Здравейте, Гръсти приятели! Все още Blue Dream от миналия гроу имат няколко дни да доизсъхнат в палатката, но правя новия дневник с идеята да събера мнения, като така да се опитам да изградя максимално добър план за този гроу. Днес ми пристигна комплекта с BioCanna, съответно 1л. Bio Flores и по 250ml от Bio Vega, Bio Boost и Bio Rhizotonic, както и BioCanna Bio Terra Plus 50л. почва. Давам си сметка, че Bio Boost-а вероятно няма да ми стигне, но все пак реших така да започна. Реших се да стартирам общо 4 феминизирани семки в този гроу - по две от White Widow и Black Sugar, и двете на Seedsman. Условията си остават 70х70х160см. палатка на Mars Hydro с TS1000 и 350-кубиковия вентилатор на CAN. Ще стартирам семките в кофички от кисело мляко, след което отиват в 4 11-литрови саксии. Основното ми питане е дали е удачно да използвам нещата на BioBizz, които ми останаха от миналия гроу. Имам останали около 20-25л. Light Mix почва, почти пълна бутилка Root Juice, както и почти пълна бутилка Cal-Mag. От другите имам малко останали. Питането ми към протата е как най-добре може да се оползотвори почвата и Root Juice, защото не ми се иска просто да ги изхвърлям. Добра идея ли е да стартирам семките в BioBizz Light Mix почвата, или ще бъде по-добре да използвам BioCanna Bio Terra Plus от самото начало? Добра идея ли е в началото освен Bio Rhizotonic и Bio Vega, да слагам и BioBizz Root Juice?
Благодаря на всички, които помагат със съвети и съвсем скоро очаквайте равмосметка за Blue Dream! Бъдете здрави, приятели!