Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

White Widow | Black Sugar

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

MixedGreens написа: 22 Яну 2022, 08:34 И аз имах такава семчица, оставих я да стои 1 седмица, не се разпука, след това с нокти, и даже и разлистих листата, но нищо не стана

Също съм помагал на друга семка и се разпука черупката и тръгна и я обрах даже :).

Твоята колко време седя?

По скоро слагай нова, ако имаш достатъчно семки.
На 16 януари сложих семките в хартия, на следващия ден ги сложих в почвата. Вчера на 21 сутринта видях, че е тръгнала да навдига почвата и през деня се показа на повърхността със семката. Интересно, че иначе пък стеблото си изглежда добре, само дето са залепнали така листата. Опитах се да обеля ципата, която пречи на листата да се разтворят, но е толкова мъничка, че просто няма как да я хвана.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1330 times
Been thanked: 2318 times

MasterBlaster написа: 22 Яну 2022, 08:38
MixedGreens написа: 22 Яну 2022, 08:34 И аз имах такава семчица, оставих я да стои 1 седмица, не се разпука, след това с нокти, и даже и разлистих листата, но нищо не стана

Също съм помагал на друга семка и се разпука черупката и тръгна и я обрах даже :).

Твоята колко време седя?

По скоро слагай нова, ако имаш достатъчно семки.
На 16 януари сложих семките в хартия, на следващия ден ги сложих в почвата. Вчера на 21 сутринта видях, че е тръгнала да навдига почвата и през деня се показа на повърхността със семката. Интересно, че иначе пък стеблото си изглежда добре, само дето са залепнали така листата. Опитах се да обеля ципата, която пречи на листата да се разтворят, но е толкова мъничка, че просто няма как да я хвана.
Няма и нищо, всяко растение има тази ципа, много пъти ми се е случвало. Може да го оставиш само да си се справи или с финна ножичка да го цепнеш. Само внимавай да не стане сакатлък защото е крехко бебенце . Няма нужда да слагаш още семки.
Keep on growing :stone:
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1330 times
Been thanked: 2318 times

Само недей да го дърпаш нагоре с ноктите защото корените са слаби и може да го изкараш направо. Вижда се че първите листенца са си добре иначе.
Keep on growing :stone:
Аватар
BG Sun_Rise
Градинар
Градинар
Has thanked: 103 times
Been thanked: 352 times

По добре не го пипай то само ще се разпери имала съм такива бебета и за ден два се оправят сами с ципата
Искаш да пушиш качество - отгледай си го сам! :weed4:
https://instagram.com/growbgsun?utm_medium=copy_link
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Тази ципа/люспа се маха много лесно. Пробвай само с нокти леко да я махнеш както ти е обяснил Spiral внимателно без да дърпащ цялото растение.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар

След като прочетох съвета на Sofia Cannabis, дори не се поколебах и запретнах ръкави. С едната ръка хванах основата на бебето и с другата ръка издърпах с нокти ципата - наистина излезе много лесно! Щастлив съм, че имам 4/4 рожби, което ми прави 6/6 в скромния стаж досега. :D Останалите мисля, че се чувстват чудесно и се радват на светлината и на влагата. Днес им беше първият период от 6-часова тъмнина и ми се стори, че за тези 6 часа страшно много са пораснали първитите им двойки истински листа. В пулвелизатора си имам останал разтвор от Rhizotonic-а и вероятно утре няма да е лошо да полея, но вече минаха повече от 48 часа от правенето на разтвора и не съм убеден дали да им го давам. Не знам дали има проблем да стои по-дълго време ако е само Rhizotonic, без да има други препарати. Чудя се кога да започна с Bio Vega и приемам съвети.
foto_no_exif (1).jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

BioCanna Bio Terra Plus пише че е добре заредена за 4-6 седмици.

Бих изчакал до 3-та седмица поне. След няколко дни (5-7) растенията ще са готови за преместване в по-големи саксий и там ще имат още нова заредена почва.
#БГКоноп
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар

Някой може ли да се опита да познае кое кой сорт е. Питам не за друго, а защото имам подозрение, че съм ги объркал. :?
foto_no_exif (2).jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

MasterBlaster написа: 23 Яну 2022, 22:10 Някой може ли да се опита да познае кое кой сорт е. Питам не за друго, а защото имам подозрение, че съм ги объркал. :?
foto_no_exif (2).jpg
Хаха, е, ти пък! 😆Кой ще е тоя мастър хаха👏😁Нека поне листа нормални да излязат🙂
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

MasterBlaster написа: 23 Яну 2022, 22:10 Някой може ли да се опита да познае кое кой сорт е. Питам не за друго, а защото имам подозрение, че съм ги объркал. :?
foto_no_exif (2).jpg
Сега не но като станат по-големи ще си личи разликата. Най-лошият вариан ще е че трябва да изчакаш цъфтеж за да разбереш.
#БГКоноп
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”