Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Kapachuna
Градинар
Градинар
Has thanked: 42 times
Been thanked: 17 times

GGc,NeaR написа: 07 Авг 2022, 01:31
Kapachuna написа: 07 Авг 2022, 00:29
GGc,NeaR написа: 06 Авг 2022, 20:44

Не знам какви са тези буболечки,за първи път ги виждам,но за гъсениците тази година съм си взел Bactoil SC - Bacillus Thuringiensis 200мл,не мога да кажа мнение ,защото за първи път ще го пръскам. Гъсениците са проблем ,не само ,че прояждат стеблото и изсъхват хубави цветчета ,но и като наранят растението сивото гниене автоматично тръгва при първия дъжд или по висока влага, за това ще го комбинирам с препарат против Botrytis и него за първи път ще пробвам казва се Fungi Boom. Миналата година пръсках с Bud Rot Stop на фирмата Guard`n Aid и не съм доволен. Почвам ги от рано ,превантивно ,сега са в предцуфтеж и от другата седмица пръсканията почват,през 10 дена и се надявам на по малко дъждове септември месец и да ме защитят препаратите тази година.
До колкото успях да се информирам са вид Flea Beetles и се хранят с листа и сокове от растението.. Зимата са в почвата,както и там снасят и малките се хранят с корените о полезните гъби в почвата няколко седмици.. Ако е голямо растението казват, че се възстановява бързо и не може толкова бързо да го унищожат но за малките растения може да са пагубни за кратък период от време... Поръчах Нийм за бубите и Рапакс за гъсениците :) от сега ли мога да започна с Рапакс или като има вече глави ?
Аз забелязах ,че на места по стеблото имам малки дупки,там предполагам ,че пеперудата е снесла яйце и тая гад сега се развива ,затова мисля да ги почвам,за да ги уморя веднага,не знам на твоя препарат колко му дават карантинен период, но ,ако е по-дълъг не мисля,че нещо ще им се отрази на растенията. Според мен ги напръскаи превантивно.
Да и аз имам нещо като дупки леко по сухо стои петно по стеблото.И аз се чудих дали е от ларва.. ще видим какво ще излезе :)
She123
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Здравейте група, тази година съм новак в отглеждането на феминизирани семки с цел изваждане на CBD масло(олио). Засяти на 20 май изкарани отвън на 23 юни месец по-късно им отрязах върховете и ги оставих на 6 разклонения. Сега трябва да направя една санитарна сеч с цел по-добро проверение и по-добра реколта, но всеки ми дава различни съвети относно това което трябва да отрежат отдолу и тук ви моля за помощ. Според вас трябва ли да ги оставя на по-малко разклонения 4/5, или трябва да режа вътрешните по-слаби разклонения, ще има ли някаква вреда рязането върху растението или обратно ще му повлияе добре. Имам още един въпрос кога е по-добре да се извърши подрязването по време на цъфтеж или преди това. Ще прикача няколко снимки за да онагледява написаното. Благодаря предварително!
Прикачени файлове
20220809_105953.jpg
20220809_105820.jpg
20220809_105844.jpg
20220809_105847.jpg
20220809_105853.jpg
20220809_105857.jpg
20220809_105957.jpg
IMG-20220811-WA0009.jpeg
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Някой са в цъфтеж вече....тях не ги режи по добре.... другите големи листа ...да влиза въздух...и долу най дребните разклонения..да не се хаби енергия...да отива към по едрото нагоре....виж клипове има....
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5477 times

Sofia Cannabis написа: 01 Авг 2022, 17:50
Kapachuna написа: 31 Юли 2022, 20:50 Здравейте днес ходих да видя как стоят нещата и забелязах на едно от цветята от seedmafia 6,7 семчици на различки клонки но иначе си е показало и е женско... херми ли ще е това и може ли да го оставя че е едно от най големите 🥲 семките съм ги махнал и ще го следя но какво ще препоръчате вие ? Може ли да опраши другите и има ли надежда за него ? Благодаря
Показало е че е херми, Ако не го махнеш ще имаш семки във всички растение. В зависимост колко е херми може целите глави да са ти само семки, или да имаш много малко ако не прави мъжки топки постоянно.

И в двата случая си е прецакана ситуация, но в единият може да стане доста зле.
Може и просто да се е опрашило. 🤷В БГ е много трудно да няма никакви семки.
Аватар
GGc,NeaR
Градинар
Градинар
Has thanked: 66 times
Been thanked: 83 times

She123 написа: 11 Авг 2022, 19:37 Здравейте група, тази година съм новак в отглеждането на феминизирани семки с цел изваждане на CBD масло(олио). Засяти на 20 май изкарани отвън на 23 юни месец по-късно им отрязах върховете и ги оставих на 6 разклонения. Сега трябва да направя една санитарна сеч с цел по-добро проверение и по-добра реколта, но всеки ми дава различни съвети относно това което трябва да отрежат отдолу и тук ви моля за помощ. Според вас трябва ли да ги оставя на по-малко разклонения 4/5, или трябва да режа вътрешните по-слаби разклонения, ще има ли някаква вреда рязането върху растението или обратно ще му повлияе добре. Имам още един въпрос кога е по-добре да се извърши подрязването по време на цъфтеж или преди това. Ще прикача няколко снимки за да онагледява написаното. Благодаря предварително!
Здравей, много красива градинка,но ми стана любопитно как ги гледаш така ,без да се криеш,нямаш ли проблеми с хората и властите?
Млад фермер
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 13 times

Прикачени файлове
Някой ще ми каже ли каква е тая гад ?<br />И трябва ли пръскам с нещо и какво да е то ?
Някой ще ми каже ли каква е тая гад ?
И трябва ли пръскам с нещо и какво да е то ?
8E47A663-A562-481E-BEA8-A33A9D7237B3.jpeg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Млад фермер написа: 16 Авг 2022, 09:43
Да не те излъжа, но мисля, че това не е лошо. Прилича ми на едно, което съм виждала в двора ми и като че ли ядеше листни въшки и подобни, не листа. Оставя ли някакви поражения?
TheBone

Здравейте на всички! Тази година аз и мой приятел решихме да отглеждаме растения! Може ли да ни дадете съвет къде би било по-добре да се отглежда( на открито или на закрито)? Кого трябва да се посади растението, какво ни трябва и т.н. Ще съм ви много благодарен :)
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

:weed5: Привет! Дамите ми в гората са започнали цъфтеж преди около две седмици. Храня ги веднъж на 2 седмици с Бат гуано блоом на прах. Скоро идва ловния сезон и се притеснявам.. мисля да като цъфнат живот и здраве и са готови, което сигурно ще е чак октомври да им режа върховете в един чувал и да си ги прекарам за сушене, какво ще кажете ? А този сорт Монстер Ева от сиидсман все още няма никаква миризма а са по два метра. Доста странно.. помагайте с идеи банда, скоро ще кача снимки, успех желая на всички !
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

TheBone написа: 16 Авг 2022, 16:13 Здравейте на всички! Тази година аз и мой приятел решихме да отглеждаме растения! Може ли да ни дадете съвет къде би било по-добре да се отглежда( на открито или на закрито)? Кого трябва да се посади растението, какво ни трябва и т.н. Ще съм ви много благодарен :)
Сега вече е късно за навън, слагат се април, май някъде.... Така че индор можете да започнете. Определете си къде и с какво пространство ще разполагате,което после да се обзаведе/освети подходящо. Удобни са готовите палатки и комплекти с всичко основно в тях(като аз бих предпочела една за растеж по малка и една за цъфтеж по голяма, да са отделни двете). Може да прегледате тук от Марс хидро банера или на други фирми. Може и в цяла стая/ъгъл от стая, но аз нямам опит с големи пространства....🤷
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”