Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

https://m.youtube.com/watch?v=7l9YgPrAMmw Хаха,Фърст!😂Вече и в чалга средите👍Само ащо каза ЧАЙ,ще обърка подрастващите😒
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

Фракталността на Млечния път е едно от бижутата на Вселената

Фракталната красота на Природата и Вселената може да надхвърли човешкото разбиране. Перфектната симетрия може да те остави хипнотизиран :)

Всяка вечер, затворени във вкъщи, без да смеем да вдигнем поглед през прозореца към Небето. Коя част от Природата ни липсва? Там, във височините, е Млечният път, плаващ вътре в Спирала, светлинна плътност и мътна тъмнина. Или поне това беше изображението, което фотографът Кристиан Сас подари на света на една нощ в Южна Австралия.

Фракталната красота на Природата и Вселената може да надхвърли човешкото разбиране. Оценката на перфектната симетрия обаче оставя всеки хипнотизиран. Накратко, това е едно от най-забележителните бижута на Космоса.

За Сас (Sasse), който отне няколко серии по 30 секунди, всяка с разлика 50 минути за 10 часа в нощта на 28 Април, резултатът не е нищо друго освен път от звезди, които възвишават движението - въпреки загубата на детайлите на Галактиката:

Това, което се появи от фотосесията, бяха кръгли модели с присъща красота. Всеки елемент от Млечния път има свой характерен модел, а детайлите стават все по-тънки, когато човек се приближава по-близо до полюса. Млечният път създава този невероятен модел през цялото време и един от начините, по които трябва да го увековечим, е начинът, който искаме.
#БГКоноп
Работата на Сас:
Прикачени файлове
via-lactea-sasse-tres-768x432.jpg
via-lactea-sasse-tres-768x432.jpg (121.48 KiB) Преглеждано 2091 пъти
via-lactea-sasse-seis-768x432.jpg
via-lactea-sasse-seis-768x432.jpg (103.58 KiB) Преглеждано 2091 пъти
via-lactea-sasse-dos-768x432.jpg
via-lactea-sasse-dos-768x432.jpg (127.9 KiB) Преглеждано 2091 пъти
via-lactea-sasse-cuatro-768x432.jpg
via-lactea-sasse-cuatro-768x432.jpg (117.25 KiB) Преглеждано 2091 пъти
via-lactea-sasse-cinco-768x432.jpg
via-lactea-sasse-cinco-768x432.jpg (93.05 KiB) Преглеждано 2091 пъти
via-lactea-sasse-768x432.jpg
via-lactea-sasse-768x432.jpg (110.47 KiB) Преглеждано 2091 пъти
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Vetrushka написа: 16 Яну 2020, 13:37 Вижте как хубаво си изкарват "героите" от предаването по Нова телевизия "Черешката на тортата" Това предаване, май е излъчвано този понеделник.

82451109_10221104101860333_941319521178746880_n.jpg
Майтапа на страна, но направиха хубава поредица ... :)
Интересни манджи сготвихва и показаха добро гостоприемнство. Отново да ги поканят и съберат, з да ни забавляват и радват.

#БГКоноп
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Vetrushka написа: 16 Яну 2020, 13:37 Вижте как хубаво си изкарват "героите" от предаването по Нова телевизия "Черешката на тортата" Това предаване, май е излъчвано този понеделник.

82451109_10221104101860333_941319521178746880_n.jpg
Тъй както са се наредили все отбор юнаци- наркозависим,милиционер,наркозависим,милиционер , човек за миг не би се усъмнил. :snort: Да жулят пред цяла България!? Не ми се вярва...... Поразрових се и се оказа фотошоп, което не изключва вероятността да са се подкрепили зад кулисите :lol: .....Нали помните оная полицейска акция в дискотеката на Коцето? :mrgreen: В интерес на истината спрях да гледам "Черешката на тортата" откакто Нора Недкова и оня педал Кулагин се сграбчиха за косите. Просто тогава строшиха тъпомера. 90% от българските "випове " са едни комплексирани снобари, които имат страшно високото мнение за себе си......
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Loveweed
Been thanked: 2 times

Здравейте машини:) Искам да ви питам дали сте запознати със отглеждането на марихуана в Англия? Вярно ли е, че имаш право на 4 растения? И най вече дали имам шанс за външно отглеждане? Работя тук и се чудя дали да не си отгледам 4-5 цветя... Миналото лято си беше топличко и доста слънчево, но не като в България... Около Манчестър се намирам ако знаете нещо за този климат?? И дали към автоматици да се насоча или нормални семена?
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Loveweed написа: 21 Яну 2020, 17:45 Здравейте машини:) Искам да ви питам дали сте запознати със отглеждането на марихуана в Англия? Вярно ли е, че имаш право на 4 растения? И най вече дали имам шанс за външно отглеждане? Работя тук и се чудя дали да не си отгледам 4-5 цветя... Миналото лято си беше топличко и доста слънчево, но не като в България... Около Манчестър се намирам ако знаете нещо за този климат?? И дали към автоматици да се насоча или нормални семена?
Здравей и добре дошъл във форума на Гръсти.
Англия е един от най-големите производители и износители на нелегален канабис в Света. (просто са умни, изобретателни и са разработили системи за отглеждане... )
За слъжаление все още е нелегално отглеждането в Англия. (информацията ми е от 30.12 2019 г.)
Това означава, че е забранено отглеждането в Англия. Продажба се наказва още по-тежко от закона. (просто го споменавам)

Ако намерят малко количество Канабис в теб могат да те пуснат с предупреждение или глоба 90£.

Но при растения закона стой по друг начин.

Но скоро ще има легализация в Англия или поне са на път на промяна.
През 2017 година UK разпозна CBD, като медицина и почна свободно да продават CBD продукти.
Oт 2018 г. официално е разрешена мединският канабис, но е разрешен само за много малък % тежко болни. Като всъщност докторите предписват само 3 продукта.

Sativex – което се предписва само за пациенти с МС
Nabilone - предписва се само за лечение на странични ефекти, свързани с химиотерапия
Epidiolex – предписва се само за деца и възрастни с епилепсия

Но все пак, провери законите за да си напълно сигурен, защото вече сме 2020 и може да има промяна.

Ако отглеждаш там според мен е най-добре да се насочиш към автоматици и ако отглеждаш някое фотопериодно то да е Индика Доминант примерно Афган, защото Афгана е 100% индика, но има къс цъфтеж 6-7 седмици според фенотипа. Можеш да отглеждаш чиста индика или някой хибрид Индика доминант, просто за да имаш къс цъфтеж.

Има много добри устоичиви на студ сортове, както и такива, които са издържливи от към влага и мухал.

Лошото е че няма да можеш да отглежда по-сътивести сортове, но какво да се прави. Кот такова.

#БГКоноп
Loveweed
Been thanked: 2 times

Благодаря за бързия отговор! Mоже ли да ми предложиш 1-2 подобни сорта? Лятото е малко по-късо тук от БГ тва не е добре и освен това нямам възможност да стартирам разсада на лампи.. автоматиците не знам дали има шанс да дадът повече от 20г :Д Преди доста време бях чел за сортове между авто и фото? Малко повече време има за растеж от автото, но не като на фотопериодните... Ако и цъфти бързо тва търсиме :Д Има ли такива въобще? Много съм надъхан да си изгледам постичка тук амаа не знам кво ше стане...
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Ейййййй най се влязох в гръстииии.....не моа повярвам
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Loveweed написа: 22 Яну 2020, 18:34 Благодаря за бързия отговор! Mоже ли да ми предложиш 1-2 подобни сорта? Лятото е малко по-късо тук от БГ тва не е добре и освен това нямам възможност да стартирам разсада на лампи.. автоматиците не знам дали има шанс да дадът повече от 20г :Д Преди доста време бях чел за сортове между авто и фото? Малко повече време има за растеж от автото, но не като на фотопериодните... Ако и цъфти бързо тва търсиме :Д Има ли такива въобще? Много съм надъхан да си изгледам постичка тук амаа не знам кво ше стане...
Кот такова... :) Смело и безрасъдно.

Аз предпочитам регуларите, но тези сортове имат и фемки версия
Biddy Early на Serious Seeds
https://www.seedsman.com/en/biddy-early-regular-seeds
Biddy Early е по-сативест сорт (аз съм любител на сативите), но е издържлив на влага, на студ и на малко светлина. (кораво растение)

Original Afghani #1 е на Seedsman е чиста 100% Индика (ландрейсър), но е с много бърз цъфтеж (6-7 седмици), дава доволно смола и е много издържливо растение. Става бързо. Лошото е че е 100% Индика и като я пушиш, направо те изкривява сутринта и деня замина. Въпреки, че я дават малко % THC в сравнение с новите хибрири, върши чудесна работа за напушване и за лечебни олиото. Изобщо не е за подценяване. Има силни успокояващи и приспиващи ефекти.
https://www.seedsman.com/en/original-afghani-1-seeds

И двата сорта имат фемки. (само женски)

Въпреки всичко, можеш да сложиш и някой автоматик.
Northern Lights Auto Feminised на Seedsman или нещо друго.
https://www.seedsman.com/en/northern-li ... ised-seeds

Идеята на автоматика е, че стане преди основната реколта и ще имаш нещо да пушиш докато чакаш основната реколта. За да не не даваш пари на дилъри.

Дори да ти даде 20 гр, но я даде преди основната ти реколта, какво от това? Аз лично бих предпочел да пуша нещо отгледано от мен (било то и 20 гр) пред това да си купувам от дилъри. Вярно, че дилърите в Англия идват на адрес на вратата ти (все едно ти носят пица) и че с 1 час от пейслипа, можеш да си позволиш спокойно пушенето, но все пак. Домашното си е домашно, който веднъж е опитал не ще и да чуе за дилърски пости. (не че не се случва, като нямаш нищо, но е друго)

#БГКоноп
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Mezzazine написа: 25 Яну 2020, 20:19 Ейййййй най се влязох в гръстииии.....не моа повярвам
Добре дошъл във форума на Гръсти. :)

Поздрав с един класически Jam :)

https://hooktube.com/watch?v=s0aIjyX7vwI

#БГКоноп
Публикувай отговор