Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Alaskan Purple - първи индор с автоматици
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
- Peggy Zina
- Градинар

Ден 18 от паказване. Слагам снимка 24 часа след поливката. Полях ги с по литър на саксия, малкото с по-малко р-р на ризотоник, био вега на биокана седяха ми светли листата. Изпиха си я за части от секундата, само от 2 саксии имам потекло половин кафена чаша от 2те общо. Пх на разтвора 7 и нещо, на водата под саксията амен амен 6. Повод за притеснение ли е предвид че почвата на биобиз е пх 6.2. Трябва ли да се коригира нещо, да не стигна до заключване на елементи? Лампата е на 50/50 50процента 50см дистанция. Температура 26 градуса като се извие Слънцето иначе 23-24 по светло. Това, което ме притеснява са едни ръждивички петна по едното растение ваше дясно най вътре, то има и едно изсветляване на листата на същото растение по жилките. Самото растение има едно коренче дето е 6-7 см извън саксията и пълзи по тази водица, възможно ли е от това да е проблема? Как да процедирам с него? Пръскам ги всеки ден превантивно с нийм. Иначе смятам да се придържам към таблицата на ФестБъдс разработена за автомати, с продукти на биокана.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

Ми не знам как да почна, 5 дена ме нямаше, заварих това - бяха го обърнали на хидропоника тия малки коренчета бяха станали на 2 от растенията по 20ина см заради тея 2 супени лъжици вода в легена. Демек водата от саксиите не я бяха пипнали въобще а бяха цоцали от тази в легена 2те лъжици моля ви се
за сефте ми се случва това. На този етап ще се въздържа от поливки до де не изпият тва от саксиите. Пуснах им обезвлажнител. Корените ги подпъхнах в саксиите, някои ги натроших и накъсах дано не е фатално, интересно изгнили нямаше, само 1-2 на връхчетата половин см, махнах го. Топирани са, всички без близначето и махнах сдуханите листа. Порасли са много на ширина, вдигнах им лампата на 70см на 50%. Видях някви наченки на започващо, заключване на елементи , но си позволих да им дам листно биоризотоник, минерал меджик, к-амино, нанобрийт и биоинитрейт. Смених им местата- в червено е близначето, в синьо са двете дето бяха по-сдухани. Всичко това го извърших в ден 23и от показването, сиреч днес. Приемам препоръки и забележки.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Хаха, яки коренчета!
Ами аз такива съм си слагала в още една саксия с няколко пръста почва, то като няма какво...
Бига могли и да се изрежат, но няма да помогне много. Това е хубаво по принцип, явно ризотоника е хубав също. Но може в последствие да създаде някакви проблеми...
- Peggy Zina
- Градинар

Като цяло това , което имаше най много корени навънка , бе най-сдухано...Гледам има периферни върхове , които са ми по -високи от централния, мога ли и тях да ги топирам или не е ок?Inna написа: ↑01 Фев 2025, 09:56 Хаха, яки коренчета!Ами аз такива съм си слагала в още една саксия с няколко пръста почва, то като няма какво...
Бига могли и да се изрежат, но няма да помогне много. Това е хубаво по принцип, явно ризотоника е хубав също. Но може в последствие да създаде някакви проблеми...
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ами ти преценявай, кълцай попривързвай ако ти се струва, че ще идат в тавана.Като режеш връхче и тн и самата форма на корените се изменя отдолу. С един връх като е и надолу има един най-главен корен и така. Като резнеш върхът и корените тръгват на другаде и стават по-разклонени, горе долу така е..... Което расте много по-бързо от другите и тн, малко да вървят заедно. А за коренчетата може би е по-добре най-стърчащите да се изрежат,не знам ако киснат така отделно мисля, че е по-лошо. Ама много избиха, иначе това е яко, представи си някъде, където нямат ограничения как щяха да са! Много ми се ще така, в нещо огромно или направо на двора! Аз гледам все на теснотия вътре и все трябва да ги мъдря.Peggy Zina написа: ↑01 Фев 2025, 11:57Като цяло това , което имаше най много корени навънка , бе най-сдухано...Гледам има периферни върхове , които са ми по -високи от централния, мога ли и тях да ги топирам или не е ок?Inna написа: ↑01 Фев 2025, 09:56 Хаха, яки коренчета!Ами аз такива съм си слагала в още една саксия с няколко пръста почва, то като няма какво...
- Peggy Zina
- Градинар

Днеска ми се видяха листата сухи с текстура на хартия, и някои растения леко клюмнали, по краищата на едно от растенията има изсветляване дали са недопъллнени с хлорофил ли и леко като загниване по 1-2 връхчета на листа това не мога да разбера от кво е дали от листното пръскане ли не знам. Днес 3 часа преди загасяне на лампите ги полях с по половин литър на саксия р-р пх 6.5 дози по каталог Вега, биоризо малко по-малко, че подозирам заключване на елементи + руут бетър, ензими и минерал меджик на върха на ножа. Каква трябва да е дозата на ензими при автомати, моите са на Феро и пише да се дава 0.4мл /л. Отделно с колко вода да ги поливам и с каква честота, че да им е таман и да няма заключване? На този етап нещо окепазил ли съм? Карам ги само на обдухващ, защото температурата в бокса е в оптимума, резонно ли е това?Inna написа: ↑02 Фев 2025, 11:29Ами ти преценявай, кълцай попривързвай ако ти се струва, че ще идат в тавана.Като режеш връхче и тн и самата форма на корените се изменя отдолу. С един връх като е и надолу има един най-главен корен и така. Като резнеш върхът и корените тръгват на другаде и стават по-разклонени, горе долу така е..... Което расте много по-бързо от другите и тн, малко да вървят заедно. А за коренчетата може би е по-добре най-стърчащите да се изрежат,не знам ако киснат така отделно мисля, че е по-лошо. Ама много избиха, иначе това е яко, представи си някъде, където нямат ограничения как щяха да са! Много ми се ще така, в нещо огромно или направо на двора! Аз гледам все на теснотия вътре и все трябва да ги мъдря.Peggy Zina написа: ↑01 Фев 2025, 11:57Като цяло това , което имаше най много корени навънка , бе най-сдухано...Гледам има периферни върхове , които са ми по -високи от централния, мога ли и тях да ги топирам или не е ок?Inna написа: ↑01 Фев 2025, 09:56 Хаха, яки коренчета!Ами аз такива съм си слагала в още една саксия с няколко пръста почва, то като няма какво...
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Имаш дефицит на кла -маг за това са така листат , и гледай да поливаш 1 час след като светне лампата .Peggy Zina написа: ↑02 Фев 2025, 17:29Днеска ми се видяха листата сухи с текстура на хартия, и някои растения леко клюмнали, по краищата на едно от растенията има изсветляване дали са недопъллнени с хлорофил ли и леко като загниване по 1-2 връхчета на листа това не мога да разбера от кво е дали от листното пръскане ли не знам. Днес 3 часа преди загасяне на лампите ги полях с по половин литър на саксия р-р пх 6.5 дози по каталог Вега, биоризо малко по-малко, че подозирам заключване на елементи + руут бетър, ензими и минерал меджик на върха на ножа. Каква трябва да е дозата на ензими при автомати, моите са на Феро и пише да се дава 0.4мл /л. Отделно с колко вода да ги поливам и с каква честота, че да им е таман и да няма заключване? На този етап нещо окепазил ли съм? Карам ги само на обдухващ, защото температурата в бокса е в оптимума, резонно ли е това?Inna написа: ↑02 Фев 2025, 11:29Ами ти преценявай, кълцай попривързвай ако ти се струва, че ще идат в тавана.Като режеш връхче и тн и самата форма на корените се изменя отдолу. С един връх като е и надолу има един най-главен корен и така. Като резнеш върхът и корените тръгват на другаде и стават по-разклонени, горе долу така е..... Което расте много по-бързо от другите и тн, малко да вървят заедно. А за коренчетата може би е по-добре най-стърчащите да се изрежат,не знам ако киснат така отделно мисля, че е по-лошо. Ама много избиха, иначе това е яко, представи си някъде, където нямат ограничения как щяха да са! Много ми се ще така, в нещо огромно или направо на двора! Аз гледам все на теснотия вътре и все трябва да ги мъдря.Peggy Zina написа: ↑01 Фев 2025, 11:57
Като цяло това , което имаше най много корени навънка , бе най-сдухано...Гледам има периферни върхове , които са ми по -високи от централния, мога ли и тях да ги топирам или не е ок?
Кал-маг когато се гледа с лед се дава на всяка поливка .
- Peggy Zina
- Градинар

Дадох им калмаг на биобиз листно в концентрация 1-1.5мл на л, както дава производителя, като изгасна лампата, ще следя .Gugi написа: ↑02 Фев 2025, 18:26Имаш дефицит на кла -маг за това са така листат , и гледай да поливаш 1 час след като светне лампата .Peggy Zina написа: ↑02 Фев 2025, 17:29Днеска ми се видяха листата сухи с текстура на хартия, и някои растения леко клюмнали, по краищата на едно от растенията има изсветляване дали са недопъллнени с хлорофил ли и леко като загниване по 1-2 връхчета на листа това не мога да разбера от кво е дали от листното пръскане ли не знам. Днес 3 часа преди загасяне на лампите ги полях с по половин литър на саксия р-р пх 6.5 дози по каталог Вега, биоризо малко по-малко, че подозирам заключване на елементи + руут бетър, ензими и минерал меджик на върха на ножа. Каква трябва да е дозата на ензими при автомати, моите са на Феро и пише да се дава 0.4мл /л. Отделно с колко вода да ги поливам и с каква честота, че да им е таман и да няма заключване? На този етап нещо окепазил ли съм? Карам ги само на обдухващ, защото температурата в бокса е в оптимума, резонно ли е това?Inna написа: ↑02 Фев 2025, 11:29 Ами ти преценявай, кълцай попривързвай ако ти се струва, че ще идат в тавана.Като режеш връхче и тн и самата форма на корените се изменя отдолу. С един връх като е и надолу има един най-главен корен и така. Като резнеш върхът и корените тръгват на другаде и стават по-разклонени, горе долу така е..... Което расте много по-бързо от другите и тн, малко да вървят заедно. А за коренчетата може би е по-добре най-стърчащите да се изрежат,не знам ако киснат така отделно мисля, че е по-лошо. Ама много избиха, иначе това е яко, представи си някъде, където нямат ограничения как щяха да са! Много ми се ще така, в нещо огромно или направо на двора! Аз гледам все на теснотия вътре и все трябва да ги мъдря.
Кал-маг когато се гледа с лед се дава на всяка поливка .
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Гледай новия растеж, дали върви както трябва. Старите листа може и да не се оправят.
.png)