Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
https://m.youtube.com/watch?v=7l9YgPrAMmw Хаха,Фърст!
Вече и в чалга средите
Само ащо каза ЧАЙ,ще обърка подрастващите
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
Фракталността на Млечния път е едно от бижутата на Вселената
Фракталната красота на Природата и Вселената може да надхвърли човешкото разбиране. Перфектната симетрия може да те остави хипнотизиран
Всяка вечер, затворени във вкъщи, без да смеем да вдигнем поглед през прозореца към Небето. Коя част от Природата ни липсва? Там, във височините, е Млечният път, плаващ вътре в Спирала, светлинна плътност и мътна тъмнина. Или поне това беше изображението, което фотографът Кристиан Сас подари на света на една нощ в Южна Австралия.
Фракталната красота на Природата и Вселената може да надхвърли човешкото разбиране. Оценката на перфектната симетрия обаче оставя всеки хипнотизиран. Накратко, това е едно от най-забележителните бижута на Космоса.
За Сас (Sasse), който отне няколко серии по 30 секунди, всяка с разлика 50 минути за 10 часа в нощта на 28 Април, резултатът не е нищо друго освен път от звезди, които възвишават движението - въпреки загубата на детайлите на Галактиката:
Това, което се появи от фотосесията, бяха кръгли модели с присъща красота. Всеки елемент от Млечния път има свой характерен модел, а детайлите стават все по-тънки, когато човек се приближава по-близо до полюса. Млечният път създава този невероятен модел през цялото време и един от начините, по които трябва да го увековечим, е начинът, който искаме.
#БГКоноп
Работата на Сас:
Фракталната красота на Природата и Вселената може да надхвърли човешкото разбиране. Перфектната симетрия може да те остави хипнотизиран
Всяка вечер, затворени във вкъщи, без да смеем да вдигнем поглед през прозореца към Небето. Коя част от Природата ни липсва? Там, във височините, е Млечният път, плаващ вътре в Спирала, светлинна плътност и мътна тъмнина. Или поне това беше изображението, което фотографът Кристиан Сас подари на света на една нощ в Южна Австралия.
Фракталната красота на Природата и Вселената може да надхвърли човешкото разбиране. Оценката на перфектната симетрия обаче оставя всеки хипнотизиран. Накратко, това е едно от най-забележителните бижута на Космоса.
За Сас (Sasse), който отне няколко серии по 30 секунди, всяка с разлика 50 минути за 10 часа в нощта на 28 Април, резултатът не е нищо друго освен път от звезди, които възвишават движението - въпреки загубата на детайлите на Галактиката:
Това, което се появи от фотосесията, бяха кръгли модели с присъща красота. Всеки елемент от Млечния път има свой характерен модел, а детайлите стават все по-тънки, когато човек се приближава по-близо до полюса. Млечният път създава този невероятен модел през цялото време и един от начините, по които трябва да го увековечим, е начинът, който искаме.
#БГКоноп
Работата на Сас:
- Прикачени файлове
-
- via-lactea-sasse-tres-768x432.jpg (121.48 KiB) Преглеждано 2093 пъти
-
- via-lactea-sasse-seis-768x432.jpg (103.58 KiB) Преглеждано 2093 пъти
-
- via-lactea-sasse-dos-768x432.jpg (127.9 KiB) Преглеждано 2093 пъти
-
- via-lactea-sasse-cuatro-768x432.jpg (117.25 KiB) Преглеждано 2093 пъти
-
- via-lactea-sasse-cinco-768x432.jpg (93.05 KiB) Преглеждано 2093 пъти
-
- via-lactea-sasse-768x432.jpg (110.47 KiB) Преглеждано 2093 пъти
- firstcitizen
- Буден

Майтапа на страна, но направиха хубава поредица ...
Интересни манджи сготвихва и показаха добро гостоприемнство. Отново да ги поканят и съберат, з да ни забавляват и радват.
#БГКоноп
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Тъй както са се наредили все отбор юнаци- наркозависим,милиционер,наркозависим,милиционер , човек за миг не би се усъмнил.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Здравейте машини:) Искам да ви питам дали сте запознати със отглеждането на марихуана в Англия? Вярно ли е, че имаш право на 4 растения? И най вече дали имам шанс за външно отглеждане? Работя тук и се чудя дали да не си отгледам 4-5 цветя... Миналото лято си беше топличко и доста слънчево, но не като в България... Около Манчестър се намирам ако знаете нещо за този климат?? И дали към автоматици да се насоча или нормални семена?
- firstcitizen
- Буден

Здравей и добре дошъл във форума на Гръсти.Loveweed написа: ↑21 Яну 2020, 17:45 Здравейте машини:) Искам да ви питам дали сте запознати със отглеждането на марихуана в Англия? Вярно ли е, че имаш право на 4 растения? И най вече дали имам шанс за външно отглеждане? Работя тук и се чудя дали да не си отгледам 4-5 цветя... Миналото лято си беше топличко и доста слънчево, но не като в България... Около Манчестър се намирам ако знаете нещо за този климат?? И дали към автоматици да се насоча или нормални семена?
Англия е един от най-големите производители и износители на нелегален канабис в Света. (просто са умни, изобретателни и са разработили системи за отглеждане... )
За слъжаление все още е нелегално отглеждането в Англия. (информацията ми е от 30.12 2019 г.)
Това означава, че е забранено отглеждането в Англия. Продажба се наказва още по-тежко от закона. (просто го споменавам)
Ако намерят малко количество Канабис в теб могат да те пуснат с предупреждение или глоба 90£.
Но при растения закона стой по друг начин.
Но скоро ще има легализация в Англия или поне са на път на промяна.
През 2017 година UK разпозна CBD, като медицина и почна свободно да продават CBD продукти.
Oт 2018 г. официално е разрешена мединският канабис, но е разрешен само за много малък % тежко болни. Като всъщност докторите предписват само 3 продукта.
Sativex – което се предписва само за пациенти с МС
Nabilone - предписва се само за лечение на странични ефекти, свързани с химиотерапия
Epidiolex – предписва се само за деца и възрастни с епилепсия
Но все пак, провери законите за да си напълно сигурен, защото вече сме 2020 и може да има промяна.
Ако отглеждаш там според мен е най-добре да се насочиш към автоматици и ако отглеждаш някое фотопериодно то да е Индика Доминант примерно Афган, защото Афгана е 100% индика, но има къс цъфтеж 6-7 седмици според фенотипа. Можеш да отглеждаш чиста индика или някой хибрид Индика доминант, просто за да имаш къс цъфтеж.
Има много добри устоичиви на студ сортове, както и такива, които са издържливи от към влага и мухал.
Лошото е че няма да можеш да отглежда по-сътивести сортове, но какво да се прави. Кот такова.
#БГКоноп
Благодаря за бързия отговор! Mоже ли да ми предложиш 1-2 подобни сорта? Лятото е малко по-късо тук от БГ тва не е добре и освен това нямам възможност да стартирам разсада на лампи.. автоматиците не знам дали има шанс да дадът повече от 20г :Д Преди доста време бях чел за сортове между авто и фото? Малко повече време има за растеж от автото, но не като на фотопериодните... Ако и цъфти бързо тва търсиме :Д Има ли такива въобще? Много съм надъхан да си изгледам постичка тук амаа не знам кво ше стане...
- firstcitizen
- Буден

Кот такова...Loveweed написа: ↑22 Яну 2020, 18:34 Благодаря за бързия отговор! Mоже ли да ми предложиш 1-2 подобни сорта? Лятото е малко по-късо тук от БГ тва не е добре и освен това нямам възможност да стартирам разсада на лампи.. автоматиците не знам дали има шанс да дадът повече от 20г :Д Преди доста време бях чел за сортове между авто и фото? Малко повече време има за растеж от автото, но не като на фотопериодните... Ако и цъфти бързо тва търсиме :Д Има ли такива въобще? Много съм надъхан да си изгледам постичка тук амаа не знам кво ше стане...
Аз предпочитам регуларите, но тези сортове имат и фемки версия
Biddy Early на Serious Seeds
https://www.seedsman.com/en/biddy-early-regular-seeds
Biddy Early е по-сативест сорт (аз съм любител на сативите), но е издържлив на влага, на студ и на малко светлина. (кораво растение)
Original Afghani #1 е на Seedsman е чиста 100% Индика (ландрейсър), но е с много бърз цъфтеж (6-7 седмици), дава доволно смола и е много издържливо растение. Става бързо. Лошото е че е 100% Индика и като я пушиш, направо те изкривява сутринта и деня замина. Въпреки, че я дават малко % THC в сравнение с новите хибрири, върши чудесна работа за напушване и за лечебни олиото. Изобщо не е за подценяване. Има силни успокояващи и приспиващи ефекти.
https://www.seedsman.com/en/original-afghani-1-seeds
И двата сорта имат фемки. (само женски)
Въпреки всичко, можеш да сложиш и някой автоматик.
Northern Lights Auto Feminised на Seedsman или нещо друго.
https://www.seedsman.com/en/northern-li ... ised-seeds
Идеята на автоматика е, че стане преди основната реколта и ще имаш нещо да пушиш докато чакаш основната реколта. За да не не даваш пари на дилъри.
Дори да ти даде 20 гр, но я даде преди основната ти реколта, какво от това? Аз лично бих предпочел да пуша нещо отгледано от мен (било то и 20 гр) пред това да си купувам от дилъри. Вярно, че дилърите в Англия идват на адрес на вратата ти (все едно ти носят пица) и че с 1 час от пейслипа, можеш да си позволиш спокойно пушенето, но все пак. Домашното си е домашно, който веднъж е опитал не ще и да чуе за дилърски пости. (не че не се случва, като нямаш нищо, но е друго)
#БГКоноп
- firstcitizen
- Буден

Добре дошъл във форума на Гръсти.
Поздрав с един класически Jam
https://hooktube.com/watch?v=s0aIjyX7vwI
#БГКоноп
.png)