https://www.youtube.com/watch?v=ABc8ciT5QLs

Във Фейс-а е пълно с групи пътуващи бусове автобуси и тн.... просто ползвай търсачкатаSativaLover написа: ↑14 Яну 2020, 08:58 Търся българска компания, предлагаща автобусни превози до Холандия?

Супер... че искам да си направя трип за няколко дни. На връщане ще заредя доволно семки и хаш 5-10гр. ще укрия някъде в багажа4yk4y написа: ↑14 Яну 2020, 09:27Във Фейс-а е пълно с групи пътуващи бусове автобуси и тн.... просто ползвай търсачкатаSativaLover написа: ↑14 Яну 2020, 08:58 Търся българска компания, предлагаща автобусни превози до Холандия?![]()

Аз съм ходил 3-ти искам да ти кажа че тревата и хаша кой то се продават по кофи шиповете са слабички ако мога така да се изразя трябва ти някой местен да те насочи от каде точно да си купиш а за укриването в багажа не те съветвам не си струва риска за семките ДА и аз съм вземал така.....SativaLover написа: ↑14 Яну 2020, 10:05Супер... че искам да си направя трип за няколко дни. На връщане ще заредя доволно семки и хаш 5-10гр. ще укрия някъде в багажа4yk4y написа: ↑14 Яну 2020, 09:27Във Фейс-а е пълно с групи пътуващи бусове автобуси и тн.... просто ползвай търсачкатаSativaLover написа: ↑14 Яну 2020, 08:58 Търся българска компания, предлагаща автобусни превози до Холандия?![]()

Снимката не е моя, но много ми хареса и като я видях ми се прииска да я споделя с вас.

Бях на гости и го гледах предаването в един приятел. Много се смяхме и се бъзикахме, че са на Черешата