Здравейте мили фермери, миналата седмица не успях да се включа, но тази съм тук. Растенията са на пълни 3 седмици 12/12. Влажност : 45%
Поливани : 1ml/l BG , 2ml/l BB, 1ml/l TM
Пръскани веднъж с течен тор от калифорнийски червеи. Калашников експреса и двете дръпнаха с по 20 сантиметра над катюшите и съм повдигнал катюшите за да седят на равно. На снимките долу в бокса се вижда пръст и мръсотия, извинете ме за това, но тези саксии правят страшно мазало. Сложил съм си хубаво фолио на пода и не пропуска вода извън бокса и го чистя всяка седмица. Не ме мислете за някой мърльо

Та калашника наистина върви по-бързо от катюшата и за да съм полезен на хората тук ще направя едно обобщение какво казват от калашников сийдс за сортовете и какво реално се случва при мен. Не казвам, че при всички е така, но моите фенотипи явно са такива. Ето официалната информация за калашников експреса :
Kalashnikov Original x Secret hybrid
Sativa 50%, Indica 50%
THC: 18%
Height: 90-120 сm
Flowering: 45-55 days
Indoors: 700-800 gr/m2
Outdoors: 1000-1300 gr/plant
This strain was based on the old reliable Kalashnikov Original, crossbred with genetics that fasten the flowering and bud developing process.
It has higher Indica phenotype percentage, therefore the plants are shorter and squatty, carrying massive buds.
Its distinctive feature is that while retaining organoleptic qualities of its predecessor it also gained sour strawberry scent.
При мен обаче и двете ми приличат повече на сативи отколкото на индики, и както вече споменах са с 20 - 30 см по-високи от катюшите. Започнаха да цъфтят наистина 1 седмица по-бързо от катюшите. Натам ще видим как ще е към края.
Толкова откъм разсъждения, иначе съм доволен как напълниха бокса. Не знам дали е правилно и до сега не го бях правил толкова от рано, но изрязах всичко отдолу което ми се струваше излишно. Сега няма да имам пуканки долу и се надявам да засили горните глави. От моите топирания и фимвания, така и не разбрах какво точно съм направил, но върхове има.

- 1.png (1.21 MiB) Преглеждано 2018 пъти

- 3.png (1.24 MiB) Преглеждано 2018 пъти

- 4.png (1.09 MiB) Преглеждано 2018 пъти
Толкова от мен, в тези трудни времена бъдете позитивни, гледайте си билката и бъдете здрави!