирани семки с цел изваждане на CBD масло(олио). Засяти на 20 май изкарани отвън на 23 юни месец по-късно им отрязах върховете и ги оставих на 6 разклонения. Сега трябва да направя една санитарна сеч с цел по-добро проверение и по-добра реколта, но всеки ми дава различни съвети относно това което трябва да отрежат отдолу и тук ви моля за помощ. Според вас трябва ли да ги оставя на по-малко разклонения 4/5, или трябва да режа вътрешните по-слаби разклонения, ще има ли някаква вреда рязането върху растението или обратно ще му повлияе добре. Имам още един въпрос кога е по-добре да се извърши подрязването по време на цъфтеж или преди това. Ще прикача няколко снимки за да онагледява написаното. Благодаря предварително!
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Също така защо след като си тримнат главите ги слагат в стъклени буркани, не може ли във пластмасови от туршия ? Че един буркан е 10 лв ако трябва да купя 5 ми се увиждат...Goshkata1997 написа: ↑16 Авг 2022, 20:01Привет! Дамите ми в гората са започнали цъфтеж преди около две седмици. Храня ги веднъж на 2 седмици с Бат гуано блоом на прах. Скоро идва ловния сезон и се притеснявам.. мисля да като цъфнат живот и здраве и са готови, което сигурно ще е чак октомври да им режа върховете в един чувал и да си ги прекарам за сушене, какво ще кажете ? А този сорт Монстер Ева от сиидсман все още няма никаква миризма а са по два метра. Доста странно.. помагайте с идеи банда, скоро ще кача снимки, успех желая на всички !
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
В икея са на тънкаж.Goshkata1997 написа: ↑17 Авг 2022, 16:52Също така защо след като си тримнат главите ги слагат в стъклени буркани, не може ли във пластмасови от туршия ? Че един буркан е 10 лв ако трябва да купя 5 ми се увиждат...Goshkata1997 написа: ↑16 Авг 2022, 20:01Привет! Дамите ми в гората са започнали цъфтеж преди около две седмици. Храня ги веднъж на 2 седмици с Бат гуано блоом на прах. Скоро идва ловния сезон и се притеснявам.. мисля да като цъфнат живот и здраве и са готови, което сигурно ще е чак октомври да им режа върховете в един чувал и да си ги прекарам за сушене, какво ще кажете ? А този сорт Монстер Ева от сиидсман все още няма никаква миризма а са по два метра. Доста странно.. помагайте с идеи банда, скоро ще кача снимки, успех желая на всички !
- GGc,NeaR
- Градинар

- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 83 times
Разбирм , много добре изглеждат ,направо е релаксиращо да ги гледа човек, а какви сортове са?She123 написа: ↑17 Авг 2022, 13:35Здравейте, отглеждам растенията с лиценз за коноп с THC под 0,2%GGc,NeaR написа: ↑13 Авг 2022, 22:37Здравей, много красива градинка,но ми стана любопитно как ги гледаш така ,без да се криеш,нямаш ли проблеми с хората и властите?She123 написа: ↑11 Авг 2022, 19:37 Здравейте група, тази година съм новак в отглеждането на феминизирани семки с цел изваждане на CBD масло(олио). Засяти на 20 май изкарани отвън на 23 юни месец по-късно им отрязах върховете и ги оставих на 6 разклонения. Сега трябва да направя една санитарна сеч с цел по-добро проверение и по-добра реколта, но всеки ми дава различни съвети относно това което трябва да отрежат отдолу и тук ви моля за помощ. Според вас трябва ли да ги оставя на по-малко разклонения 4/5, или трябва да режа вътрешните по-слаби разклонения, ще има ли някаква вреда рязането върху растението или обратно ще му повлияе добре. Имам още един въпрос кога е по-добре да се извърши подрязването по време на цъфтеж или преди това. Ще прикача няколко снимки за да онагледява написаното. Благодаря предварително!
-
Green_Master
- Нов Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Нещо ми е налазило новата реколта фастове някакви идеи какво може да е и дали миризмата на пестициди биха го отблъснали. Между другото съм наистина доволен от предните mobydick фастовете голяма реколта, уникален и страшно силен аромат и благ, много мек вкус.
-
Green_Master
- Нов Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Малко снимки от първата реколта mobydick чудно ми е защо ароматът вкусът му е значително по силен и мек дори и от skunka пък за останалите Amnesia Cheese и Hash пълна трагедия количеството малко а главите миришат на сено. В почвата бях добавил npk 15-15-15,калции,поливано е с ph bloom, ph grow, rhino skin, bud factor x, bud ignitor, екстракт от водорасли както и тор за орхидеи 6-48-18. Или аз греша някъде или по възможно е семките да не са добре селектирани понеже бяха закупени от seeds mafia дори 2 от а amnesiite излязоха подобни на mist а единия cheese беше тотален франкенщайн като и един херма.
- GGc,NeaR
- Градинар

- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 83 times
Имал съм същата ситуация,при мен беше щурец от онези черните.Green_Master написа: ↑18 Авг 2022, 14:53 Нещо ми е налазило новата реколта фастове някакви идеи какво може да е и дали миризмата на пестициди биха го отблъснали. Между другото съм наистина доволен от предните mobydick фастовете голяма реколта, уникален и страшно силен аромат и благ, много мек вкус.
-
Kapachuna
- Градинар

- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 17 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
.png)

Привет! Дамите ми в гората са започнали цъфтеж преди около две седмици. Храня ги веднъж на 2 седмици с Бат гуано блоом на прах. Скоро идва ловния сезон и се притеснявам.. мисля да като цъфнат живот и здраве и са готови, което сигурно ще е чак октомври да им режа върховете в един чувал и да си ги прекарам за сушене, какво ще кажете ? А този сорт Монстер Ева от сиидсман все още няма никаква миризма а са по два метра. Доста странно.. помагайте с идеи банда, скоро ще кача снимки, успех желая на всички !