Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Kalashnikov Seeds - Katyusha + Kalashnikov Express

Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Радвам се, че ти се нареждат нещата.
Изкефих се на нещата в бокса!
Снимките можеш да избираш как да ги нареждаш с бутона Place inline<br />Преди това кликваш с мишката на реда където искаш да е снимката и след това натискаш Place inline и там където си кликнал с мишката, дефакто където е била чертата за писане се появява код на прикаченият файл.
Снимките можеш да избираш как да ги нареждаш с бутона Place inline
Преди това кликваш с мишката на реда където искаш да е снимката и след това натискаш Place inline и там където си кликнал с мишката, дефакто където е била чертата за писане се появява код на прикаченият файл.
Следя темат с интерес :)

Успех с проекта.

#БГКоноп
Аватар
jamesbond007
Градинар
Градинар
Has thanked: 106 times
Been thanked: 138 times

UPDATE : Пълни 10 дни на 18/6 на растенията. За момента всичко се развива добре. Поливам ги само с дъждовна вода с PH 6.3, като днес им дадох за първи път биогроу 1мл на литър. На пета двойка листа ще ги топирам за първи път, след като се възстановят от стреса ще ги топирам още веднъж. Целта е 16 върха от четирите растения. И понеже в друг дневник стана въпрос за вегетация под ХПС, аз също вегетирам и никога не съм ползвал мхл. Лампата е на 4 - 5 гроуа вече и никога не съм имал издължено и хилаво цвете или да се изхерми заради лампата. Държа лампата близко до цветенцата и още от началото им пускам вентилатор да ги брули яко. Тези сега клекнаха от вентилатора и се наложи да ги подпирам, но аз обичам още докато са малки да ги стресирам и да правят дебело стебло за да си нямам по натам ядове.
Screenshot_1.png
Screenshot_1.png (1.1 MiB) Преглеждано 2293 пъти
Тази катюша за момента се дърпа и не иска да расте наравно с другите, но се надявам да се засили и тя.
katyusha1.png
katyusha1.png (816.03 KiB) Преглеждано 2293 пъти
Другите си растат кажи речи еднакво.
katyusha2.png
katyusha2.png (860.28 KiB) Преглеждано 2293 пъти
ke1.png
ke1.png (917.6 KiB) Преглеждано 2293 пъти
ke2.png
ke2.png (822.46 KiB) Преглеждано 2293 пъти
Като се наложи да тегля ножа на автоматика на 63ти ден цъфтеж поради две причини. Първо заради страх от мухъл не мога да направя 60% влажност в бокса и в момента цветенцата растат на около 30% влажност. И второ трихомите се запънаха на около 20% кафеви. Чаках да станат повече, но в един момент видях, че млечните трихоми започват да се свиват ( гъбката на трихома се спаружва ) И реших, че пика минава и го резнах. Сега като започна кюринга ще мога да вдигна влажноста на 60%.
1.png
1.png (596.64 KiB) Преглеждано 2293 пъти
2.png
2.png (1.1 MiB) Преглеждано 2293 пъти
3.png
4.png
Това е в общи линии. Другата неделя ще се включа отново живот и здраве. Всичко хубаво и приятен ден на всички фермери :)
Аватар
jamesbond007
Градинар
Градинар

Добър ден драги фермери, продължаваме напред както казва един наш боксьор. Цветенцата са на 17 пълни дни от покълването. За изминалата седмица нямаше нищо интересно. Отидоха в големите саксии на 13тия ден. Изглежда съм се забавил с ден два защото корените бяха напълнили малките саксийки. На ден 15ти ги топирах или поне така си мисля, че съм направил. Поливам ги през 2 дни с по 500мл. вода за момента. Водата е дъждовна с 90ppm и 6pH. Спрях да меря на милилитри тора, за сега качвам на 300ppm и 6.2pH с BioGrow. Което ориентировачно идва около 1.8ml/l . Харесват ми марулките, изглеждат здрави и зеленки. Температурата в бокса е 24 градуса и 55-60% влажност.
katyusha1.png
katyusha2.png
katyusha2.png (1.22 MiB) Преглеждано 2259 пъти
kalashnikovexpress1.png
kalashnikovexpress1.png (1.08 MiB) Преглеждано 2259 пъти
kalashnikovexpress2.png
all.png
all.png (1.28 MiB) Преглеждано 2259 пъти
allll.png
allll.png (979.9 KiB) Преглеждано 2259 пъти
Ами засега толкова от мен хубава и слънчева Неделя :)
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Браво, много добре се справяш. Ако можеш им дай водорасли, ей така за нюанс ;)
Още един съвет, поливай цялата саксия, в момента част от саксята ти е суха. Поливай по-бавно, но я поливай цялата. Ако трябва налей малко на едното, след това на другото, след това на 3тото и 4-то, след което изчакай малко и се върни отново на първо и полей леко в края. Сложи чиниики, защот ще протича ще ти прави мизерия.
Кефя се, че си гледаш и друг места в бокса.

Искаш ли да се включиш в Indoor Sunshine Regе състезанието ?
viewtopic.php?f=2&t=375
Успех с проекта.

#БГКаннабс
Аватар
jamesbond007
Градинар
Градинар

Здравей, благодаря за хубавите думи. Водорасли нямам, но забравих по-горе да напиша, че си купих 5 литра концентрат био тор от калифорнийски червеи. Разреждам го на 50мл/л и пръскам листата след угасване на лампите. Не вярвах, но след като светнат лампите наистина има видими резултати. Някак стават много свежи. За сега съм ги пръскал 2 пъти. Чушките и тях ги поливам и ги пръскам само с този тор. Казват, че има и превантивен ефект срещу вредители.
Screenshot_2.png
Screenshot_2.png (124.3 KiB) Преглеждано 2239 пъти
За поливане си прав и аз така правя поливам много бавно, но сега имах само толкова вода със стайна температура и малко ги лиших. А относно състезанието и през ум не ми е минало да участвам. Малко ще стане барабар Петко с мъжете... Дневника го правя с мотото на Любен Дилов : Дори нищо да не става от тебе, все ще послужиш за лош пример. За това ще се любувам на вашите прекрасни растения. След някоя друга година може и да се включа. Всичко добро !
Аватар
jamesbond007
Градинар
Градинар

Живо здраво на всички, днес е последния ден вегетация. От утре минават на 12/12. Нищо интересно няма, аз си поливам те си растат и така... Едното цвете (Катюша 2) не съм успял да го топирам, то по-скоро се опитвах да ги фимна и се наложи да го правя отново. Обаче изминалата седмица ми разказаха играта от енергото. През ден тока спира за по 6 - 8 часа. Отделно спира няма го 15 минути и после идва. Дано не се изхермят китките, но няма какво да направя. Ами толкова от мен. През цъфтежа дано стане малко по-интересно и да има какво да показвам тук. Всичко добро и хубав ден :)
kat1.png
kat1.png (954.8 KiB) Преглеждано 2126 пъти
kat2.png
kat2.png (1.2 MiB) Преглеждано 2126 пъти
ke2.png
ke2.png (1.12 MiB) Преглеждано 2126 пъти
ke1.png
ke1.png (973.39 KiB) Преглеждано 2126 пъти
k1top.png
k1top.png (1.14 MiB) Преглеждано 2126 пъти
all.png
all.png (1.12 MiB) Преглеждано 2126 пъти
Аватар
jamesbond007
Градинар
Градинар

Добро утро на всички фермери и честит празник на всички мили дами градинарки :)
ЪПДЕЙТ : 1 пълна седмица 12/12

Поливани : BG - 1ml/l , BB 1ml/l, TM 1ml/l с по 1 литър вода два пъти през три дни pH на готовия разтвор е 6.2.
Приложен листен тор от биохумус веднъж преди гасене на лампите. Дали заради руските бойни имена или такава си им е орисията, но тези китки са наистина войници. Седят без ток по 8 часа на ден кажи речи през ден. Хубавото е, че откакто съм на 12/12 тока спира през деня и единствено липсата на вентилация им пречи. И въпреки това успяват да растат. Влажността я държа около 50% процента. И двата калашников експрес са по-високи от катюшите, ще трябва скоро да повдигам саксиите. Като цяло са добре, но забелязвам леко избеляване на листата само при Калашниковите.
problem ke.png
Катюшите нямат никакви проблеми. Торени са еднакво, при еднакви условия им е всичко. Съжалявам за снимките, но лампата работеше, а нямах време да чакам да изгасне. Другия път ще направя по-хубави.
1.png
1.png (1.32 MiB) Преглеждано 2074 пъти
2.png
3.png
4.png
Това е засега, Другата седмица живот и здраве пак. Хубав ден !
Аватар
jamesbond007
Градинар
Градинар

Здравейте мили фермери, миналата седмица не успях да се включа, но тази съм тук. Растенията са на пълни 3 седмици 12/12. Влажност : 45%
Поливани : 1ml/l BG , 2ml/l BB, 1ml/l TM
Пръскани веднъж с течен тор от калифорнийски червеи. Калашников експреса и двете дръпнаха с по 20 сантиметра над катюшите и съм повдигнал катюшите за да седят на равно. На снимките долу в бокса се вижда пръст и мръсотия, извинете ме за това, но тези саксии правят страшно мазало. Сложил съм си хубаво фолио на пода и не пропуска вода извън бокса и го чистя всяка седмица. Не ме мислете за някой мърльо :) Та калашника наистина върви по-бързо от катюшата и за да съм полезен на хората тук ще направя едно обобщение какво казват от калашников сийдс за сортовете и какво реално се случва при мен. Не казвам, че при всички е така, но моите фенотипи явно са такива. Ето официалната информация за калашников експреса :
Kalashnikov Original x Secret hybrid
Sativa 50%, Indica 50%
THC: 18%
Height: 90-120 сm
Flowering: 45-55 days
Indoors: 700-800 gr/m2
Outdoors: 1000-1300 gr/plant

This strain was based on the old reliable Kalashnikov Original, crossbred with genetics that fasten the flowering and bud developing process.
It has higher Indica phenotype percentage, therefore the plants are shorter and squatty, carrying massive buds.
Its distinctive feature is that while retaining organoleptic qualities of its predecessor it also gained sour strawberry scent.

При мен обаче и двете ми приличат повече на сативи отколкото на индики, и както вече споменах са с 20 - 30 см по-високи от катюшите. Започнаха да цъфтят наистина 1 седмица по-бързо от катюшите. Натам ще видим как ще е към края.
Толкова откъм разсъждения, иначе съм доволен как напълниха бокса. Не знам дали е правилно и до сега не го бях правил толкова от рано, но изрязах всичко отдолу което ми се струваше излишно. Сега няма да имам пуканки долу и се надявам да засили горните глави. От моите топирания и фимвания, така и не разбрах какво точно съм направил, но върхове има.
1.png
1.png (1.21 MiB) Преглеждано 2016 пъти
2.png
3.png
3.png (1.24 MiB) Преглеждано 2016 пъти
4.png
4.png (1.09 MiB) Преглеждано 2016 пъти
5.png
Толкова от мен, в тези трудни времена бъдете позитивни, гледайте си билката и бъдете здрави!
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

За саксиите обърнал ли си внимание, че има два реда с не разпробити дупки, те трябва да са в горната част на саксия, защото не може да се полее. Аз сега тепърва ще почвам в тях, все още не знам как е.
Ти доволен ли си от тях, виждаш ли някакво предимство?
Аватар
jamesbond007
Градинар
Градинар

Да, знам за дупките и даже и с ръце си играх да направя нещо като вулканче от страни яко да натисна пръстта за да не протича, но тя водата като слезе надолу и си излиза през някои от дупките. Поливам ги по 30 минути за четири растения. Жената се чуди какво толкова им бая, а аз бавно бавно и пак си става мазало, но по-малко. За това дали съм доволен не мога да кажа твърдо, на автоматика като му махах кореновата система отворих саксията и наистина имаше доста корени покрай дупките. И трябваше яко да бия по земята с една пръчка за да си я взема обратно и за този гроу. Едната катюша е " втора цедка " земята, но не виждам никаква разлика спрямо другата. Много стабилни корени имаше а през цялото време беше болно и хилаво. Когато свърши този гроу обещавам да направя снимки като махам пръстта.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”