Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
-
Kapachuna
- Градинар

- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 17 times
Здравейте днес ходих да видя как стоят нещата и забелязах на едно от цветята от seedmafia 6,7 семчици на различки клонки но иначе си е показало и е женско... херми ли ще е това и може ли да го оставя че е едно от най големите
семките съм ги махнал и ще го следя но какво ще препоръчате вие ? Може ли да опраши другите и има ли надежда за него ? Благодаря
- GGc,NeaR
- Градинар

- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 83 times
Update на Cataract Kush един месец по-късно.
В началото на юли спрях да добавям тор от коприва за да намаля азота,от 2рата седмица на месец юли до сега съм поливал с бат гуано 50мл на литър и пепел от палми 10мл на литър,също така добавих 100 мл пепел от дъбова дървесина като топ дресинг.
В началото на юли спрях да добавям тор от коприва за да намаля азота,от 2рата седмица на месец юли до сега съм поливал с бат гуано 50мл на литър и пепел от палми 10мл на литър,също така добавих 100 мл пепел от дъбова дървесина като топ дресинг.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Показало е че е херми, Ако не го махнеш ще имаш семки във всички растение. В зависимост колко е херми може целите глави да са ти само семки, или да имаш много малко ако не прави мъжки топки постоянно.Kapachuna написа: ↑31 Юли 2022, 20:50 Здравейте днес ходих да видя как стоят нещата и забелязах на едно от цветята от seedmafia 6,7 семчици на различки клонки но иначе си е показало и е женско... херми ли ще е това и може ли да го оставя че е едно от най големитесемките съм ги махнал и ще го следя но какво ще препоръчате вие ? Може ли да опраши другите и има ли надежда за него ? Благодаря
И в двата случая си е прецакана ситуация, но в единият може да стане доста зле.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Mukito1324
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 33 times
- GGc,NeaR
- Градинар

Много жалко за основната ти градина беше най-добрата от показаните във форума.Mukito1324 написа: ↑02 Авг 2022, 00:54 Другата градина добре върви основната ми се наака тази от резерва стана бум разбрах грешката ск и само от този факт че съм научил нещо трябва да съм доволен (мое мнение) догодина ще действам и инвестирам по-малко, но ще го обмисля по-добре
-
Kapachuna
- Градинар

Здравейте , при мен за сега нещата са окей..хермито след като му махнах около 6,7 семки,вече 5ти ден няма нови и се замислям дали може да се е стреснало от жегите които бяха преди това и дали може повече да не избие семки ? Или най вероятно ще има проблеми по напред в цъфтежа, как мислите готини ? Сърце не ми дава да го одрежа при положение,че за сега не прави мъжки цветове 
понеже от 20 дена не съм пръскал с нийма и днес имаше нападение на някакви малки тъпачета които си пиеха от стеблата и бяха сигурно 30,40 но им играх едно карате за сега,че нямах с какво да пръскам .. Нийма ще свърши ли работа за тези гадини ? И да препоръчате нещо за гасеници и кога да пръскам сега или след като се образуват пъпчиците ? Извинявам се за многото въпроси но винаги чета какво трябва да правя и питам тук за вашето мнение да си затвърдя решението
Благодаря и късмет 
- GGc,NeaR
- Градинар

Kapachuna написа: ↑06 Авг 2022, 20:08 Здравейте , при мен за сега нещата са окей..хермито след като му махнах около 6,7 семки,вече 5ти ден няма нови и се замислям дали може да се е стреснало от жегите които бяха преди това и дали може повече да не избие семки ? Или най вероятно ще има проблеми по напред в цъфтежа, как мислите готини ? Сърце не ми дава да го одрежа при положение,че за сега не прави мъжки цветовепонеже от 20 дена не съм пръскал с нийма и днес имаше нападение на някакви малки тъпачета които си пиеха от стеблата и бяха сигурно 30,40 но им играх едно карате за сега,че нямах с какво да пръскам .. Нийма ще свърши ли работа за тези гадини ? И да препоръчате нещо за гасеници и кога да пръскам сега или след като се образуват пъпчиците ? Извинявам се за многото въпроси но винаги чета какво трябва да правя и питам тук за вашето мнение да си затвърдя решението
Благодаря и късмет
![]()
Не знам какви са тези буболечки,за първи път ги виждам,но за гъсениците тази година съм си взел Bactoil SC - Bacillus Thuringiensis 200мл,не мога да кажа мнение ,защото за първи път ще го пръскам. Гъсениците са проблем ,не само ,че прояждат стеблото и изсъхват хубави цветчета ,но и като наранят растението сивото гниене автоматично тръгва при първия дъжд или по висока влага, за това ще го комбинирам с препарат против Botrytis и него за първи път ще пробвам казва се Fungi Boom. Миналата година пръсках с Bud Rot Stop на фирмата Guard`n Aid и не съм доволен. Почвам ги от рано ,превантивно ,сега са в предцуфтеж и от другата седмица пръсканията почват,през 10 дена и се надявам на по малко дъждове септември месец и да ме защитят препаратите тази година.
-
Kapachuna
- Градинар

До колкото успях да се информирам са вид Flea Beetles и се хранят с листа и сокове от растението.. Зимата са в почвата,както и там снасят и малките се хранят с корените о полезните гъби в почвата няколко седмици.. Ако е голямо растението казват, че се възстановява бързо и не може толкова бързо да го унищожат но за малките растения може да са пагубни за кратък период от време... Поръчах Нийм за бубите и Рапакс за гъсеницитеGGc,NeaR написа: ↑06 Авг 2022, 20:44Kapachuna написа: ↑06 Авг 2022, 20:08 Здравейте , при мен за сега нещата са окей..хермито след като му махнах около 6,7 семки,вече 5ти ден няма нови и се замислям дали може да се е стреснало от жегите които бяха преди това и дали може повече да не избие семки ? Или най вероятно ще има проблеми по напред в цъфтежа, как мислите готини ? Сърце не ми дава да го одрежа при положение,че за сега не прави мъжки цветовепонеже от 20 дена не съм пръскал с нийма и днес имаше нападение на някакви малки тъпачета които си пиеха от стеблата и бяха сигурно 30,40 но им играх едно карате за сега,че нямах с какво да пръскам .. Нийма ще свърши ли работа за тези гадини ? И да препоръчате нещо за гасеници и кога да пръскам сега или след като се образуват пъпчиците ? Извинявам се за многото въпроси но винаги чета какво трябва да правя и питам тук за вашето мнение да си затвърдя решението
Благодаря и късмет
![]()
Не знам какви са тези буболечки,за първи път ги виждам,но за гъсениците тази година съм си взел Bactoil SC - Bacillus Thuringiensis 200мл,не мога да кажа мнение ,защото за първи път ще го пръскам. Гъсениците са проблем ,не само ,че прояждат стеблото и изсъхват хубави цветчета ,но и като наранят растението сивото гниене автоматично тръгва при първия дъжд или по висока влага, за това ще го комбинирам с препарат против Botrytis и него за първи път ще пробвам казва се Fungi Boom. Миналата година пръсках с Bud Rot Stop на фирмата Guard`n Aid и не съм доволен. Почвам ги от рано ,превантивно ,сега са в предцуфтеж и от другата седмица пръсканията почват,през 10 дена и се надявам на по малко дъждове септември месец и да ме защитят препаратите тази година.
- GGc,NeaR
- Градинар

Аз забелязах ,че на места по стеблото имам малки дупки,там предполагам ,че пеперудата е снесла яйце и тая гад сега се развива ,затова мисля да ги почвам,за да ги уморя веднага,не знам на твоя препарат колко му дават карантинен период, но ,ако е по-дълъг не мисля,че нещо ще им се отрази на растенията. Според мен ги напръскаи превантивно.Kapachuna написа: ↑07 Авг 2022, 00:29До колкото успях да се информирам са вид Flea Beetles и се хранят с листа и сокове от растението.. Зимата са в почвата,както и там снасят и малките се хранят с корените о полезните гъби в почвата няколко седмици.. Ако е голямо растението казват, че се възстановява бързо и не може толкова бързо да го унищожат но за малките растения може да са пагубни за кратък период от време... Поръчах Нийм за бубите и Рапакс за гъсеницитеGGc,NeaR написа: ↑06 Авг 2022, 20:44Kapachuna написа: ↑06 Авг 2022, 20:08 Здравейте , при мен за сега нещата са окей..хермито след като му махнах около 6,7 семки,вече 5ти ден няма нови и се замислям дали може да се е стреснало от жегите които бяха преди това и дали може повече да не избие семки ? Или най вероятно ще има проблеми по напред в цъфтежа, как мислите готини ? Сърце не ми дава да го одрежа при положение,че за сега не прави мъжки цветовепонеже от 20 дена не съм пръскал с нийма и днес имаше нападение на някакви малки тъпачета които си пиеха от стеблата и бяха сигурно 30,40 но им играх едно карате за сега,че нямах с какво да пръскам .. Нийма ще свърши ли работа за тези гадини ? И да препоръчате нещо за гасеници и кога да пръскам сега или след като се образуват пъпчиците ? Извинявам се за многото въпроси но винаги чета какво трябва да правя и питам тук за вашето мнение да си затвърдя решението
Благодаря и късмет
![]()
Не знам какви са тези буболечки,за първи път ги виждам,но за гъсениците тази година съм си взел Bactoil SC - Bacillus Thuringiensis 200мл,не мога да кажа мнение ,защото за първи път ще го пръскам. Гъсениците са проблем ,не само ,че прояждат стеблото и изсъхват хубави цветчета ,но и като наранят растението сивото гниене автоматично тръгва при първия дъжд или по висока влага, за това ще го комбинирам с препарат против Botrytis и него за първи път ще пробвам казва се Fungi Boom. Миналата година пръсках с Bud Rot Stop на фирмата Guard`n Aid и не съм доволен. Почвам ги от рано ,превантивно ,сега са в предцуфтеж и от другата седмица пръсканията почват,през 10 дена и се надявам на по малко дъждове септември месец и да ме защитят препаратите тази година.от сега ли мога да започна с Рапакс или като има вече глави ?
.png)