Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

:passj: Здравейте, извинявам се за спама, но може ли да ми препоръчате тор за цъфтеж на ГРАНУЛИ или прах, понеже го дават дъждове..
Kapachuna
Градинар
Градинар
Has thanked: 42 times
Been thanked: 17 times

Здравейте днес ходих да видя как стоят нещата и забелязах на едно от цветята от seedmafia 6,7 семчици на различки клонки но иначе си е показало и е женско... херми ли ще е това и може ли да го оставя че е едно от най големите 🥲 семките съм ги махнал и ще го следя но какво ще препоръчате вие ? Може ли да опраши другите и има ли надежда за него ? Благодаря
Аватар
GGc,NeaR
Градинар
Градинар
Has thanked: 66 times
Been thanked: 83 times

Update на Cataract Kush един месец по-късно.

В началото на юли спрях да добавям тор от коприва за да намаля азота,от 2рата седмица на месец юли до сега съм поливал с бат гуано 50мл на литър и пепел от палми 10мл на литър,също така добавих 100 мл пепел от дъбова дървесина като топ дресинг.
Вече има онзи специфичен аромат ,който го опрделят на Diesel ,и аз много го харесвам,идващ от страната на ОG Kush.
Вече има онзи специфичен аромат ,който го опрделят на Diesel ,и аз много го харесвам,идващ от страната на ОG Kush.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Kapachuna написа: 31 Юли 2022, 20:50 Здравейте днес ходих да видя как стоят нещата и забелязах на едно от цветята от seedmafia 6,7 семчици на различки клонки но иначе си е показало и е женско... херми ли ще е това и може ли да го оставя че е едно от най големите 🥲 семките съм ги махнал и ще го следя но какво ще препоръчате вие ? Може ли да опраши другите и има ли надежда за него ? Благодаря
Показало е че е херми, Ако не го махнеш ще имаш семки във всички растение. В зависимост колко е херми може целите глави да са ти само семки, или да имаш много малко ако не прави мъжки топки постоянно.

И в двата случая си е прецакана ситуация, но в единият може да стане доста зле.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Mukito1324
Градинар
Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 33 times

Другата градина добре върви основната ми се наака тази от резерва стана бум разбрах грешката ск и само от този факт че съм научил нещо трябва да съм доволен (мое мнение) догодина ще действам и инвестирам по-малко, но ще го обмисля по-добре
Прикачени файлове
IMG_20220802_004953_602.jpg
IMG_20220802_005001_402.jpg
IMG_20220802_005004_523.jpg
Аватар
GGc,NeaR
Градинар
Градинар

Mukito1324 написа: 02 Авг 2022, 00:54 Другата градина добре върви основната ми се наака тази от резерва стана бум разбрах грешката ск и само от този факт че съм научил нещо трябва да съм доволен (мое мнение) догодина ще действам и инвестирам по-малко, но ще го обмисля по-добре
Много жалко за основната ти градина беше най-добрата от показаните във форума.
Kapachuna
Градинар
Градинар

Здравейте , при мен за сега нещата са окей..хермито след като му махнах около 6,7 семки,вече 5ти ден няма нови и се замислям дали може да се е стреснало от жегите които бяха преди това и дали може повече да не избие семки ? Или най вероятно ще има проблеми по напред в цъфтежа, как мислите готини ? Сърце не ми дава да го одрежа при положение,че за сега не прави мъжки цветове 🤔🙄 понеже от 20 дена не съм пръскал с нийма и днес имаше нападение на някакви малки тъпачета които си пиеха от стеблата и бяха сигурно 30,40 но им играх едно карате за сега,че нямах с какво да пръскам .. Нийма ще свърши ли работа за тези гадини ? И да препоръчате нещо за гасеници и кога да пръскам сега или след като се образуват пъпчиците ? Извинявам се за многото въпроси но винаги чета какво трябва да правя и питам тук за вашето мнение да си затвърдя решението :) Благодаря и късмет ✌️
Прикачени файлове
foto_no_exif (2).jpg
Аватар
GGc,NeaR
Градинар
Градинар

Kapachuna написа: 06 Авг 2022, 20:08 Здравейте , при мен за сега нещата са окей..хермито след като му махнах около 6,7 семки,вече 5ти ден няма нови и се замислям дали може да се е стреснало от жегите които бяха преди това и дали може повече да не избие семки ? Или най вероятно ще има проблеми по напред в цъфтежа, как мислите готини ? Сърце не ми дава да го одрежа при положение,че за сега не прави мъжки цветове 🤔🙄 понеже от 20 дена не съм пръскал с нийма и днес имаше нападение на някакви малки тъпачета които си пиеха от стеблата и бяха сигурно 30,40 но им играх едно карате за сега,че нямах с какво да пръскам .. Нийма ще свърши ли работа за тези гадини ? И да препоръчате нещо за гасеници и кога да пръскам сега или след като се образуват пъпчиците ? Извинявам се за многото въпроси но винаги чета какво трябва да правя и питам тук за вашето мнение да си затвърдя решението :) Благодаря и късмет ✌️

Не знам какви са тези буболечки,за първи път ги виждам,но за гъсениците тази година съм си взел Bactoil SC - Bacillus Thuringiensis 200мл,не мога да кажа мнение ,защото за първи път ще го пръскам. Гъсениците са проблем ,не само ,че прояждат стеблото и изсъхват хубави цветчета ,но и като наранят растението сивото гниене автоматично тръгва при първия дъжд или по висока влага, за това ще го комбинирам с препарат против Botrytis и него за първи път ще пробвам казва се Fungi Boom. Миналата година пръсках с Bud Rot Stop на фирмата Guard`n Aid и не съм доволен. Почвам ги от рано ,превантивно ,сега са в предцуфтеж и от другата седмица пръсканията почват,през 10 дена и се надявам на по малко дъждове септември месец и да ме защитят препаратите тази година.
Kapachuna
Градинар
Градинар

GGc,NeaR написа: 06 Авг 2022, 20:44
Kapachuna написа: 06 Авг 2022, 20:08 Здравейте , при мен за сега нещата са окей..хермито след като му махнах около 6,7 семки,вече 5ти ден няма нови и се замислям дали може да се е стреснало от жегите които бяха преди това и дали може повече да не избие семки ? Или най вероятно ще има проблеми по напред в цъфтежа, как мислите готини ? Сърце не ми дава да го одрежа при положение,че за сега не прави мъжки цветове 🤔🙄 понеже от 20 дена не съм пръскал с нийма и днес имаше нападение на някакви малки тъпачета които си пиеха от стеблата и бяха сигурно 30,40 но им играх едно карате за сега,че нямах с какво да пръскам .. Нийма ще свърши ли работа за тези гадини ? И да препоръчате нещо за гасеници и кога да пръскам сега или след като се образуват пъпчиците ? Извинявам се за многото въпроси но винаги чета какво трябва да правя и питам тук за вашето мнение да си затвърдя решението :) Благодаря и късмет ✌️

Не знам какви са тези буболечки,за първи път ги виждам,но за гъсениците тази година съм си взел Bactoil SC - Bacillus Thuringiensis 200мл,не мога да кажа мнение ,защото за първи път ще го пръскам. Гъсениците са проблем ,не само ,че прояждат стеблото и изсъхват хубави цветчета ,но и като наранят растението сивото гниене автоматично тръгва при първия дъжд или по висока влага, за това ще го комбинирам с препарат против Botrytis и него за първи път ще пробвам казва се Fungi Boom. Миналата година пръсках с Bud Rot Stop на фирмата Guard`n Aid и не съм доволен. Почвам ги от рано ,превантивно ,сега са в предцуфтеж и от другата седмица пръсканията почват,през 10 дена и се надявам на по малко дъждове септември месец и да ме защитят препаратите тази година.
До колкото успях да се информирам са вид Flea Beetles и се хранят с листа и сокове от растението.. Зимата са в почвата,както и там снасят и малките се хранят с корените о полезните гъби в почвата няколко седмици.. Ако е голямо растението казват, че се възстановява бързо и не може толкова бързо да го унищожат но за малките растения може да са пагубни за кратък период от време... Поръчах Нийм за бубите и Рапакс за гъсениците :) от сега ли мога да започна с Рапакс или като има вече глави ?
Аватар
GGc,NeaR
Градинар
Градинар

Kapachuna написа: 07 Авг 2022, 00:29
GGc,NeaR написа: 06 Авг 2022, 20:44

До колкото успях да се информирам са вид Flea Beetles и се хранят с листа и сокове от растението.. Зимата са в почвата,както и там снасят и малките се хранят с корените о полезните гъби в почвата няколко седмици.. Ако е голямо растението казват, че се възстановява бързо и не може толкова бързо да го унищожат но за малките растения може да са пагубни за кратък период от време... Поръчах Нийм за бубите и Рапакс за гъсениците :) от сега ли мога да започна с Рапакс или като има вече глави ?
Аз забелязах ,че на места по стеблото имам малки дупки,там предполагам ,че пеперудата е снесла яйце и тая гад сега се развива ,затова мисля да ги почвам,за да ги уморя веднага,не знам на твоя препарат колко му дават карантинен период, но ,ако е по-дълъг не мисля,че нещо ще им се отрази на растенията. Според мен ги напръскаи превантивно.
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”